אז שאקירה....מה את אומרת?

smgfan

New member
אז שאקירה....מה את אומרת?../images/Emo166.gif

סתם עלה בראשי רעיון קטן בעודי מתקלחת
ובמשחקון הזה נסביר בצורה מצחיקה למה שאקירה מתכוונת בשיריה...אני אתחיל! רק לציין שהכול בגדר צחוק, שומדבר פה לא ברצינות ועדיין חולים עלייך, שאקירה!! Objection "מה זה? מה זה? מה זה??!? התנגדות!!! אובג'קשיין שמעת?!?!?! מותק! אתה לא יודע שטנגו לא רוקדים בשלושה??? מאיפה הקרצת את התלושה??!?!?!?
כדאי לך להרגיע למה אם לא אני הולכת!!! הנה, אני כבר עוזבת! במי אתה בוחר? בי או ב"ניתוחית" הזאת? ותיזהר מאווד מהתשובה שלך! למה באטמן וסופרמן חברים מאווווד קרובים שלי! עוד פעם אחת ואתה מת! תיזזזהר!!! טוב, אובג'קשיין! אתה ברשימה השחורה!!
"

smgfan

New member
Underneath Your Clothes../images/Emo99.gif

"אנדרניט' יור קלוזס דרז אנ אנדלס סטורי.... טוב, אנטוניו- יאללה תתפשט!!
אתה שיר ומתחת לבגדיך נמצאים סודותיי הכמוסים ביותר למשל, מה סוד הצלחתי ואיזה צבע שיער אני מתכוונת לעשות באלבום הבא שלי! נו! למה אתה מחכה? "איפה אתה לבבון?" וואי וואי וואי אנטוניו....
אני לא מאמינה! די! "נו קראו"!! שמעת פעם על שעווה מתוק? יתאים לך! לא סתם אני אומרת.... וולעק אני מכירה שעוונית עשררררר מגוודלחארה תעשה לך מבצע! חצי גב ב-500 פזוס, ובשביל השאר צתטרך לשלם כפול!! איזה זה? הא?
מתחת לבגדיך יש סיפור שלא נגמר (בטח, "ספר הג'ונגל"), יש גבר שבו אני בחרתי ויש את הטריטוריה שלי (נו...אמרתי ג'ונגל, לא?
)..."

smgfan

New member
Whenever, wherever

"אין, מותק! עייניים שלי!! בשבילך אני חיה!! אני אעשה הכול למענך!! ולמען נמשיך ושערותיך... אני אטפס על האנדים אקפוץ באנג'י אלחם באריות אצלול לנהר שורץ תנינים אתפלש בבוץ אבלע תולעים לארוחת ערב אשרוד באיי המרקיזה במשך חודש שלם!! אגלח את שיערות ראשי היפהפה!
ועדיין אספיק לחזור אליך ולהכין לך במו ידי הג'יפה שלי (זה מהבוץ!) אמפנדס טעימים!"

perrinat

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gifחחחחחחחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

הרסת אותיייייייייי
אני על הרצפה......... ג ד ו ל
אחלה רעיון, תתקלחי כל הזמן......
אני אחשוב על משהו ואכתוב "פירוש שאקירה"

perrinat

New member
Poem To A Horse../images/Emo103.gif

תקשיב לי, ותקשיב לי טוב, יא חתיכת מאעפן
אני מעדיפה להקריא שיר לסוס מאשר לדבר איתך
(כן, אפילו לסוס שראינו אתמול בשדה.....)
ואתה יודע מה
אני מעדיפה לאכול מרק עם מזלג מאשר להיות איתך
(כן, אפילו מרק עוף "מנה חמה".....)
אז לך תחפש מי ינענע אותך- לכל סיר יש מכסה, בטח תמצא איזו פוסטמה שתתאים לך.....
(בטח פטימה, סלימה ומפתוחה בקטע שלך.....) צ'אווווווווו בונבונסיטו
ואל תתקשר אלי
חומה

|נקרע| ../images/Emo6.gif פחפחפחפחחח ../images/Emo105.gif

|אחושלינג| חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחייייחחחי
חחחחחח איזה רעיון יפה!!
והתרגומים פשוט קרעו אותיי חחח

ּHippieּ

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo28.gif

אאאאאאאאאאאנייייי מממתתתהההה מצצחחחחוווקקקקקקק
אני גם אחשוב על משווו נחמד
יו דיברתי עם צלילי בטלפון היא כזאת מותקייייתתת בא לי להביא לה חיבוקי

smgfan

New member
חחחחחחח יפה רינתי!! ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

יאללה תשתתפו עוד!

Hurakano

New member
חחחחחחחחחחח אחלה רעיון !!!!

