אז: רעשן - חפץ כוח?

רסקול

New member
אז: רעשן - חפץ כוח?

בטח אתם יודעים שבכל המעשיות והאגדות יש חפצי כוח, המעצימים את כוחו של הגיבור, ובשעת דחק הוא נעזר בהם. יש אפילו מחקר מעמיק של חוקר רוסי על מבנה המעשייה הרוסית בה הוא מגדיר ומנתח את מבנה המעשיה, וחלק מרכזי הוא "חפץ כוח". מהם חפצי הכוח שלכם? הבה ונשמע...

miyamoto

New member
פעם היה לי אגרופן ../images/Emo3.gif

היה חפץ כוח נהדר (מפלסטיק קשיח, נדמה לי ABS), אך נשבר לאחר כמה נסיונות לשבור אותו שנתבצעו על ידי. באופן כללי, אם להיות כן, חפץ הכוח שלי הוא המוח שלי. אני משתמש בסוגסטיות כדי להגביר את כוחי\סיבולת וכן הלאה, זה עובד נהדר עד עתה.

לכובע שלי ../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gifפינות.....

לי יש שני חפצי כוח מגניבים בטירןף.אחד נוסע על 4 גלגלים....לא מכונת כביסה...... השני ירשתי מסבתא שלי-תליון ענטיקה שהיא ירשה מסבתא שלה.יעני ענטיקה-ענטיקה,מזוזה פיצי-פיצי מזהב עםקלף תהילים בפנים.

סוריאל

New member
תחליטי

אותהלים או מזוזה. לא הולך ביחד. אם זו מזוזה, כתובות בפנים ארבע פרשיות מהתורה - בהחלט לא תהלים. חוצמזה היא צריכה להיות קבועה בפתח הדירה (לפי התורה ולפי הרמב"ם - כדי שתזכרי את המצוות הכתובות בפנים. לפי האמונה העממית שזכתה גם לגיבוי רבני [כמובן] - כדי להגן מפני מזיקים), אחרת אין לה שום ערך. אם אלה תהלים, אין חשיבות מיוחדת לעטיפה שלהם.

סוריאל

New member
תיקון

לא ארבע פרשיות אלא שתים בלבד: 'שמע' (= דברים פרק ו') ו'והיה אם שמוע' (דברים פרק י"א). לא שזה מעניין מישהו.

רסקול

New member
בטח מעניין, נורא מעניין

למה אצלי בעבודה, איזו בלונדה כחולת עיניים שנוהגת לפעור אותן בכל הזדמנות באה אליי בדרישה להחליף את המזוזות, כי אחת חלתה, אחת אבא שלה נפטר, אחד דודה שלו, רביעי וכו'.. והיא אפילו לא דתיה או מקיימת מצוות. אצלי בבית אין מזוזות. בינתיים לא קרה שום אסון.

אבל יש לך מוח קצת משונה מאמי../images/Emo101.gif

קודם אתה בא לי ביציאות של דוס ואחר כך משחק אותה מינימום הראשון לציון ומוציא פסקי הלכה עלק. אבל החתימה שלך פאטת מחץ מאמי-מרעיל ילדים? לא הולך טוב עם הגירף בסגול.....אתה בטוח שהחתימה שלך מתאימה לפוזה שלך? אני אין לי הגבלה לכמה חפצי כוח יש לי-ואתה גם לא יכול להחליט שמותר לאדם שיהיה לו רק חפץ כוח אחד-אין כללים בדברים האלה ואתה בטח לא תשחק אותה רב ותצחק על להרעיל ילדים באתו זמן.....קצת פיצול אישיות כפרה?
חג שמח

מול המוח שלך מאמי ../images/Emo67.gif

יש לו מוח של גאון-לא גורר אנשים חולים מהבית שלהם בכוח

רסקול

New member
לדעתי אלברט מתחיל אתך חופשי

הוא חרד, כהגדרתו את עצמו, והוא נלחם עכשיו ביצה"ר [יצר הרע]. התיאורים שלך על החגיגה עם העקרבים הזקירו לו את הגיד. מה יעשה הבחור עם גיד מוזקר? כדי להרגיע את גידו הוא קצת "יורד" עלייך. קחי את זה בהומור.

