אז רובי רוצה שנעזור להרכיב לו סט ליסט...

אז רובי רוצה שנעזור להרכיב לו סט ליסט...

אז אנחנו נרכיב לו סט ליסט..! וגם נדאג ליידע אותו שזהו הסט ליסט להופעה שלו בארץ הקודש
זה הולך להיות קשה
אני אתחיל, ואתם תמשיכו...
אני והקוף שלי
נו אז מה אם הוא לא זוכר את המילים, אנחנו נזכיר לו אותן

orlyshka1

New member
טוב, אני אהיה צפויה וקצת פחות

שני השירים שאני הכי אוהבת מאסקפולג'י - come undone sexed up!!!

אוקייי אז הנה כמה שירים מאסט !

no regrets ולא אכפת לי מה הוא יצעק בסוף!! אני מתה מהשיר הזה!!! רק מהפזמון שלו בכיתי 4 פעמים בוומבלי אז מה יקרה מהשיר השלם? old before i die אחד השירים שלו שאני הכי אוהבת בעולם phoeinx from the flames חולללללה על השיר הזה !!!!!! better man וכל מילה מיותרת supreme נו כי איך אפשר בלי singin for the lonley קרוב לוודאי אחד השירים שלו שאני אוהבת בעולם eternity פריטי פלייייז handsome man כי כי כי כי כי... tripping יאמממי make me pure
sin sin sin
2 ואני יכולה להמשיך

אז עכשיו קפצו לי עוד כמה שירים לראש...

Back for good knebworth V *גבות גבות* כי אז הוא גם יכול לצרף את אהוב ליבו Shame כי אז זה מכריח אותו לצרף גם את גארי angles כי עכשיו אני יודעת שהוא לא יכול בלי she's madonna כי זה יכול להיות קורעעע בלייב somthing stupid כי אני חולמת יובלות שיסתכל לי בעיניים וישיר לי I love youuu.....
Feel כי אני לא יכולה בלי lovelight כי זה נראה לי מגניב בהופעה rudebox כנ"ל ^^ knutsford city limits A place to crash
חחחחח זה לא יגמר בקרוב, אנחנו מתכננות לו הופעה של 4 שעות

Hadar07

New member
אוקיי אני אנסה

כמובן אני רוצה כמעט את כל השירים שציינתן אז אני לא אחזור עליהם. אני אוסיף את Let Me Entertain You כי זה אחד השירים שאני הכי אוהבת שלו. Strong כי מלא זמן כבר לא שמעתי אותו. Morning Sun ו You Know Me

../images/Emo45.gif על האחרונים לא חשבתי...../images/Emo99.gif

הלכתי לשקוע בסרטוני יוטיוב שימחישו לי את הפנטזיה..............

למעלה