אז צביעה שהייתה כך הייתה

קשכפית

New member
אז צביעה שהייתה כך הייתה

כיוון שהתבלטתי יחד אתכם אז החלטתי לספר מה נהיה בסוף. אז בסוף קניתי 2 דלאים של 5 ליטר של הצבע "יותר עמיד" דלי אחד לבן והשני גוון בחנות באופן ממוחשב לצבע חול מדברי (יצא עשר) קניתי גלגלת ואמבטיה וקצת ניילון. ואני וטייגר התלבשנו אתמול על חדר השינה והיום על הסלון והמסדרון הלבן הספיק ממש בדיוק, מצבע החול נשאר לי המון!!! (מישהוא רוצה לקנות צבע חול במבצע??? סתם...) והלך לנו יופי, את השקעים פשוט הורדתי מהקיר והחזרתי אחרי הצביעה את הפינות והלמטה עשיתי עם מברשת קטנה . את החורים סתמתי קודם עם החומר הזה.. ששכחתי איך קוראים לו. שפטכל וחומר סותם ומברשת קטנה כבר היה לי וכל השאר עלה בייחד 220 ש"ח. בדיעבד יכולתי בשקט לקנות פחות מחמש ליטר מהצבע, אבל זה כבר מאוחר מידי. את התיקרה לא צבענו, כי זה קשה... אחר כך קרעתי את התחת בלנקות כבר את הדירה במקום ביום שישי... כך על הדרך עם כל הבלאגן אז כבר ניקיון . נשאר לי לסדר גומחה שהיא מחסן קטן ומפוצץ עד אפס מקום, צריך לעשות שם ממש פסח! ועוד כמה דברים קטנים נשארו, כמו לקדוח כמה חורים בשביל מראה ותמונות ועוד השלמות קטנות. אז תודה על העצות. ובסוף קניתי את הדברים בחנות שכונתית, יוצא שבאייס קנה ובנה לא היה שום דבר יותר זול, להיפך. אגב המכונה הזו של טמבור שמגוונת זו המצאה גדולה מהחיים!

קשכה סחטיין על המרץ

אני אפילו מרגישה שאת ההודעה כתבת בנשימה אחת..... כל הכבוד לכם, ואולי תוכלי להשתמש בצבע למטבח או כל מקום אחר בביית, וסתם אם בא לך רעיונות של איך לשנות חדר ברגע או d.i.y למיניהם, בערוץ b.b.c prime בכל בוקר בשעה 10.15, ובשבת ב-20.00 ישנן תוכניות שנראה לי שמאוד תאהבי. צאו- טליה

קשכפית

New member
האמת טליה שאני אפילו לא צריכה

רעיונות.. יש לי ים של ים של רעיונות, רק חסר הספייס, כי יש לי דירה פצפונית וגם חסר המזומנים.. הירוקים המרשרשים.. כמו שחבר שלי אומר, יש לך את הטעם , יש לך את זה... רק צריך לשחרר אותך עם כסף ואת מלכה.. צודק.
ותודה לך על הפירגון.

amonit

New member
קשכה, מרימה לכבודך גלגלת,

מסירה לפנייך ניילון, חזקי ואמצי לתפארת מדינת ישראל

למעלה