צליליתה1
Well-known member
באמת, גאווה ישראלית.
מעבר לכך, אני שמחה שאין לי סיפורים כאלה ברזומה, אולי כי אני לא הטיפוס שמזמינים למטוס פרטי
(מפנטזת על אוריינט אקספרס, רכבות ושמלות ערב, דרינק לפני ארוחת ערב. וכיוצב. )
פעם, לפני שנים, דיברתי עם א. וסיפרתי לו משהו שקרה לי, שנים קודם.
זה היה משהו לא דרמטי, ענין קטן, אותי זה הצחיק
א. שאל אותי אם אני מדברת על זה שאמא שלו (פרטים ביוגרפיים, די שגרתיים. לא כותבת, כדי לשמור על אנונימיותו של ההוא שרכלתי עליו)
אז כן, בדיוק עליו דיברתי
א. שאל אותי אם ידוע לי ש-נקרא לו ב- הוא נוכל שמתמחה בחיזור אחרי נשים מזדקנות והונאתן, ואף כיכב אצל (אמנון לוי? לו היתה תוכנית כזאת צהובה חושפת?)
לא, לא ידעתי
ב. חיזר אחרי מאוד. מאוד מאוד.ואני לא הייתי מעונינת. ב היה כנראה גבר גבר, ומכיוון שלא הייתי מעונינת הוא חיזר עוד יותר.
והיה מחזר מקסים
עד שבסוף אמרתי כן, אמרתי כן, אמרתי כן
ואז הוא (כמובן) אמר: תראי, אני נוסע, קיבלתי עבודה, וכו וכו וכו.
בכל מקרהֿ, בזמן החיזור, רגע לפני הכן, הוא ביקש ממני כסף, כמה עשרות אלפים שח או דולאר (או יורו?).
אני אמרתי לא
על זה לא מככבים אצל אמנון לוי (או מי שזה לא היה)
בכל מקרה, היו בחיי תקופות ארוכות שהייתי לבד, אבל מעולם לא השתמשתי בטינדר.
הקונספט לא בא לי טוב.
מעבר לכך, אני שמחה שאין לי סיפורים כאלה ברזומה, אולי כי אני לא הטיפוס שמזמינים למטוס פרטי
(מפנטזת על אוריינט אקספרס, רכבות ושמלות ערב, דרינק לפני ארוחת ערב. וכיוצב. )
פעם, לפני שנים, דיברתי עם א. וסיפרתי לו משהו שקרה לי, שנים קודם.
זה היה משהו לא דרמטי, ענין קטן, אותי זה הצחיק
א. שאל אותי אם אני מדברת על זה שאמא שלו (פרטים ביוגרפיים, די שגרתיים. לא כותבת, כדי לשמור על אנונימיותו של ההוא שרכלתי עליו)
אז כן, בדיוק עליו דיברתי
א. שאל אותי אם ידוע לי ש-נקרא לו ב- הוא נוכל שמתמחה בחיזור אחרי נשים מזדקנות והונאתן, ואף כיכב אצל (אמנון לוי? לו היתה תוכנית כזאת צהובה חושפת?)
לא, לא ידעתי
ב. חיזר אחרי מאוד. מאוד מאוד.ואני לא הייתי מעונינת. ב היה כנראה גבר גבר, ומכיוון שלא הייתי מעונינת הוא חיזר עוד יותר.
והיה מחזר מקסים
עד שבסוף אמרתי כן, אמרתי כן, אמרתי כן
ואז הוא (כמובן) אמר: תראי, אני נוסע, קיבלתי עבודה, וכו וכו וכו.
בכל מקרהֿ, בזמן החיזור, רגע לפני הכן, הוא ביקש ממני כסף, כמה עשרות אלפים שח או דולאר (או יורו?).
אני אמרתי לא
על זה לא מככבים אצל אמנון לוי (או מי שזה לא היה)
בכל מקרה, היו בחיי תקופות ארוכות שהייתי לבד, אבל מעולם לא השתמשתי בטינדר.
הקונספט לא בא לי טוב.