אז רגע

אז רגע

למי שלא היה בהופעה. שירים חדשים של רונה - שוּ? קישורים ליוטיוב? שמות שירים וביקורות?
שמעתי מאנשים שהם ביאסו, אבל מצד שני פה יש כמה שאומרים שהם יפים לאללה, ואני גם רוצה לדעת
בקיצור. היו נא טובים אליי

restסF

New member
את באמת לא עוקבת!

הייתי בטוחה שנתתי לך קישור ישיר אבל כנראה שכחתי
וזה ממש מוזר כי כשצילמתי את זה חשבתי עלייך וידעתי שתרצי לראות

restסF

New member
חחחחח אבל אני עדיין אני

ואת לא מבינה איזה כיף היה לי אתמול להיתקל בך כך פתאום בפינת רחוב ולחבק בלי לעזוב

misheani

New member
יער- הרשי לי לברך אותך

על הניק המוצלח :) אולי גם אני אחליף ל"rejoice"?

restסF

New member
תודה תודה, בקרוב אצלך ../images/Emo140.gif

זה חלק מהלוק החדש שלי
והייתי מציעה לך להיות be happy אבל אני חוששת שחברה שלי כבר השתלטה לך עליו... [rejoice הוא מתוחכם מדי, את צריכה להיות עממית
]

misheani

New member
אולי סתם

"sing". אבל כל זה נשמע לי אופטימי מדי. השם שלי הוא ציווי!!! לא אורח חיים. חחח

restסF

New member
גם sing כבר תפוס ../images/Emo3.gif

והצווי חל רק עלייך, מרגע לידתך נועדת לשמוח בין אם תרצי ובין אם לא... עכשיו לכי תתמודדי עם זה

misheani

New member
מה זאת אומרת?

סליחה לכל החברים והחברות, לא הצגתי את עצמי כראוי. כאן רונה קינן. בתם של עמוס ונורית. אחות לשלומציון (שלומצי) קינן. ת.ז 0123456789 טל. 098-7654321 מס' דרכון: אבגדה וזחטי. בגימטריה. זאת היתה בקשה מיוחדת שלי ממשרד הפנים והחוץ, מהפה ולחוץ. מה לחוץ? סיר לחץ.

punky brewster

New member
איזה כינוי פלצני לבחורה פלצנית

עוד 3 חודשים ו25 יום לקיץ מאנקי גירללללללל

restסF

New member
munky, behave yourself

חח אני מודה שהפעם לא שאלתי אותך לאיזה כינוי להחליף כי ידעתי ששוב תגידי לי לא להחליף (כמו במליון הפעמים הקודמות) ואז הייתי מוותרת שוב ונתקעת עם האור הזה לעולםםם בכל אופן, עכשיו את צריכה לשנות את השם שלי בסלולארי שלך.. תמו ימי האור, מעכשיו אני קשוחה

restסF

New member
הממ..

טוב אז לענבר ולי יש הרבה כינויי חיבה אחת לשניה, משום מה ברובם יש את השורש ק.ו.ף. [היא התחילה כמובן, אני לפעמים פשוט קוראת לה נעל או סתומי] אז... קוף, קופה, קופיף, קופיפה, מאנקי גירל, my little munky, munky וכו', הכל לפי המצברוח.. בכל אופן, הכל מאהבה

למעלה