אז...שוב לילה שוב שאלה

shelycat

New member
אז...שוב לילה שוב שאלה../images/Emo29.gif../images/Emo5.gif

מה הדבר שמוציא אתכן מהכלים? האם זה כשהנייר טואלט לא בכיוון הנכון? האם זה כשהנעליים זרוקות באמצע החדר? האם זה הפיזור של הכסף הקטן על השידה? ובאותו נושא מה הדבר שהחצי השני עושה ויכול לשגע אתכן? מבטיחה שלא נשתמש במידע נגדכן!

jess ועוד

New member
משגע???

מאוד שהוא מדבר לפעמים איתי אבל כאילו לעצמו ממלמל משו מתחת לשפם ואני צריכה לשאול מה אמרת???? שלפעמים הוא לא מעלה רעיונות אלא אני צריכה ליזום "בוא נלך" "בוא נזמין" אם לא זה נהיה רק הוא ואני לעולמים לעד לבד בקשר לאחרים אני הבלגניסטית אז הוא זה שמשתגע שהבגדים על הכיסא הנעלים בסלון הטישיו המשומש על השולחן והארון בלגן ....

אתי@

New member
מה שמשגע אותי....

אם אני פדנטית (מאוד!), אז רונן מלך הפדנטים. כלומר, אני בעד סדר וניקיון, ואני בעצמי מאוד מאוד מאוד מסודרת ומאורגנת, אבל יותר ממני זו כבר הגזמה פראית...

kisses

New member
את רוצה להגיד לי שהתחתנת עם

מוניקה "מחברים"

הילית*

New member
מביך ביותר ... ../images/Emo9.gif

שהוא לא סוגר את שקיות החטיפים אם הם לא נגמרים ואז הם מתקלקלים וצריך לסרוק (הוא טוען שהוא אוהב במבה לא טריה...) שהוא זורק את הגרביים על השטיח בחדר השינה ושוכח להעביר לסל הכביסה (הבנתי שזה קשור להורמון הגברי כי הרבה גברים שאני מכירה סובלים מהמחלה הזאת) בגדים- אחרי שהם יצאו מהארון לא חוזרים לשם אלא אם אני החזרתי אותם ואז הוא תמיד שואל אותי- איפה המכנסיים, איפה הנעלים וכד´ ואני עונה בחיוך במקום שלהם...

dili

New member
מוציא מהכלים??

טוב לא הייתי מגדירה את זה כך, אבל אני משתגעת מזה שמגיעים לשעת ערב ומסתכלים על הסלון ורואים רק בלגן! (הצעצועים של הילד מפוזרים, העיתון מפורק לחלקים על מה שפעם היה שולחן הסלון). מה שהוא עושה ומשגע אותי זה להשאיר את הנעליים בסלון, מעצבן אותי שמתפשטים בכל הבית. מה, הוא משאיר לי סימני דרך למציאת מטמון? ומה שאני עושה ומשגע אותו זה להשאיר שקית חלב כמעט גמורה במקרר

יעלי2

New member
כמעט ואין דבר כזה ולמה?

נניח שאני היחידה שמחליפה גלילי נייר טואלט בשירותים וכשאני מגיעה ונשאר זנב של נייר, תמיד יש גליל חדש מותחל? ובענין התכונות נניח שהוא צריך לעשות שיחה חשובה ודוחה אותה עד אין סוף (עד שלי כבר לא נעים) או מהשו דומה? לגבי זה שטויות! הוא כל כך בסדר בענין הבית, ואכפת לו מאיך שהכל נראה, הכלים בכיור, הסלון ואת הגרביים בחדר שינה הוא מזכיר לי לקחת. בקיצור, זה לא דברים שכשאני חושבת עליהם הם מרגיזים אותי. כי יש הרבה מאוד דברים טובים מצידו. אני שאם אצא מדעתי מדברים כאלה, זה יהיה בעוד 30 שנה.

