טוב אז אולי נמשיך קצת עם השיתוף
רגע לפני שאצא להליכה
אז העניין הוא שקשה לי בזמן האחרון, אני חושבת שתקופה מאוד ארוכה של כמה שנים טובות שמנקר בי מן חוסר סיפוק מסויים בחיים שאני לא יודעת להסביר. גם כשהייתי נשואה זה היה שם מתחת לפני השטח, והייתי אז בורחת לעשייה בדמות של לסדר את הבית למשל/לכבס... אני סוג של מתנהלת בחיים בלי מטרות, שורפת זמן. האמונה שלי בכל מיני דברים כמו אהבה וזוגיות ודת ורוחניות השתבשה, קצת עגום כל העניין, ההבנה שהכל בר חלוף ומלא בתנאים. למרות שכולי מדברת רגשות ואהבה, ואהבה באמת מסוגלת להרים אותי חבל על הזמן. אבל מבאס אותי להיות תלותית בה כי כבר נפגעתי. אני חייכנית למדי בעבודה, וזו לא העמדת פנים אלא פשוט התעלמות מהקושי, אבל לפעמים אני שואלת את עצמי אם אולי זה יוצר מן רושם לא רציני עלי. אני לא מצליחה להינות מההווה, ורק מקווה כל הזמן שיהיה טוב בעתיד, רק שאולי זה העתיד הרחוק. אני רוצה חברים ולכייף ולבלות, ונמאס לי שאם אני לא אזום אז לא יקרה כלום (אם בכלל), בא לי שיחַזרו אחריי חברתית וגם זוגית. אני מרגע לרגע מרגישה שאני לא רוצה ילדים משלי. אני בכלל בבלבלה וקצת עסוקה בעצמי כרגע, בקושי יש לי אנרגיות לאחרונה להכין לעצמי אוכל. יש לי קושי לעיתים קרובות להיות אסרטיבית ולהציב מול אנשים עובדות. אני מפלרטטת עם כל מיני גברים ואז מרגישה מטופשת. אני כנראה בכלל דורשת מעצמי יותר מדי. בכלל הבנתי שיש לי רצון להיות הכי טובה בתחום המקצועי שבו אעסוק ואולי זה מה שמונע ממני לבחור ולאהוב מקצוע. בכלל אני דיי תחרותית וזה בעייתי אבל אולי גם חיובי בו זמנית. בא לי לא לדפוק חשבון. אני מרגישה שאני לא יודעת ליישם בחיים דברים שאני רוצה, ולפעמים פשוט צריכה פרטנר כדיי להינות באמת. לא יודעת, אולי זה דברים כבדים מדי בשביל לרשום בפורום הזה, אולי אחר כך אסתכל על מה שכתבתי ואתחרט על זה. בכלל אני מפחדת להצהיר הצהרות, ומצד שני לפעמים מתעוררת בי רוח של עצבים ומרדנות ובא לי להוציא את כל הג'יפה והעצבים החוצה