אז? ראיתם את הכתבה בערוץ 10? מה דעתכם?

daksha

New member
אז? ראיתם את הכתבה בערוץ 10? מה דעתכם?

ראיתי כרגע.... נועה איזה חמודה את... אולם ברלין נראה כל כך הרבה יותר מרשים במצלמות מאשר כשהיינו שם לפני שבועיים... כתבה חמודה =] האחים האם בהחלט סקסים, אבל לא מאוד... =/ הוציאו אתכן קצת יותר מידי פריקיות של התעמלות, אבל לא נורא, אם את עושה שפגטים ועמידות ראש תוך כדי צפיה בתחרויות אז אולי את באמת קצת פריקית של התעמלות P: אה, ו.. למה היית עם ג'ינס?.. oO או שבאתם לשם רק בשביל הכתבה?

תגובתי

הקטע עם השפגטים קצת הוצא מהקשרו. הוא שאל אותי כמה הכי הרבה זמן שאפשר לשבת בשפגט, ואז עניתי לו שלושת רבעי השעה. זה לא שאמרתי שאמרתי שאני יושבת שלושת רבעי שעה בשפגט... אמרתי לו שכך אפשר לשבת גם שלושת רבעי השעה, בעקבות השאלה שלו מה זמן המקסימום... הייתי עם גי'נס כי לא ידעתי שיבקשו ממני לעשות עמידות ראש ושפגטים (ובגלל זה גם לא הצלחתי כל-כך...). כמובן שדיברנו על פול האם, ולא על קול האם כפי שנכתב בתרגום משום מה...

I Angel

New member
איזה באסה

אני עשיתי לעצמי תזכורת לראות ולא הייתי בבית, פספסתי, איך אפשר לראות את זה?

I Angel

New member
אממ

אולי שיעשו כתבה על ורד פינקל וההרגשה שלה שהיא לא הצליחה להגיע לאולימפיאדה, או בכלל כתבה עם כל הבנות בדרגה הבינלאומית מה מרגישים לפני תחרות מה הן עושות בשביל להוריד לחץ, איך הן מתאמנות לפני כל מיני דברים כאלה, אפילו גם שהמאמנות ישתפו פעולה

אמא לה3

New member
כתבה חמודה מאוד...

נועה, יצאת מוצלחת, התרגשתי כשראיתי אותך... מה עם הפוינט בשפגט????

תודה רבה

דווקא מתחתי פוינט... לא ראית את הלק האדום המזעזע שהיה על הציפורניים שלי? (לא ידעתי מראש שאני הולכת לחלוץ נעליים בכתבה)

למעלה