סוריאל

New member
יש כאן אי הבנה

כשכתבתי "לא הולך ביחד" התכוונתי בסך הכל שחפץ אחד לא יכול להיות תהלים ומזוזה בו זמנית. פשוט בלתי אפשרי. 'מזוזה' היא חפץ שבהגדרה מכיל פרשיות מסוימות מהתורה וקבוע במקום מסוים בבית; 'תהלים' הם קבוצת פרשיות שונה לגמרי. ולא קרב זה אל זה כל הלילה (וכל היום גם כן). אם את רוצה להחזק מזוזה ותהלים - בבקשה. לכי אחרי ההבל ותהבלי.

מאמי-אני חושבת שטעיתה בפורום../images/Emo197.gif

ואהבלים תקרא לחברים הדוסים שלך- עם חיות הכוח הצבעוניות שלכם שחולמים על להרעיל ילדים !!!!! איך אתה מרעיל ילדים??????????????עם הדת שאתה מרעיל להם ת'מוח בעזרתה????????????????? אם אתה חושב שהצחקתה מישהוא אתה פאטת מוחלט................ לך תזרוק אבנים על עוד כמה מכוניות......תהנה......
.........
..............
.....
........
.....
לא רוצה לבאס אותך....אבל היה מי שאמר בירושלים "דרוס כל דוס !!!! - השמד כל חרד !!!!!!" שיהיה לך בהצלחה עם הקדוש כשיגלה אותך כאן....................תתכונן נשמה.....................................
בייייייייייייייייייייייייייייי
=

TAINTED SAINT

New member
שלומות סוריאל,ושבוע טוב../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif

מה שלומך? הזעיקו אותי במסנג'ר לכאן,כאילו מי יודע מה כבר חדר לפורום...... ברוך הבא בקהלנו.הצצתי בדף העולם שלך לפני שהתיישבתי לכתוב לך.אני שמח שסטודנט מצטרף לקהילתנו הקטנה והמגוונת. אינני מנהל הפורום,שלא יהיו טעויות,רק אחד הכותבים כאן,פעיל למדי [ויש הטוענים שלעיתים פעיל מדי....]. חושבני שהידע שלך בדת היהודית ישמש כתוספת מבורכת לידע הכללי של כולנו כאן,אנו תמיד שמחים לצרף חברים חדשים בעלי ידע וחוש הומור....ידע יש לך,חוש הומור....עוד נגלה בהמשך. מתחיל להתרבות מספר הירושלמים כאן-גלבועא,ה"דורסנית"[כמעט ירושלמית-מה הם כמה קילומטרים בין ידידים?],ואנוכי. האם אתה ירושלמי במקורך? או שאתה רק לומד בעיר הקודש? כאן הסתיימה הרשמיות ביננו,שוב,ברוך בואך,ואיחולי הכנים לחג פורים שמח
בידידות שלך TAINTED SAINT
נ.ב. האם יש בין מכרותיך כאלו שחשות מקוללות,או שמאמינות שהוטלה עליהן קללה ? אם כו,למה שלא תפנה אותן לפורום..........

סוריאל

New member
שלומות

אתחיל בעיקר. מכרותי הן: א. אמא שלי (ואחיותי, וגיסותי, והאמהות שלהן וכו'). לא רלוונטי. ב. נשואות. לא רלוונטי. ג. אוחזות בחבר. לא רלוונטי. ד. תפוסת געגועים לשרוט שעזב אותה (חומד של בחור, אגב. סטרייט גמור לצערי). הממ... גם כן לא רלוונטי. לעניינים הצדדיים: עברתי לירושלים לרגל לימודי. זה מספיק כרגע. חוש הומור יש לי, אלא שלפעמים הוא אישי מדי (כפי שהדרדסית, סליחה, הדורסנית תוכל לספר לך). וכפי שכבר ראית גם חיבה חולנית לסופרי גרוטסק רוסיים. פורים שמח גם לך (מאיפה בדיוק הזעיקו אותך?). אישית אני ממש לא סובל את החג הזה, אבל משתדל להבליג. בברכת "עברנו את פרעה, ותראו מה יצא לנו מזה" לכל חברי הפורום.

