אז רגע... מה אתם עושים בפורום הזה?

אז רגע... מה אתם עושים בפורום הזה?

פותחים טרדים עם כותרות צעקניות בסגנון "די להשתמטות" ו- "ישראלי אמיתי לא משתמט", בתוך הטרד אתם כותבים כמה שטויות בסגנון "לשלוח את כל המשתמטים לכלא", ו-"לא מגיע למשתמטים לחיות" ואז..... טוב אז יש לנו את התגובות, ש.... אובכן - עם כותרות ותוכן די דומה. מישו מוכן להסביר לי מה הטעם בפורום הזה?

lgmtk

New member
אין טעם, בתור משתמש בתפוז במשך

5 שנים אני חייב לציין שלאחרונה תפוז החליטו לפתוח פורומים מוזרים וע"י כך הם בעיקרון הסכימו לבקשות של אנשים לפתוח ולנהל את אותם פורומים, ע"ע הפורום הנוכחי (שנכון, זה אקטואלי, אבל בשביל מה זה טוב?) ופורום אימו (למה?! בשביל מה?!). אוי ויי.

אתה מוזמן לפורום משוב

או לפנות להנהלת הפורומים אם יש לך תלונות על פורומים אחרים. נושא השתמטות הוא חשוב, ולא ברור לי איך בכלל אפשר לחשוב שלא לתת לנושא הזה במה- הרי אנחנו חיים במדינה הזו! אנחנו נושמים פה ומגדלים את ילדנו! צה"ל מגן עלינו ומה אנחנו עושים בתמורה? מנסים לטאטא את הבעיות מתחת לשטיח? ההשתמטות היא הבעיה של כולנו ידידי.

Vivaldimort

New member
גם אני אשמח להסבר

מה הפורום מנסה להשיג? - אדם שהינו משתמט פר הגדרה כלשהי ייכנס לכאן ו.. מה? יצעד חזרה לבאקו"ם ויתחננו להתגייס כי מישהו קרא להם משתמט והסביר להם כמה הם אגויסטים עם הפרעות פסיכולוגיות? - צעיר שעוד לא יתגייס ייכנס לכאן ו.. יחליט כן להתגייס? מי שבחר לוותר או לצאת משירות צבאי לא בדיוק הולך להשתכנע מטיעונים שהוא שמע כל פעם שהוא ציין שאין בכוונתו להתגייס - לתת במה לאנשים שמשליכים צואה מאוד ציבורית על חלק ניכר מהעם שלהם רק כי הם לא עשו את הבחירות שהם עשו? במה זה מועיל מלבד פתיחת הקרע בעם עוד עמוק יותר? לדעתי הפורום הוא סתם עוד במה לקריאות פאשיסטיות, גזעניות שמוסיפות למליטריזציה של המדינה ומקרבות אותנו עוד צעד למלחמת אחים וממשל צבאי פאשיסטי.

antreprize

New member
הפורום הזה הוא התוצאה של התוכנית(הגאונית)

של תפוז למלחמה בפאשסיטים והאידיוטים שגולשים פה. במקום שהם יבלבלו את השכל בפורומים כמו משוב, אקטואליה, פוליטיקה וכו', פתחו להם פורום שבו הם יוכלו לרבוץ ולבלבל את השכל אחד לשני(במקום לשאר המשתמשים בתפוז). הפורום הזה הוקם בתקווה שהשטויות שיפורסמו פה יגרמו לעומס יתר על שארית המוח של הפאשיסטים וימנעו מהם לכתוב פה.

antreprize

New member
זהירות! המשתמש/ט למעלה הוא משת"פוז!

איפה אתה רואה קונספירציה? הפורום שלך מלא בפאשיסטים, עוד כמה ימים חוץ מכמה אידיוטים הם יהיו היחידים פה, הפאשיסטים שיכתבו בפורום הזה יתקשו לעמוד בקצב ויאלצו לכתוב פחות(ואולי אף להפסיק) בפורומים אחרים. אף אדם שפוי לא היה מסכים לנהל את הפורום הזה, אתה חייב להיות עובד של תפוז.

למעלה