אז... ריבר סונג.

מוגלי7

New member
אז... ריבר סונג.

התחיל להתפתח סוג-של דיון ב'פינת המציאות' על ריבר סונג, והאם זה נכון לקטלג אותה כ"מרי סו". כשאני חושב על זה, אף פעם לא היה כאן דיון 'רשמי' על ריבר, אז למה לא לפתוח אחד עכשיו. מה אתם חושבים על פרופסור סונג? (אה, ד"ר סונג. Spoilers)

Apple Scruff

New member
כל כך לא ../images/Emo58.gif

כן, מצד אחד היא נורא מגניבה, יודעת המון ושמה פס על רוב העולם שהוא לא הדוקטור. אבל אני לא חושבת שהיא חסרת פחד, אני לא חושבת שלמדנו להכיר אותה עדיין מספיק לעומק, ומעבר לזה- היא רצחה מישהו. ולפי מה שהיא מספרת- מישהו מאוד חשוב. שמתי לב שבסוף עונה חמש היא אמרת לדוקטור שבקרוב הוא ייגלה מי היא, ואז הכל יישתנה. אני חושבת שביום שנגלה מי זו ריבר, זה יישנה הרבה מנקודת התפיסה שלנו עליה. לדעתי מופאט משחק בנו בכוונה- גורם לנו לאהוב אותה רק כדי שיהיה לנו אחר"כ יותר קשה לשנוא אותה. אני חושבת שהיא מיומנת כמו הדוקטור ואפילו דיי שווה לו, אבל זו דמות שללא ספק עושה טעויות, מפחדת, ולעיתים הולכת רחוק מידי. קצת כמו הדוקטור שחושבים על זה, כי אותו בקלות אפשר היה לקטלג כ"גארי סטו" לולא העומקים הנוספים שמרכיבים אותו. אבל אותו למדנו להכיר, עם ריבר לדעתי הכרנו כמו כמה רבדים באישיות שלה.

Pינקי

New member
../images/Emo58.gifמה מוזר אבל הוא שמצד 1 ריבר אומרת שכא

שר הד"ר יגלה את האמת הכל ישתנה כאילו לרעה אבל מצד 2 כאשר ראינו את ריבר בפעם הראשונה הד"ר מהעתיד נתן לה את המברג שלה, ז"א שככל שהזמן עבר הוא רק סמך עליה יותר ויותר. גם על המעטפה היא הייתה מס' 2, אחריו שאפשר להגיד שבעצם היא הייתה מס' 1.

יש לי שאלה.

בדקתי והפרק הבא שריבר תהיה בו הוא פרק 7. מה הם לא מבינים שכולם הכי אוהבים את הפרקים איתה? ברור שיש איזה שהוא קסם בזה שהיא לא תמיד שם וזה מפתיע וזה אבל אני נורא אוהבת אותה היא דמות פשוט אם כל כך הרבה פרטים שעוד לא גילינו. ואני מתחרפנת!!! חחחח

limors2

Active member
ביאסת אותי.

לא רציתי לדעת שהיא לא תהיה כ"כ הרבה זמן

מוגלי7

New member
לא רק זה. (../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif די גדול, פרק 7)

לפי קארן גילאן (איימי), פרק 7 הוא ה-פרק. נו, אתם יודעים, זה שמגלים מיהי.

limors2

Active member
וזה לא בסגנון "נה נה בנה נה" ילדותי כמו שזה

נראה, זה בסגנון חיזוק לעצמי!

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif ואולי אפילו ../images/Emo68.gif

זה הרעיון, להשאיר אותנו עם טעם לעוד. שימי לב לכמות הפעמים שריבר אומרת 'Spoilers" בכל פעם שהיא נפרדת מהדוקטור. גורם לך לרצות לחזור ולראות. אם היא תהיה כל הזמן, אז לא נתהה מה איתה. זה טריק הפקתי ידוע. וחוץ מזה שאני לגמרי מסכים איתך ומת על ריבר ורוצה שהיא תהיה כל הזמן ושאיימי תעוף כבר קיבינימאט

למעלה