אז רגע לפני ש2006 נגמרת

אז רגע לפני ש2006 נגמרת

סיכום השנה: בשנה החולפת מה הכי ריגש אותך? גרם לך לבכות? הפחיד אותך? שימח אותך? הרגע המשמעותי ביותר של השנה עבורך? ומה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הקרובה?

cobainos

New member
מממ..סיכום שלי

ריגש אותי? לא יודע...הגירושים של הדצים
סתם...לא זוכר עכשיו. ברגע שאזכר אני אודיע לכם. גרם לי לבכות?התלייה של סדאם
אחרי 2005 המסריחה והמגעילה (מבחינה אישית) שום דבר כבר לא גורם לי לבכות. הייתי בהלוויה של אמא שלי ידידה שלי מהבסיס ולראות אותה נשברת די קרע לי את הלב. הפחיד אותי? הפרסי המניאק ששולל את קיומנו (בצדק יש לומר, תראו איך המדינה הזוועתית הזאת נראית ומתנהלת.) אז האמת שכמו כל ישראלי טוב אני עוטה מעטה קשיח של ציניות ואדישות, אבל אם אני באמת אתאמץ זה יכול להעלות בי חשש. בעצם עוד כמה דברים: לגלות כל יום שראש הממשלה שלנו יותר אידיוט ממה שחשבנו ולגלות שצבא העם מתנהל באופן מרושל ומהוסס. שימח אותי? המעבר והשינוי המשמעותי בשירות הצבאי שלי ומישהי חדשה שנכנס לי לחיים
מה אני מאחל לעצמי לשנה הקרובה? הצלחה עם אותה אחת. קצת יותר בחשבון הבנק...אבל זה יקרה רק בתחילת 2008. ולא לראות יותר חדשות...או שאולי עדיף לאחל למדינה שלי לעבור מהפיכה ולהתנהל ביושר ומקצועיות ולא כמו ברשלנות וטמטום. שנה אזרחית טובה

חןשסק

New member
אני..

בשנה האחרונה הכי... ריגש אותי: סודי
גרם לי לבכות: עדיין גורם לי לבכות. שיר מסויים שמזכיר לי אדם מסויים... בעצם, אותו אדם מסויים...
הפחיד אותי: שיגאל ולריסה התייחדו
שימח אותי: המון דברים קטנים. אבל עוד משהו, אני לא אפרט כאן. הרגע המשמעותי ביותר של השנה: עבורי שהחלטתי להתחיל ללמוד לפסיכומטרי. אני מאחלת לעצמי לשנה הקרובה: להצליח בפסיכומטרי הזה (
) ו-
, כי זה חשוב, במיוחד בחורף הקצרצר הזה..

amickyaa

New member
יפה ששניכם מגיבים בכנות

והמבין יבין.......... אותי מה שמעניין אחרי שנה קשה מאוד עם שמירת היריון וניתוח של התינוק התוצאה..... תינוק בונבון..... בן 3 חודשים

SupeRonit

New member
יווווו ../images/Emo57.gif

זה מדהים איך בתמונה השמאלית למעלה הוא נראה כמו עותק קטן של E ואילו בזו שמתחתיה הוא נראה כמו O -אבל הוא בהחלט ברוב התמונות יותר דומה לליטל O נכון ?

cobainos

New member
והרבה יותר חשוב

מזל טוב!!!
שמח שזה עבר בשלום...רק בריאות ואושר

השנה שלי ...

טוב הכל אפשר להגיד מסתכם בהולדת ליאם . אז הכי ריגש - השניה בו הראו לי לראשונה את ליאם בזמן הניתוח . והרגע בו סיפרנו את אלון לראשונה ונהיה לי גבר בבית. מה גרם לי לבכות- כשבעלי היקר הודיע לי ב- 26.4.06 ב- 22:00 בלילה שהוא קרע את הגיד אכילס ברגל והוא מאושפז, ואני השבוע 41 להריון , פשוט בכיתי. בכיתי גם למחרת ב- 6 בבוקר שהיתה לי ירידת מים ולירון לא היה איתי. בכיתי גם כשהביאו את אלון אליי לבית החולים אחריהלידה והוא לא רצה לדבר או להתקרב אליי. הפחיד אותי- שלא ידעתי איך תתחיל ותיגמר הלידה. הפחיד אותי המחשבה איך נסתדר בבית כשאני אחרי ניתוח קיסרי עם תינוקי קטן, לירון בגבס ועוד ילד גדול מחכה לי בבית. שימח אותי- כשראיתי שהכל מתחיל להסתדר ואנחו משפחה מאושרת. הרגע המשמעותי - הפיכתי לאמא ל-2 . אני מאחלת לנו בריאות ואושר !!!!

וואלה קראתי עכשיו את מה שכתבתי

ובאמת אני התעייפתי רק מלקרוא את זה, אני לא מאמינה שעברנו את התקופה הזאת....

SupeRonit

New member
אז ככה -

ריגש אותי ? הצלחות קטנות כגדולות במסגרת השירות שלי
גרם לך לבכות ? התאונה שעשיתי היום
הפחיד אותך ? יום שישי בערב בתל אביב לאחר בחירתו של ב.סלע
שימח אותי ? שעידן הפסיק לבכות כל פעם שהוא רואה אותי
הרגע המשמעותי ? שקיבלתי תעודת הערכה מתחנה מולה שירתתי
מה אני מאחלת ? למצוא עבודה בשעות נוחות עם הדבר האהוב עלי ביותר

למעלה