אז עשו לי הפתעה

ש ק ד ב ת

New member
אז עשו לי הפתעה../images/Emo77.gif

וקנו לי מחשב חדש
כדי שאני יוכל לראות אתכם יותר טוב,לשמוע אתכם יותר ולאכול אתכם יותר טוב.....
אני צוחקת.
מקווה שיסדרו לי את הכל עד היום בלילה.... ואם לא,המשך ערב קסום ומדהים לכם.. שקדוש

גלי®

New member
מזל טוב , מתוקה !!! הנה עוד אחד

מיתרונות הגירושין : הורים מלאים רגשות אשם...

Silviya Bamper

New member
את יודעת מה הרגשות אשם האלה עושות

לי?!?! אנחנו השנה יוצאים למסע לפולין ואבא שלי לקח על עצמו את התשלום. עכשיו, בגלל שהוא לא רוצה שהבת הקטנה שלו תיהיה לבד (אני מאמינה שזה בגלל זה וגם בגלל הרגשות אשם-הוא מרגיש שהוא לא מספיק איתי ו/או לא משקיע בי מספיק...) הוא הזמין את עצמו גם למסע, עניין שמסתכם בסופו של דבר בקרוב ל3500$. בנוסף, כל סוף חופש גדול הוא לוקח אותי לחנות מוצרי משרד וקונה לי כל מה שאני רוצה (וגם לא רוצה... הוא דוחף דברים לעגלה, אני מוציאה...). בגדים. אבא שלי יקח אותי לחנות בגדים רק של מותגים. יהיה ג´ינס ב200 ש"ח וב400 ש"ח הוא יקנה את היקר יותר. אבא שלי נדמה לי מבוסס ביותר מבחינה כספית אבל כואב לי הלב כשהוא מבזבז עליי ככה. אני קוראת לזה ביזבוז. עכשיו יבוא אנשים ויגידו לי אז למה את נותנת לו לקנות לך את כל הדברים האלו? למה... קודם כל אני לא אגיד שאני לא נהנת מכל המתנות (ומהנוכחות שלו במסע לפולין) וזה לא שאני מנסה להיות יפת נפש אבל... אני רואה את אבא שלי אחת לשבועיים (וגם זה בקושי בזמן האחרון) ולדעתי זו הדרך שבה הוא משלים את החסר (ומנסה לכפות על רגשות האשם שלו שהוא לא מבלה איתי). אבל שוב... בגלל שאני לא רואה אותו כ"כ הרבה ואנחנו לא כאלה קרובים (מבחינת פתיחות היחסים ביננו) אני לא מרגישה בנוח כשהוא מוציא עליי סכומים נכבדים של כסף. (אוף! זו הייתה אמורה להיות סתם הודעה קצרה...) אוהבת, לימור

ש ק ד ב ת

New member
ילדה שאני אוהבת כל-כך

לימורוש, אני מבחינה את רגשות האשמה שלך,שהובילו אותי לאי בקשת כסף מצמד אבא בכלל כי כל הזמן אני חושבת "אבל אם אין לו" ,"ואם זה לא כל-כך חשוב" ,"ואולי עדיף שהפעם אני אוותר".. אז זה הביא אותי למצמב שאני כל-הזמן חושבת ובודקת.. אבל מצמד שני,גם לאמא שלך ושלי קשה ,אפילו יותר. היא גם צריכה לפרנס אותנו,גם לדאוג לנו,גם לגדל אותנו,וגם מימ שאיתנו 24 שעות ביממה. לכן,אני חושבת שזה צריך להתחלק חצי חצי,אבל שנינו יודעות שזה לא אפשרי,כי אי אפשר לחלק חצי חצי אין מדדים,או משהו שאפשר ע"י לבדוק את החלוקה האם היא שווה. ולכן ברוב המקרים האבא (ההורה שאינו בבית),ההשקעה שהוא משקיע בילד יויתר נראית לעין מבחינה חומרית,וכמו שאמרת כך בעצם משלים את הפער. וזה נשמע מאוד הגיוני,מעט זמן לבילוי ושהייה יחד,משהו שיספק ויענה על הצרכים שחל שניכם -משהו חומרי ,שבא לידי ביטוי בכסף וכל משמעותו מכך. שוב מבינה את הרגשות שלך..אבל אין מה לעשות בעניין.. אני לא רוצה שתגיעי למצב שלי עם אבא,אז עדיף אולי שנשאיר את המצמצב עם אבא שלך כך.. -שקד,שגאה בילדה המקסימה שהכרתי-
שקד

למעלה