אז פסח מגיע

The Exorcist

New member
אז פסח מגיע

ואמא קונה מתנות (למרות שבליל סדר אני בכלל לא בבית) אז חשבתי לעצמי להמשיך ולחפש את התשיעית של בטהובן בארץ (יש לי רק חלקים ממנה) מישהו יודע איפה יש?

The Exorcist

New member
מעדיף ביצוע מסויים

אבל כל ביצוע יתקבל (מעדיף את הביצוע של סיאטל) ניסיתי לפנות למיתוס אבל לא ענו לי.

Sir Humphrey

New member
הביצוע האהוב עלי...

הוא עם: Karl Bohm Vienna Philharmonic Orchestra בהוצאת Deutche Gramophone פרטים על הדיסק ניתן למצוא באמזון (שם קניתי אותו). אני ממליץ עליו במיוחד מכיוון שאתה מקבל גם את הארואיקה ושלושת ה- Overtures בביצועים אדירים.

four seasons

New member
אני הזמנתי מGMN את

כל 9 הסימפוניות של בטהובן בניצוח GEORGE SZEII פחות מ200 ש"ח, בקניה של 50$ אים עמלה ומכס, שירות אדיב, מחלקת שירות יעילה ותוך שבועיים קיבלתי את כל הסט, לעומת זאת הסט בארץ בביצוע ברנבויים מעל ל400 ש"ח, מה המחיר של הסט עם בוהם?

עופר ב.ה

New member
לא נראה לי שקשה להשיג אותה בארץ

בכל זאת מדובר באחת היצירות המפורסמות של בטהובן. אפילו ב"צליל" תמצא אותה. לי יש בביצוע של ברנסטיין והפילהרמונית של וינה, משנת 1980 (הוצאת דויטשה גרמופון). באופן מוזר, זה אותו ביצוע שיש לי גם על תקליט (כשקניתי את הדיסק לא ידעתי שיש לנו את התקליט).

Sir Humphrey

New member
לא חשבתי...

שזה יהיה קשה, אני פשוט יודע שלמר מגרש השדים יש Fetish להזמנות מחו"ל.

dark eyes

New member
הביצוע של

deutsch grammophon מעולה ובכלל זוהי תזמורת מעולה עם שם עולמי אבל בכל זאת הסימפוניה הרביעית עדיפה על התשיעית

Sir Humphrey

New member
הביצוע של דוייטשה גרמופון....

ביצוע נפלא, יחסית לחברת תקליטים. למרות שרבים יעדיפו ביצוע של תזמורת, אבל מה הם מבינים, הם לא מבית מוסיקאלי דובר גרמנית.

dark eyes

New member
אני

שומע זלזול במילותייך אילו או סתם פיגור שכלי (פשוט אני לא מתמצא בתחום)

dark eyes

New member
אני פשוט לא ארד לרמה!!!

ושיהיה לך חג שמח ומעניין לך וכל המשוגעים באברבנל

Sir Humphrey

New member
OH NO

נראה לי מרוב בושה אני ארד למחתרת. איך אוכל להראות את פרצופי יותר בין בני אדם, אחרי שהושפלתי כך?

dark eyes

New member
במקומך

לא הייתי מראה אותו גם לפניי ההשפלה כזה גבר צריך לחבוש מסכה

למעלה