אז פתאום גיליתי שהמוסד האקדמי נגדי.. מה עושים?

spaysi8

New member
אז פתאום גיליתי שהמוסד האקדמי נגדי.. מה עושים?

פתאום אני מרגישה שאני נחלמת בהם,
מרגישה סוג ב..
אז נכשלתי, אחת מיני רבים.
אז צריכה לחזור על קורס וכתוצאה מכך "לשבש" את המערכת הרגילה (אין אצלנו ממש בחירה, זה כמו מערכת בתיכון)
אז בגלל זה מגיע לי חרא יחס?
יכלתם להגיד לי שמי שנכשל עף מפה, אבל לא, רציתם אותי, או את הכסף שלי- מה שזה לא יהיה, אני זכאית ליחס הוגן!
אני יכולה וכנראה זה מה שאעשה- לטעון לזכויות שמגיעות לי בתור חולת קרוהן.
אבל אני לא לבד, אנחנו 4. וכל שנה נכשלים.. האם כולם חווים כזה יחס משפיל??
מה עושים עם יחס כזה מהמוסד שאני אמורה ללמוד בו לעוד 4 וחצי שנים??
נתקלתם ביחס כזה??
אחת הסיבות שהלכתי למוסד הזה מלכתחילה זה כי הוא אמור להיות מחבק ואוהב וקטן ואינטימי.. כנראה שטעיתי..
רעיונות?

tamaguchi girl

New member
אם את בלימודי עיצוב כלשהם זה נשמע מוכר..

גם אצלנו מי שנכשל צריך לחכות שנה בשביל לעשות שוב את הקורס, ועד אז יכול לעשות רק קורסי תשתית- בלי אופציה לקחת קורסי עיצוב לפחות כדי להקל על השנים הבאות.
&nbsp
אין לי עצה טובה מעבר לזה שתנסי לדבר עם אגודת הסטודנטים שייצגו אותך מול המרצים וההנהלה..
&nbsp

Purple Mushroom

New member
צר לי לקרוא שזה מה שאת עוברת.

גם אני חשבתי שבחרת במוסד בזכות היתרונות שלו. אולי תדברי בכל זאת עם המערכת. בית ספר מורכב מאנשים. כל מסגרת מורכבת מאנשים. אולי תדברי עם המזכירות. לא בטוח שכל האנשים במערכת הם רעים. וטמגוצ'י גירל גם כתבה עצות.
אני כבר מזמן לא סטודנט, אז קצת מנותק ממסגרות כאלו . למדתי בהנדסאים בתל אביב, והמזכירה \מזכירות היתה תמיד עוזרת ותומכת. אני זוכר שבזמני גם היתה הרבה ביקורת מסטודנטים על הבית ספר, במיוחד עם המנהל, ואנשים היו בוגרים, לימודי ערב, אנשים נשואים עם משפחות וילדים, שהיו באים מרחוק מהעבודה ללמוד....
&nbsp

spaysi8

New member
זה לא עובד ככה באדריכלות..

שלא לדבר על זה שיש רק 5 מוסדות בארץ ומבחני המיון ממש קשים.

oromer

New member
מנהל
יש לי ניסיון בזה לצערי

במה מתבטא, היחס הירוד שאת מקבלת? במה לא קיבלת לדעתך יחס הוגן? כשכתבת אחת מיני רבים- כמה נכשלו? מתוך כמה?
לרוב לא מפסיקים לימודים למי שנכשל בקורס אחד. אנחנו בני אדם ומגיעה לנו הזדמנות נוספת. גם סטודנט טוב יכול לא להצליח פעם אחד. בטכניון תואר של 4 שנים יכול להגרר, כי יש לא מעט סטודנטים שחוזרים על קורסים. זה די נפוץ שם.

הקורס הזה הוא קדם לקורס אחר? זה קורס של עיצוב או מבחן שיש מועד א ו ב?
באופן כללי, אם יש לכם נציג חוג חזק שווה להיעזר בו ובאגודה. לפעמים רק החולצה של האגודה משפיעה עליהם..

למעלה