אז פגשתי את החבר הכי טוב שלו

nicole223

New member
אז פגשתי את החבר הכי טוב שלו

אנחנו קודם היינו ידידים שנה וחצי עד שפתאום התחילה להיווצר כימיה אחרת בינינו, משיכה באוויר וגם הרבה תחומי עניין במשותף. אז אחרי חודשים רבים של משחקים של כן לא ואולי, של רמזים, התחלנו להתקרב לאט לאט יותר ויותר. הוא משרת בבסיס סגור אז לא יוצא לי לראות אותו הרבה, עד לפני כמה חודשים פעם בחודש. אבל כשהיינו מתראים זה היה פשוט קסום והניצוצות עפו באוויר.

זה רק הלך והתעצם מפעם לפעם עד שהפעם בחודש הפכה לפעמיים. פתאום הוא התחיל ליזום שיחות, לגלות התעניינות של ממש בחיים שלי, יותר שיחות, קיצר הכל רק הולך ומתעצם.

בהתחלה כשהסיפור רק התחיל ולא ממש נראה שהוא הבין מה הוא עושה היה לנו סוג של בפוקס מיני דייט לא מתוכנן שבתחילתו ובסופו הוא נתן לי נשיקה על הלחי שהמיסה לי את הנשמה מרוב אושר. מאז זה לא קרה שוב. מה שכן אני הפתעתי אותו בנשיקה על הלחי לפני חודשיים והבנאדם נראה מופתע ומאושר מאוד. יצא לנו מאז להיות פעם אחת לבד והוא לא ניצל את הזמן להחזיר נשיקה על הלחי, למרות שהוא תמיד מתקרב פיזית, יד שלו ליד שלי, רגל שלו צמודה לשלי.. מחפש כל הזמן קירבה פיזית, ותמיד איך להצחיק ולהיות הבחור המרכזי שהפוקוס שלי עליו.

היינו במפגש חברתי והוא הביא במיוחד את החבר הכי טוב שלו. שמעתי עליו הרבה. אז הוא הציג לי אותו אז אמרתי בנחמדות "אה, אז אתה הככה וככה המפורסם" אז הוא אמר לי "אני? אם כבר את הניקול המפורסמת" והבחור פשוט הסמיק וחייך....

אני מניחה שזה דבר מעולה שהחבר הכי טוב אומר דבר כזה,....
קיצר מה נראה לכם? יש מצב שהוא מתחיל להעלות הילוך כבר ולהזמין לדייט?

הוא בהתחלת הסיפור הזמין אבל הוא סוג של נכנס לפאניקה וסוג של חזר בו אבל מאז העניינים די מתחממים.

נשמע שהוא בחור מאוד ביישן וחסר ניסיון עם בנות

לא ממש הבנתי מה זה בדיוק המפגשים שלכם אם לא דייטים. בכל אופן אם את רוצה משהו ספציפי מה דעתך להציע בעצמך שתצאו לאנשהו ביחידות?

No fun intended

New member
גם לבנות מותר ליזום :)

נשמע שהוא בעניין לא פחות ממך.
במקומך הייתי מציעה לצאת, או אפילו פשוט נותנת לו נשיקה. על השפתיים. הסוג שאין לטעות בכוונה מאחוריה.
אולי הוא חושש שאת רוצה אותו רק כידיד? ומפחד להרוס הכל ולאבד אותך אם ינסה לקדם?... כי היו דברים מעולם.
&nbsp
לדעתי לכי על זה! בהצלחה

ELLA1992

New member
אני מבינה שאתם צעירים (צבא) ובגיל הזה הכל מתקדם יחסית לאט

משחקים, רמזים, חוסר ניסיון.
השאלה היא מדוע הוא נמנע מלעשות את הצעד האמיתי והגדול, מה עוצר בעדו?
ואם את מרגישה שיש כימיה ושהוא גם בעניין, למה שלא תעשי את הצעד הזה בעצמך?

שלום

בקשר עם אדם חשוב לשתף בחיים הרגשיים, והחיים הרגשיים כוללים גם קשרים אחרים. לכן טוב שהכרת את חברו, אבל כדי שהקשר שלכם ייוצר כמייחד את שניכם לבד, כדאי שתתחילו להיפגש גם באופן אישי. אם הוא כל-כך נחמד אליך, הוא כנראה מאד מחבב אותך וכדאי להמשיך.
&nbsp

למעלה