אז פתאום קר לי

Doctor Goblin

New member
אז פתאום קר לי

אמא של ידידה שאנחנו לא בקשר רציף נפטרה היום בלילה. איני יודע ממה. אני כן יודע שהיא פרסמה מכתב בפייס עם כל החרטות והרגשות שיש לה היום בלילה וכל החרטות על הריבים שצפים בדיוק ברגע שהם כבר לא ישנו יותר. היא תצטרך לחיות עם הכל. אבל זו מנת חלקנו כולנו.
כתבתי לה כמה מילים. מה שיכולתי לכתוב. אבל זה לא הרבה. רק שתדע שהיא לא לבד.

פתאום עצוב. וקר. גם כשהלכתי היום בגשם בחוץ לא היה לי קר. ועכשיו קר לי. כנראה מבפנים.

לילה טוב

קטניפ

New member
לילה טוב

רגעים כאלה מזכירים תמיד עד כמה החיים שבריריים ועד כמה חשוב לומר לאנשים אהובים שהם כאלה.

דיבבלעס

New member
אני דווקא מאמין שמה שמרגישים חשוב ממה שאומרים

נראה לי שחוץ מבחורות שהייתי איתן בקשר רומנטי (וזה לדעתי גם היה רק כלפי 2) לא אמרתי לאנשים שאני אוהב אותם, לא יודע לא מתחבר לזה...

אפשר לתת לך חיבוק חם?

היום שמעתי בתוכנית על כל מיני חידושים והמצאות שהולכים להמציא אייפון חדש המספק חום אמיתי על כל לייק שאתה מקבל בפייסבוק. לא בדיוק הבנתי איך המתכננים מתכוונים להוציא זאת אל הפועל, אבל זאת השאיפה האנושית האולטימטיבית כרגע, להפוך את הקור הוירטואלי לחום אנושי של ממש

שכחתי רק להוסיף

שאתה מאוד מזכיר לי את בני הצעיר בהתנהלותך הרציונאלית ובאהבתך את עולם המשחקים. הוא מחנך בכל רמ"ח אבריו מצד אחד, ומצד שני הוא בעבודתו מורה למשחקי חשיבה במשרה מלאה. כמובן שהוא מכור לכל משחק מחשבים שיש...
הוא המציא ופיתח משחק חשיבה שייכנס לתוכנית הלימודים השנה במסגרת 'אשכולות חשיבה'. לכן, אל תתפלא שאני אוהבת אותך כל כך

Doctor Goblin

New member
וואו לא ציפיתי לזה

אני לגמרי אוהב שילוב של משחקים בתוכנית הלימודים. ראיתי גם תוכנית לימוד בארה"ב שכוללת לתת לילדים להשתמש בכלים פשוטים כדי לתכנן משחקי מחשב תוך כדי לימוד מולטי דיסיפלינרי של מקצועות. זה בערך הדבר הכי נפלא שחזיתי בו.

אבל שוב...

אני מסמיק פה!

כן. משחקי החשיבה נותנים לילד עוד אמצעי ללימוד טכניקות ואסטרטגיות וטקטיקה שבהחלט עוזרת ללמוד טוב יותר את המקצועות היותר אפורים ומשעממים.
עכשיו, מאחר והוא לא רק מורה, אלא גם ממציא, אז הוא נוקט בכל מיני אמצעים כדי שהילדים יהיו מרוכזים במשחק וישחקו בינם לבין עצמם בשקט מופתי כמו בספריה עירונית. הוא מקליט אותם בשעת הרעש והמהומה ואחר כך משמיע להם את עצמם בפול ווליום ושואל אותם אם בא להם לשמוע את הרעש הזה כל היום
ככה הוא משתמש בכל האמצעים האלקטרוניים העומדים לרשותו, מחבר את האייפון שלו למקרן הכיתתי ובמשך כל השיעור הם שומעים מוזיקה שמיימית שמרגיעה אותם ועוזרת להם להתרכז במשחק ולהגיע לתוצאות מירביות. לא פעם, עושים ביקורי פתע בכיתה שלו, מנהלים מקרן קרב ואשכולות חשיבה, ותמיד הכיתה שלו הכי שקטה והכי מרוכזת. בנוסף לכך, הנבחרת שלו זכתה במקום שלישי בתחרות הארצית באולימפיאדת משחקי החשיבה. הוא מקווה שבשנה הבאה יצליח להביא אותה למקום הראשון ובכך להשתתף באולימפיאדה העולמית למשחקים שזה אומר לטוס לחו"ל עם הקבוצה שלו.
הוא תמיד אומר לי שהוא מרגיש בר מזל שכל היום הוא עושה מה שהוא אוהב וגם מקבל על זה כסף

Doctor Goblin

New member
וואו מוכשר! מחנך אמיתי!

באמת שאני חושב שכיף לילדים שלומדים אצלו. הם ברי מזל באמת. יותר ממנו.

Anna begins cc

New member

עצוב. ממש.

(לדעת שהיא לא לבד- זה הכי הרבה שאפשר לבקש בסיטואציות כאלה. באמת.)

למעלה