אז עשינו יומולדת..

אז עשינו יומולדת..

באה המשפחה והיה שמח... למרות שזה התחיל לא משהו, העוגה לא יצאה כמו שרציתי (האורחים חשבו שזה צב, למרות שהכונה היתה כלב!), יובל סירב בתוקף לשים את הזר על הראש, אפילו לשניונת ופאן הכלב הסתובב לכולם בין הרגליים... הרמנו את יובל בכסא והוא כל כך התלהב שדרש שוב ושוב וככה הצלחנו להשיג פטור לשנתיים הקרובות
גם טקס כיבוי הנרות עבר טוב...בסוף הערב חילקתי ספר פנינים של יובל, ספרון שערכתי עם כל הפנינים של יובל, האורחים התלהבו! היה באמת נחמד!! והנה כמה תמונות שכבר פותחו, יש עוד כמה בפילם שטרם נגמר...אז זה רק לחימום...ונתחיל בעוגה...

וואו כמה שיובל גדל!

איזה ילד יפה! ושוב מזל טוב! אגב, עוגת הכלב יצאה יפה! ובטח שרואים שזהו כלב... תוכלי אולי לכתוב לי כיצד עשית אותה? למתן יש ביום שלישי יומולדת בגן ואני צריכה לאפות עוגה.

היי אירית...אז מחר היום הגדול ../images/Emo13.gif

אני אאחל כבר עכשיו מזל טוב למתן!! ולגבי העוגה, אפיתי עוגה ומאפינס, כי הם מהווים את הרגליים... הציפוי הוא קצפת מעורבת עם פודינג וניל וקצת חלב...הורדתי מזה מעט בשביל הקרם החום (אותה קצפת עם קקאו וסוכר) שאיתו עשיתי את האוזניים והציפורניים...בעיקרון אפשר להשתמש בליקריץ בשביל כל הקישוטים "הקוויים". את הסרט הורוד סביב הצוואר עשיתי מסוכריות אדומות קטנות לקישוט שעורבבו קצת עם הקרם של הציפוי, כך גם הלשון. העיניים והאף הם חלקים שחתכתי מהמאפינס הנוספים שעשיתי...אבל אפשר לשים סוכריות עדשים חומות, גם במקום הנקודות שבאוזניים... מזל טוב

איזה יופי של תמונות

רואים שהיה כייף ושמח אז מה עם הכיסא...וזר...והעוגה....... והיא בכלל לא נראית כמו צב! העיקר היא טעימה ?! ומזל טוב והרבה בריאות

iris and ben

New member
לעדי של יובל....

הסתכלתי על העוגה מספר דקות הגדלתי אותה.... סובבתי אותה.... ואחרי כל זה לא מצאתי צב.... היא נראת לחלוטין
והיא נראת יופי!! וגם טעימה! ספרי קצת על הספרון: טכנית איך עשית ומה כתוב.. תודה ומזל טוב

הסברים על ספרון הפנינים...

מאז שיובל התחיל "לפנפן" כתבתי את כל פנינים שלו כולל התאריכים... לקראת יום ההולדת הדפסתי הכל על נייר מדפסת רגיל, לרוחב...כשהוספתי איורים מתאימים בהתאם לפנינים...אחרי שהדפסתי הכל לפי הסדר, "ניילנתי" את הדפים בטפט שקוף, כדי שהדפים יהיו עמידים...אח"כ הדפסתי כריכה לספרון על נייר בריסטול יפה (נייר הזמנות שיש לי בבית) כשהתמונה של יובל מופיעה על הכריכה...איגדתי הכל במכונת ספירלות ויצא ספרון
אני מצרפת דוגמא לשני דפים...כשאפתח את הפילם עם שאר תמונות יום ההולדת יהיו לי גם תמונות ממשיות של הספרון...

מ-ש-ג-ע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רעיון נפלא! כבר אמרתי????? והביצוע מדהים גם הוא! נראה לי שבשנה הבאה אאמץ את הרעיון. (הארה קטנה- אני הפסקתי לניילן דברים עם טפט. אני פשוט מדפיסה ישירות על דפי תמונות. חוסך הרבה עבודה, וחוסך את הקטע המעצבןשל בועות אויר לכודות)

צב???? מה פתאום צב?????!

איזה מן אורחים הזמנת?
בתור אחת שחובבת עוגות כלבים אולי אני משוחדת, אבל העוגה יפיפיה! איזה רעיון נפלא להפתעה! ממש מזכרת נהדרת! אפשר לקבל יותר פרטים?

רותי ע

New member
אין ספק בכלל שזה ../images/Emo107.gif ../images/Emo70.gif

מה פתאום צב? ואיזה ילדון מקסים. נראה כל כך בוגר.. משום מה תמיד נדמה לי שלך יש תינוק. אני שוכחת שחצי שנה הבדל זה כבר לא מה שהיה לפני שנה, שנתיים.. רעיון הספרון מדליק. והכי כיף שהילד נהנה. מזל טוב

דיאנה1

New member
ללא ספק כלב! ../images/Emo107.gif ואפילו חמוד

כל הכבוד על העוגה! ויובל ממש מתוקי וגדול. יומולדת שמח!

למעלה