dili

New member
יו, איך אני שונאת שהוא עושה את זה

דוחה טלפונים חשובים או דברים אחרים שצריך לעשות עד זמן מסוים. אני אוהבת לעשות מה שצריך, מיד! מה שמזכיר לי שיום חמישי היום וצריך לנקות את הבית

שמופית

New member
אותי הכי משגע

שהוא שוכח לסגור דלתות של ארונות. וככה הדלת של הארון שלו פתוחה והדלת של הפח אשפה - אם הוא מוציא אותו כדי לזרוק. ואני צריכה לעבור אחריו או להעיר לו שיסגור....

תוכי

New member
אותי הכי מעצבן ../images/Emo46.gif

שהוא שם מגבת על מגבת באמבטיה וזה גורם למגבות להסריח אני יכולה להשתגע מזה

fila

New member
אני ממש שונאת../images/Emo6.gif

להיות השוטרת שלו ולבקש ממנו להרים את הבגדים מהרצפה לא לזרוק את הנעלים בסלון לנקות את הרטיבות שהצטברה לנו במקלחת .... והכי אני שונאת להזכיר לו שהוא במינוס אז שירגע!

danaziv

New member
נעליים באמצע החדר נראה לי מנצח

ויותר מזה משגע אותי שהוא זורק דברים,יש לו תכונה כזו שכל מה שלא נראה לו הוא לא חושב פעמיים ופשוט משליך לפח. פעם תפסתי אותו בשניה האחרונה לפני שהוא זרק חולצה בגלל כתם והכי מעצבן שיומיים לפני תפוגת המוצר הוא מחליט שזה מקולקל.

אז אצלנו

משגע אותו שיש דברים לעשות ואני מול המחשב.....ואני אומרת לו אחר כך... אותי משגע כמו שגסי אמרה, שהוא מלמל משהו ואני צריכה לשאול "מה אמרת?" דווקא על הבגדים אין לי תלונות , וגם לא על הנעליים.

אופה3

New member
אצלי במיוחד משגע אותי

שאני מאוד נקיה ומסודרת, ממש חולת נפש בקטע הזה, חבל על הזמן, לא יכולה לראות משהו לא במקום, וגם הוא כמעט כמוני, אז עם משהו מבולגן, אני ממש מרגישה רע עם זה, והוא מתעצבן שאני מתעצבנת על הסדר והניקיון. מה שמשגע אותי, שהוא בנאדם מאוד מופנם הוא כל כך שומר דברים, ואומר אותם רק שיש פיצוץ, אז זה גם משגע וגם כואב חוץ מזה יש הרבה דברים, והיום לא פורים לכתוב את מגילת עשה ואל תעשה אז שיהיה שבת שלום

נופר30

New member
שהוא מניח את הכוס על השיש מילמטר

מהכיור ולא בכיור ( למרות שהכיור ריק )

dorlim

New member
אוווווף יש הרבה דברים שמשגעים אותי

קודם כל כי אם אני בלאגניסטית אז הוא ברדקיסט וסדר זו הבעיה הכי גדולה של שנינו בבית, כך שגם אם אני מתאמצת מאד שיהיה סדר בבית - אין כזה דבר
אבל הדבר שהכי הכי מוציא אותי מדעתי הוא שדורון לא קם בבוקר !!!! אין שיטה שלא נוסתה... הבן אדם פשוט לא מתעורר !!!!! ולהעיר אותו בבוקר זה סיוט שאין שני לא

Ronnie*

New member
טוב, אחרי שחשבתי על זה

במשך סוף שבוע שלם, מצאתי: אחרי שהוא מסיים את החלק שלו בשטיפת הבית (בדרך כלל יום אחרי, ואחרי קצת נדנודים מצדי) הוא תמיד תמיד ישאיר את הדלי עם המים באמצע הסלון... אחרי יום-יומיים אני מתייאשת ושופכת אותם.

למעלה