אז קצת עצות לכבוד בשורה משמחת

infatuation

New member
אז קצת עצות לכבוד בשורה משמחת

מחר מגיעות אלי שתי בננות חמודות בנות שנה וחצי בערך, אני מאוד מתרגשת!
אז יש עדיין את הציוד של אוגוסט היקר (ז"ל), ותהיתי אם זה מספיק? האם כשמדובר בזוג צריך שירותים גדולים יותר? האם צריך שתי קערות אוכל או מספיקה אחת? ומים.. טוב מים אני תמיד משאירה בכמה מקומות..
והאם הן ישתמשו בעמוד הגירוד שהיה שלו אאו שהריח יפריע להן?
תמונות יצורפו בהמשך!

Yukita

Active member
מנהל
שיהיה במזל טוב!

האם יש לך מידע על דפוסי החיים שלהן בבית הקודם?
&nbsp
תשובות לשאלות כמו "כמה קערות אוכל" אפשר לקבל בעזרת מבט על ההרגלים הקודמים שלהן. האם מדובר באחיות?
&nbsp
ברמה העקרונית (דבר שיכול להשתנות ברמת הפרט), ההמלצה שלי היא לדאוג לקערה לכל אחת לאוכל. מים אפשר בקערה גדולה אחת, או בשתי קערות נפרדות, כרצונך. לא נראה לי שצריך ארגז חול גדול יותר, כי גם בארגז חול גדול בדרך כלל לא ייכנסו שתיהן בו זמנית לעשות צרכים, אבל אולי כן יהיה צורך במשטר נקיון (איסוף "עוגות") קצת יותר אינטנסיבי מאשר עם חתול אחד בלבד.
&nbsp
יתכן שהן ישתמשו בעמוד הגירוד הקיים - פשוט מחכים ורואים. הח'ברה אצלי כולם אוהבים את עץ החתולים, לא אכפת להם ביותר שאחרים גם מגרדים שם. מקסימום לא ירצו

infatuation

New member
תודה

הן לא אחיות אבל חברות טובות. סיפרו לי ששתיהן אוהבות ליטופים ועדינות וחברותיות. אוהבות עכברים וכדורים שזה יש לי.. קצת מוזר לי לתת את הצעצועים של אוגוסט אז אולי אקנה עכברים חדשים אבל זה שטויות..

דעתי.

לדעתי ארגז חול אחד יכול להספיק. לגבי האוכל - עדיף 2 קערות . מזל טוב . אנחנו לא מכירים אבל הצלחת בכל זאת לעשות לי את היום עם הידיעה השמחה הזאת.

למעלה