TAINTED SAINT

New member
ובתשובה לרסקול ידידי ורעי../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

שבוע טוב ! נתחיל בחפצי כוח-אני לובש תכשיטי כסף,די כבדים ובולטים,לאו דווקא כאמצעי למשיכת תשומת לב,אתה יודע שבעברי הייתי מעצב תכשיטים,ואני בן מזל סרטן....וגדלתי בשכונה שהמנטליות שלה דומה לזאת של הארלם....שלב את שלושתם... חפצי כוח אחרים? בעבר נהגתי לאסוף אבזמי חגורות,אתה מכיר חלק מההיסטוריה שלי,אופנועים,רוק & רול,זקנתי מאז,אך עדיין,מזמן לזמן, כשהנוסטאלגיה נועצת את שיניה החדות ומסרבת להרפות,אבזם מאותם הימים מוצא את דרכו אל חגורתי ליום,מתחת לסוודר, בלי שיראה לעין,רק לתחושה הטובה. הייתי חולה בזמן האחרון,הדבר הפך להיות לנושא שיחה כאן כפי ששמתי לב הערב-תודות לכל המאחלים והמודאגים
[אלברט,הייתה מאמין לפני חודשיים שאשלח לך פרח ונשיקה
ששש,אל תענה,ואל תקלקל את הרגע,נצור אותו....] וחזרה אלייך ידידי ורעי האהוב עליי אף יותר מאחי
התאמין ולו לרגע אחד שמסוגל הנני לחוש אלייך רגש כל שהוא חוץ מאהבה,חיבה,כבוד,וכמעט הערצה? הנך מכיר כבר את חוש ההומור הקלוקל שלי,היה לי קל יותר להעמיד פני "כועס ופגוע" מאשר לכתוב תשובות מתחכמות כשמד החום מצביע על 39.4 מעלות.....מקווה שאינך כועס...וכרגע אני חש הרבה יותר טוב,תודה ששאלתה. שלך כמו תמיד,באש,במים,ובפורום. פורים שמח
TAINTED SAINT

רסקול

New member
ידידי האהוב עליי כמעט כמו אהובי

לא פגוע אני אף לא כועס. התלוצצתי. חשבתי לתומי שהחלטת לעזוב את פורומינו הקט, וקצת דאגתי. בברכת מרפא חולים, מבריא רזים ומזקיר נפולים.

סוריאל

New member
הטבע במים כל ירא שמים

לא רק שאין לך מושג מי אני, כבר הספקת לגבש עלי דעה מוצקת ועוד לתת לי המלצות. מה נאמר ומה נגיד - אין שכל, אין דאגות. אל דאגה, לא לקחתי ללב. ואכן, אני ממתין לראות מה הקדוש המוכתם (עכשיו אני כבר מבין מה הכתים אותו) יאמר עלי: הוא בניגוד אלייך, טורח לפשפש בהודעותיהם של האורחים החדשים ולא חורץ משפט כל כך מהר.

TAINTED SAINT

New member
היי שוב סוריאל

הזעיקו אותי והרסו לי את הצפייה בסרט "גברים בשחור 2 "[לא סרט ההמשך לכתבת התחקיר בנושא ה השחיתות בחברת "חברה קדי"שא"],אני צופה בסרט בזוית עיני-סצינות מסוימות שם העלו בי זכרונות מליל אמש...........[הסרט עכשיו בערוץ 10 ]

אני מקווה שאתה מזה שמח../images/Emo7.gif

קדוש חסם אותי באיסיקיו ובמסנג'ר,לא יודעת איך הרעלתה אותו נגדי בפרטי-אחלה עבודה עשיתה עליו-הערב הריאשון שלך כאן וכבר סיכסכתה והרעלתה-כל הכבוד-הייתי מורידה ת'כובע רק שאני לא דוסית ולא לובשת כובע..... שיהיה לך בהצלחה-אל תדאג-רק שאלה של זמן ליפני שיטחן לך ת'צורה-אתה לא יודע מה מחכה לך איתו-לבנאדם אין אלוהים-חכה ותיראה... אני לא כועסת עלייך קדוש נשמה-לפחות לא שיקרתה ולא הבטחתה שום דבר-לא מכרתה לי בולשיט שאתה אוהב ושטויות כמו כל האחרים-פגעתה נשמה-אפילו בכיתי קצת ואני בטח יבכה כל הלילה-יעבור-אל תדאג.... שיהיה לכם בהצלחה ביחד-ועוד פעם "כול הכבוד" סוריאל מלאך התרעלה ביי

למעלה