אז פעם ראשונה הכנתי
עוגה שמישהי

haiavered

New member
אז פעם ראשונה הכנתי../images/Emo4.gif עוגה שמישהי

ביקשה ופעם ראשונה הכנתי עוגת שתי קומות.הבקשה הייתה פתוחה ואצלי הלכה המדפסת .החלטתי שהעוגה תהיה רק עם פרחים ולבבות. כאן התחילו
האכזבות.התאכזבתי מהסגול כי לא יצא לי כמו שרציתי.רציתי סגול חזק וצהוב חזק.לא הצליח לי להניח את העוגה הראשונה ממש במרכז.גם העוגה השניה לא צנחה לי במרכז. גם הסרטים סביב לא אומרים שירה.נורא רציתי שיהיה "וואו"וזה לא קרה.הסבתא לקחה ולמרות כל מה שאני ראיתי היא לא ראתה כלום ובשבילה זה היה נראה יפה נוצץ ומיוחד.היום היא צלצלה שהנכדה הייתה כל כך מרוצה שביקשה לא לגמור את שתי העוגות כדי לקחת מחר אחת מהן לגן.אהבה כל פרח ולבבה ולא הסכימה שילדים יקחו לעצם לבבותופרחים רק מה שנחתך להם בעוגה כי הכל שלה.אז אני מרוצה שלפחות הילדה (זה הכי חשוב)הייתה מרוצה .עכשיו אני מחכה להערות בונות שלכן בנות.

לילית462

New member
הכי חשוב שהילדה מרוצה

חוצמזה העוגה יפיפיה (ברשותך אשמר את התמונה והרעיון...) השילוב צבעים נורא יפה ! מה שמפריע הוא הצביטה שהיא חזקה ועשתה חור (קרה גם לי....) כמו כן, הכתיבה על השלט לא הכי הכי - הייתי כותבת עם רויאל ואת כל האותיות או בדפוס או בכתב (ולא מעורבב) חוצמזה, העוגה באמת משגעת !!! כל הכבוד

haiavered

New member
קודם תודה.שתיכן צודקת התפספסו לי

כמה .גם אני חושבת שהייתי צריכה להפוך את כוון הצביטה אך התחלתי והיה כבר מאוחר.אני חושבת שזה קרה כי, פחדתי שלא יספיק לי בצק ולשתי את הבצק לעוגה הראשונה דק מדי .בסוף היה לי יותר מדי לעוגה העליונה.שוב, לומדים.אסור לחסוך.

עוגה מקסימה! אין לך ממה להתאכזב

מכל עוגה לומדים קצת ומשתפרים. לדעתי, העוגה מאוד מתוקה ואני בטוחה שהילדה תתלהב.

net the jet

New member
מה את מדברת-עוגה מאד נחמדה !

לא רואים חצי מהדברים שהזכרת...לא רואים שצנחה וגם לא רואים שהיא לא כל כך במרכז... מפריעים לי בעיקר שני דברים- קצת צבתת חזק מדי וזה עשה חור, ואישית אני אוהבת שהצביטה הפוכה ...הקשת כלפי מעלה, ולא מטה.... והעיקר שהיו מרוצים נכון ?!!!

עוגה מקסימה, כל הכבוד!

הכי חשוב שהילדה היתה מרוצה, אבל גם את יכולה להיות מאוד מרוצה! אם רצית סגול יותר חזק וצהוב יותר חזק היית צריכה פשוט להוסיף יותר צבע לבצק. גם כך שילוב הצבעים יפה והעוגה חיננית מאוד!

haiavered

New member
../images/Emo51.gif מכל ה../images/Emo23.gif.כל הערה נלקחת

ברצינות גמורה לתשומת
.

היא נראית מקסים

וכן, כולנו רואים את הפשלות בעוגות שלנו, את הפספוסים, הטיפטופים, הסדקים... אבל מתברר שמקבלי העוגה רואים בעוגות האלה ליגה אחרת ולא שמים לב בכלל לכל הדפקטים הקטנים. אנחנו סתם ביקורתיות מידי עם עצמנו. אני אף פעם לא הייתי פרפקציוניסטית, מכינה עוגות מבצק סוכר כבר שנתיים, עשרות עוגות כבר הכנתי, ולא יכולה להגיד שהיתה לי עוגה אחת שהתקרבה להיות מושלמת... אבל אז מה !!!! זה מה יש וכולם נהנים ושמחים לקבל את העוגות האלה !!!!

דרך אגב, נראה לי שצבטת הפוך

הצביטות עם צובטן ה"דמוי מפית" או איך שלא קוראים לו, אמורות להיות בכיוון הפוך, לא ? כמו בעוגה הזאת שהכנתי לפני כחודש.

haiavered

New member
נכון כבר הגיבו ולקחתי לתשומת ליבי

אבל מי קבע מה הכוון?

rachel1234

New member
עוגה מרשימה מאוד. אהבתי את קשקוש

הצבעים בעוגה העליונה. בטוחה שהילדה היתה מאושרת וזה הכי כיף.

עוגה יפה וצבעונית

אני בטוחה שהלקוחה היתה מרוצה. מאד אהבתי את שילוב הצבעים. נראה לי שאת צריכה להתאמן קצת עם הצובטן כדי להגיע לדיוק רב יותר, ובנוגע לצבע - פשוט להוסיף עוד אבל גם ככה זה משובב נפש.

haiavered

New member
העוגה התחתונה נאפתה בתבנית עגולה

28.הכנתי כמות כפולה של עוגת שיש ותיקה שלי והעמדתי לה קירות סביב בנייר אפיה.את העוגה הקטנה יותר אפיתי פעם ראשונה בסיר שפשוט בדקתי שהקוטר שלה יהיה בפרופרציה לעוגה התחתונה וזהו.

העוגה מקסימהף ונראית מצוין בתמונה

אני הייתי מתה לעוגה כזו או לפחות להצלחי להכין כזו
כל הכבוד
!!!

למעלה