כל הכבוד !
עכשיו אני : Dónde Están Los Ladrones "וואלאק מה זה פה ?!?!? מי גנב לי ת'אוטו ?!?!?? חושבים הם יכולים לברוחחחחחחחח סססס אמ אמקקקק חכו חכו בכל מקום אתם נמצאים אני עוד אתפוס אתכם !!!! הלו.... אתה שמנגן עם הגיטרה.... בוא הנה בוא בוא בוא.... אתה גנבת לי אתמול את האוטו ?!??!?!? אתה נראה חשוד.... אולי זאת אני ?!!?!??!!? חחח יכול להיות ??? עזבו הביטוח כבר ישלמו כואב לי הראש מהחיפושים....."

perrinat

New member
פחחחחח......../images/Emo6.gif........./images/Emo103.gif

טוףףףףףףף טוףףףףףףף
אבל למה תמיד ערסית
עכשיו נעשה שאקירה צפנבונית, פיסניקית, סנובית, מתלהבת.......
*חושבת על משהו, ועוד מעט חוזרת...*

smgfan

New member
הכי לא מתאים... Si Te Vas

(במבטא צפוני) שיוווו, אם אתה הולך ,כאילו, זה ממש, אבל ממש לא יעשה לי כלום, לא ידגדג לי, כזה. כי בזמן שאתה תהיה עם החברה הוולגרית שלך, ותבלו לכם ב"גת רימון", אני ,כאילו, אני! אתפוס טיסה במטוס הפרטי של אבא שלי... ואוכל לי קוויאר ואשתה שמפניה ברוגע בזמן שהמסז'יסטית שלי הלגה, עושה לי מסאז' עשרת-אלפים. ואני אהיה כל כך רחוקה ממך, כזה. אני אשכח אותך ושום דבר לא ישתנה לי. אני אכיר איזה חתיכון ממילאנו ואני אעשה כיף חיים... ואני, אני, אני, אני ואני!!! רק אני! כי אני הכי טובה, ויש לי יותר קלאסה מאשר לפושטקית המופרעת שתפסת לך... מטאטא חדש הוא מטאטא טוב, כאילו אבל אני, כאילו כזה, ממש לא בנויה לדברים האלה- בשביל זה יש משרתים, כאילו דה?!?! אז בקיצקץ.... כך את עצמך בבקשה מהבריכה הפרטית שלי... ותעוףף מפה!! אינעל אב אבא אב באב בא באבבבוק!!!!!!!!! (יש גבול לכמה צפונית אפשר להיות...
)

perrinat

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif

אני בוכה מרב צחוק
אין, אין. זה ענק

perrinat

New member
Ready For The Good Time../images/Emo103.gif

יא, איזה יופי סופי טופי, איזה קול, איזה פאנאן. אני מוכנה לזמנים הטובים! אני עוברת דירה לבית החדש שלי במיאמי ביץ', וזה כאילו בית מזה מאגניבבבב, יו נואו, עם מזח ובריכה וחוף פרטי וכאלה... ואל תשאלו, התחלתי להאמין גם באהבה- אנטוניטו הזה כזה פשושון חמודון בוביקון, קונה לי כל מה שאני רוצה, מביא לי אוכל בבוקר למיטה, עושה לי מס'ג אחרי ההופעות... חוץ מזה שנהייתי מזה מקובלת, מזמינים אותי עכשיו לכל המסיבות של האי סוסאיטי ולכל הקוקטיילים... האמת שזה קצת משעמם לי, וזה לא מזיז לי בשיט, אבל חפיף, העיקר שיש לי את אנטוניטו, הוא פשוט עולם

perrinat

New member
../images/Emo20.gifתארו לכם מצב כזה......./images/Emo103.gif

בוקר, השמש זורחת,
הציפורים מצייצות,
ועו"ד שאקירה הולכת לעבודה בבית המשפט כהרגלה בקודש..... היא מברכת את המזכירה של השופט - "אולה, קומו אסטאס..."
"אסטוי אקי, אפשר להתחיל....." ואז ניגשת לשופט ולוחשת לו בסוד "אוווווווו...... איזה עיניים יפות יש לך, אני אוהבת אוחוס אסי" (נו, למה אתם חושבים היא תמיד זוכה במשפטים?) המשפט מתאחר, הנתבעים בוששים לבוא...
"דונדה אסטאן לוס לדרונס?" שואלת שאקירה בעצבים.........
לאחר חצי שעה הנתבעים מופיעים בפתח אולם בית המשפט, מתנשפים ומתנשמים בחוזקה... "נו קראו, פשוט בזיון בית המשפט...... לפחות הייתם טורחים לסגור את הרוכסנים, כדי שלא יראו לכם את "אנדרנית' יור קלות'ס"......
(כן, שאקירה בהחלט עצבנית היום.....) המשפט מתחיל סוף סוף. התביעה אומרת את דבריה..... שקט באולם...... ואז......
"אובג'קשן
" צועקת שאקירה, ופוצחת בריקוד טנגו סוער על שולחנות בית המשפט...... "שוב פעם היא שכחה לקחת את הכדורים" מסננת המזכירה לכיוון השופט...
טררררררררר, גלינגגגגגגגגג, טררררררררר, גלינג........ השעון מצלצל...... רינת, הגיע הזמן לקום......

VooSa

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

יפההההההההההההההה אהבתי את הסיום.....

../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

חחחחחחוח איזה חמוד
ודרך אגבבב אני זאת דנית
אני כותבת ממשתמש של חברה..

חח איזה משפט דפקתי בהודעה../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

התכוונתי להגיד שאני, דנית, כותבת את ההודעה

michalas

New member
חחח... רינתי../images/Emo70.gif ../images/Emo86.gif

איך חשבת על זה
תתחדשי על החתימה

../images/Emo99.gif יאאא איזה שקצי ../images/Emo105.gif

חחחחחחחחחחחחחח אהבתי
חיחיחיחיחי איזה יפהההההההההההההההההההההההההההההההההה :)הכי אהבתי ת'סוף רינתוש קיבלת ממנייי
לאכילה :)

perrinat

New member
../images/Emo24.gifת ו ד ה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo103.gif

למעלה