אז רק שתדעו לכם...

EdisonGirl

New member
אז רק שתדעו לכם...

אני עוזבת את הניהול, אחרי כמעט 5 שנים, ומפקירה את נפשותיכם העדינות והשבריריות לרחמיה של הספייסי

הצעתי את עצמי לניהול בתקופה בה הפעילות בפורום הייתה דלילה ביותר, לא היה מנהל, לא היה מי שימחק כאן ספאמים והאנדרלמוסיה חגגה. מממ כן.. אלו היו זמנים אפלים...
וזה היה הפורום בו הכרתי את בנזוג, ופורום שליווה אותי יותר מ- 8 שנים רצופות, אז לא רציתי שימות, ורק בשביל זה, הצעתי את עצמי כמנהלת.
אבל כידוע, העולם הוירטואלי עובד בקצב שונה מהמציאות שם בחוץ... ו- 5 שנות ניהול הן תקופת חיים במימד הזה

אז הגיע הזמן שלי להמשיך הלאה ולפנות את מקומי לספייסי ואולי למנהל/ת מתאים/ה נוסף/ת, שיוכלו לתרום לפורום ולהרים אותו למקום שהוא היה בו ואף מעבר לזה.

לא להתאבל יותר מידי, אני עדיין בסביבה וכשיהיה לי משו חכם להגיד, כמובן שלא אחסוך אותו מכם

היו חזקים

ebi83

New member
תודה

תודה על הזמן והנתינה.

וכרגיל, היה ונשאר נעים להכיר

EdisonGirl

New member
אנחנו לא נפרדים כאן

ואתה תמיד היית ותשאר תרומה איכותית לפורום

EdisonGirl

New member
היית רוצה!

לנצח תהיה לי הסמכות לעצור אותך, גם אם אני לא כאן לבדר אותך

mad alot

New member
עצוב לשמוע האמת.

את העוזבת, לא את הסמכות לעצור אותי, כי זה גם בכלל לא נכון כאילו.

Purple Mushroom

New member
אוי,איזה באסה
להתראות אדי.

חבל מאוד. מנהל או מנהלת פורום טובה, הייתי רוצה שזה ימשך לכל החיים. אגב, בניתי עלייך בסוף ינואר 2015 לנהל איתי (אם אשלח את הטופס ויקבלו אותי, צריך למצוא זמן וטיימינג), את פורום שלושים פלוס. חושב על זה הרבה, ועדיין לא התייעצתי בפורום או בקבוצה. היית מנהלת טובה מאוד. ובקדנציה שלך יזכר שהתחלת את תקופת תור הזהב של המפגשים, והתגבשה כאן קבוצה חברתית טובה מאוד בפורום. כל הכבוד, אחרי תקופה של כ8 שנים.
מאז שהצטרפת לפורום באמת, הוספת בייחוד שלך איכות לפורום. כן, והתקופה האפלה שכתבת, היתה זו גם תקופה מעניינת, עד ינואר 2009. תמיד מנסה לראות את הצדדים החיוביים בחיים וגם בפורום.
אז, חבל מאוד שאת עוזבת, אולי תחזרי אחרי הלימודים? ובאמת מה הסיבה שעוזבת? מקווה להיות חזק. להתראות, ונתראה עוד בפורום, ומקווה גם מחוצה לו. תשמרי על קשר. להתראות,
אלון :)

EdisonGirl

New member
תודה

קצת קשה להסביר למה בדיוק כי זה כמה דברים מן הסתם שהתאגדו למצב שהייתי מוכרחה לקבל החלטה, ובשורה התחתונה הנתונים היבשים מהחודשיים האחרונים גרמו לי לעשות חושבים עם עצמי לגבי עתיד הפורום- מה אני תורמת לו ולמה הוא זקוק... והגעתי למסקנה שנכון להיום, מגיע לו יותר.
אני פשוט מאמינה שמנהל בפורום כללי כמו זה צריך להיות יותר אקסטרוברטי ממה שאני מסוגלת להיות, יותר מתמיד, בתקופה הספציפית הזו של החיים שלי, אלא אם בא לי לשעמם את כולכם למוות עם מעשיות עבודה ולימודים

בהצלחה רבה לך

אגב, התקופה האפלה שדיברתי עליה- רק הקצרה ש"בין המנהלים". לפני כן בהחלט היה פה איכותי ושמח.

spaysi8

New member
אז כמובן שעצוב לי

גם בפרטי אמרתי לך.
לאחרונה היה קצת מסובך לשתינו לכתוב ולהיות פעילות,
אבל בתקופה הטובה שלנו- הפורום היה מהמם :p
אני אדאג לתחזק אותו בשבילך ובשביל הגולשים,
ומקווה שתכתבי פה הרבה גם כשתעזבי!!

EdisonGirl

New member
תודה

אני יודעת שאת האדם המתאים לקבל החלטות לגביו. הוא נשאר בידי דיקטטורה טובה

ואם מד-א-לוט-אוף-טראבל יעשה לך בעיות, אני אראה לו מזה!

mad alot

New member
סתם מפחדת להודות שאת הולכת להתגעגע אלי

אז אני מוכן לעשות לספייסי מלא טראבל(;

למעלה