אז צמצמתי את גני הארועים ונשארתי עם

לא רוצה לדעת איך נראתה הרשימה

ההתחלתית..
ובכל מקרה, המלצתיי: להוריד מייד את טאו ואופל- טאו הוא יותר האנגר גדול וסגור למסיבות, ובטח שלא ירוק. אופל מקום נעים- אבל הכניסה (מכיכר האתרים, אחד המקומות היותר מכוערים במדינה) נוראית, והמקום עצמו לא מצליח לכפר. לשקול בחיוב את גני רשפון- כשחשבנו על אפריל ממש התלהבנו מהמקום, אידאלי לכמות של 200 איש גם בגירסה הפתוחה וגם בגירסה הסגורה, צוות מקסים ומחירים סבירים מאוד (אם תרצי אשלח לך במסר את הצעת המחיר שאנחנו קיבלנו מהם לאפריל הבא, לפני שהחלטנו על אוקטובר). בהצלחה

גן התפוז הוא מקום מקסים

אבל אין בו מים. ואני לא יודעת לגבי האולם - כשאני הייתי שם לא מזמן, הוא היה פתוח לגמרי. גם ירוק על המים וגני כנען מוצלחים.

מה שאני יודעת

הטראסק (שם אנחנו מתחתנים) ממש לא ירוק, בהחלט על מים, אבל יכול להיות קצת גדול לכזאת כמות של אנשים. למרות שעם עיצוב נכון, אין שום בעיה. מהנחלה לא התלהבתי, אבל מאוד ירוק שם. תפוז (שם גיסי לעתיד התחתן) מאוד ירוק ויפה, אצלם היו 150 איש ולא הרגיש גדול מדי. החתונה שלהם היתה במאי, כבר ללא קירוי. היינו איתם בטעימות כשהיה מקורה וקצת פחות אהבתי. גם ים בפלמחים אני לא מכירה, אבל חוף פלמחים מדהים בעיני. דורש הפקה. גג העולם בעזריאלי (אחי התחתן שם כשעוד לא קראו לזה ככה) יפהפה וטוב לכמות לא גדולה של אנשים, להם היו 120 ופשוט סגרו חלק מהטבעת, אבל לא ירוק ולא על מים. בית הלורדים (אנחנו לוקחים את הקייטרינג שלהם) נראה מאוד יפה, אבל לא הייתי באירוע. Q (היינו בטעימות של שקדים) נחמד מאוד. לא נורא ירוק. אופל - על המים, טוב לכמות האנשים, אבל אני שמאוד התלהבתי מהתמונות, התאכזבתי מהמקום כשבאנו לשם. לא מוקפד בכלל. בהצלחה!

ettt

New member
לפחות אחד אני בטוחה

שאת יכולה להוריד- ל"הפרדס" בכפר ויתקין יש מינימום של 300 בחורף ובאפריל אני מניחה שיותר מה גם שעם 200 אנשים המקום ייראה ריק. הורדתי לך 1, עוד בערך 30 ותגיעי לרשימה הגיונית מבחינת זמן וכח (לראות כ"כ הרבה זה בלתי אפשרי בעליל- אנחנו ראינו 9 והתחרפנו) אולי תבררי לגבי המקומות האלה את עניין מינימום המוזמנים- ברוב המקומות יש מינימום כזה ואני מניחה שיש לא מעט ש-200 זה מעט מדי בשבילם

P K U

New member
צימצום הרשימה

אני לא מכיר את הכל אבל לפי מה שתיארת שאת רוצה, אני יכול לעזור לך לפסול חלק נכבד מהגנים: מקום בטבע (כפר ויתקין) - לדעתי רק פתוח פעמונים (בית ברל, כפר סבא) -בודאות רק פתוח (אם כי די קטן ומתאים ל200 אורחים) פרדס גן חיים (רעננה) - (מקום פתוח) קו האופק (בית ליד) - (מקום פתוח) קו המים (מכמורת) - פתוח אופל (ת"א) -לא ירוק stoa (געש) -לא ירוק גג העולם (עזריאלי- ת"א) - לא ירוק בכלל ג'ילת (יקום) - (מקום פתוח) גם ים (פלמחים) - (מקום פתוח) טאו (רעננה צפון) וטראסק (ת"א) - דיסקוטקים. לא ירוקים. לגבי האגם יקום (יקום) - יש להם קירוי בחורף, מין אוהל גדול כך שזה לא פתוח. לגבי חלק מהמקומות אין לי ממש מושג, בעיקר כל מה שדרומית לת"א... מקווה שקיצרתי לך את הרשימה. קצת.

nancho

New member
תיקון לגבי האגם

באגם הולכים לבנות לחורף הבא אולם שקוף לחורף במקום האוהל שעמד שם עד עכשיו. אמרו לנו את זה כשבאנו לראות את המקום. חוץ מזה נראה לי שמה שמתאים לדרישות זה גם תפוז וגני רישפון. בהצלחה

גני יער

ירוק, עם מים, ממש לא יקר.... מתאים לכמות האנשים. באפריל- מקורה ע"י אוהל, שאינו כולל את רחבת הריקודים.

האגם אירועים

אני התחתנתי לפני שנה באגם בפרדס חנה. המקום הוא מקסים, פתוח ועם מים (כמו שתיארת). אנחנו נהננו מכל רגע. אם את רוצה עוד פרטים או תמונות,תכתבי לי למייל [email protected]

טולה21

New member
ביקור בגנים../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אתמל היינו בביקור גנים. טווח המחירים של שדות ותפוז דומה -בסביבות 220 ש"ח למנה לשנה הבאה ולקיץ,באים בד"כ בחבילות.שניהם מקומות מדהימים,הרבה ירוק וגדולים מאד. האגם ביקום וג'ילת זה תשלום בנפרד על הגן ותשלום בנפרד על הקייטרינג דבר שמגיע לסכומים גבוהים.יש להם מינימום 300-400 ליום חמישי אבל האגם מדהים בלילה, ראינו איך זה נראה באמת - התמונה עם כדורי התאורה על האגם. ממש יפה והחצי מאד התרשם, אבל שוב זה יקר. ולפי מה שראיתי ההוזלה בחודשים לא כל כך משמעותית.

Oיון

New member
יכולה להמליץ לך על גני יער

שנתנו לנו תחושה מאוד ביתית וחברמנית וידעתי שאם נסגור איתם אז הם ממש יעשו לנו אירוע מהמם (רק מה בעיננו מאוד מסורבל להגיע לשם) על חצר נצר שמעתי המון דברים טובים אבל המחירים נורא נורא יקרים, אז תלוי בתקציב..

וואווו....... אתם מקסימים ../images/Emo24.gif

כשהתכוונתי שתכוונו אותי מה כדאי להוריד לא חשבתי שתהיה כזו הענות, אבל הפתעתם אותי לטובה ועל כן תודה. וכן תודה לכל מי שולחת לי מסר. אז ככה בעצתכן הורדתי מקומות לא רלוונטים, יקרים או גדולים מידי ולשאר אני מתקשרת לברר מינימום או מחיר רלוונטי לאפריל. בנוסף אני והחצי שהתפנה מעבודתו נלך היום לראות את געשים בפרזנטציה, את הטירה בגעש ועוד גן, שניים באזור ונחליט אם להמשיך, ולאיזה כיוון. אז שוב תודה לכולכן/ם.
אשמח לעוד הצעות, ליבי.

michal1010

New member
אני ממליצה לך בחום על גן הורדים

התחתנתי שם לפני שנה והיה מדהים אם תרצי פיבגים נוספים,תפני אליי באופן אישי ואדמח לענות לך

למעלה