אז... שלומלום לכולם !!! אני כאן !!!

רונה 29

New member
אז... שלומלום לכולם !!! אני כאן !!!

אהלן ח´ברה מה העניינים ? (הבאתי לכם שיר משהו על הפנים......
, זוכרים ?!?! .......חחחחח) בכל מקרה, מה שלומכם ? בימים האחרונים כתבתי לכם מלא הודעות שכולן פשוט נעלמו כלא היו , הכי מצחיק זה שאת כל הפעולות האחרות יכולתי לעשות עם המחשב אבל לשלוח הודעות לא !!!( כנראה שהמחשב החליט שבלבלתי לכם ת´מח יתר על המידה ...אז החליט להוציא אותי ל"פנסיה מוקדמת" בעל כורחי...
אבל... הנה חזרתי .. נה נה נה נה נה
, וכפי שאתם בווקאי מבחינים גם התחרפנתי...
!) יהיה בסיידר... שמחתי לקרוא את ההודעות החדשות ולדעת ששלום כולכם בסדר ושאתם מתמודדים יפה (כרגיל...) עם הירידה במשקל , כל הכבוד לכם !!! ביום שישי יש לי תור לדיאטנית (..ושוב תודה לבאיה...
) ומקווה שאתחיל לעשות משהו סופסוף כדי להשתייך לפורום (כי בינתיים אני מרגישה כמו "צופה מהצד".....כולם עושים משהו לטובת הירידה במשקל ורק אני מדווחת על "עליות חדות בשערי ה(שו)מניות "....
טוב, בואו נראה אם ההודעה הנ"ל תראה את עצמה סופסוף גם לכם (
) ואם כן אז אני אשרשר הודעה נוספת. צ´או

רונה 29

New member
יששששששש הצלחתייייייי ../images/Emo70.gif

ניצחתי את ה"מערכת"....
, סופסוף ההודעה נשלחה !!! (כבר התחלתי להרגיש כמו חנוך רוזן...) בהמשך להודעה הקודמת....מספר מילים לכמה חברים פה : זואי- עוד שבוע ושעתיים וזה מאחורייך
רומי - תודה על כל האי מיילים פשוט, אין מילים !!! באיה- יום שישי מתקרב..... צפי להמשך דיווח ... גלידונית - סופשבוע מהנה שיהיה לך תהיי בקשר גל, שרה ושלגיה - כל מילה שלכן בהודעות "קולעת בול"..כל הכבוד !!! אוסנת - מה שלומך ? איך את מסתדרת אחרי שבועיים (?!?) ולכולם , המשך ירידה מוצלחת וקלה
נ.ב : שחר, פיצפונצ´יקבטוחה שיהיו לך בשורות טובות היום לגבי הירידה השבועית , קבל "כל הכבוד" מראש ביי בינתיים

רונה 29

New member
וכמובן , תודה ענקית ללירי ../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

שטרחה וכתבה בשמי הודעה !!! את אחלה המון תודה ושיהיה לך רק בהצלחה ! נ.ב: אני מתלהבת אני יודעת ... ראיתם כמה הודעות שירשרתי ?!? , טוב זה בגלל ה"חסימה" שהייתה לי פה כמה ימים, אתם סולחים נכון ?!?!!? אחלה !

lir42

New member
לא סולחים לך../images/Emo8.gif

שמחה שהצלחת ואין בעיה אשמח לעזור כשאוכל שלך ליר

1osnatv

New member
היי רונה תודה בעצם כייף

אחרי שבוע מהניתוח אני בשמים שיש לי טבעת חוץ מזה ירדתי 4 קילו היום נישקלתי אצל הדיאטיקניטית חוץ מזה אני רוצה להכיר את כולכם ואני מחכה למפגש הבא מחככככככה

רונה 29

New member
אוסנת, כל הכבוד ! ../images/Emo41.gif

4 ק"ג זה רק יריית הפתיחה ...... היכון , הכן רוץ !!!
שיהיה

רונה 29

New member
א../images/Emo41.gifנ../images/Emo41.gifי ב../images/Emo41.gifצ´../images/Emo41.gifט ../images/Emo70.gif

RomiVais

New member
היי שירלי - מה שלומך??? ../images/Emo13.gif

איך את מרגישה? אני מקווה שכבר טוב!!! לפעמים יש בעיות עם המערכת, אבל אסור להתייאש... סך הכל מחשב זה לא משהו מושלם, כפי שאין שלמות בעולם!!
היה לי יום א-ר-ו-ך במיוחד, ולא הספקתי כמעט לקרוא את ההודעות פה, אז יש לי מה לעשות בלילה
לילה טוב ובהצלחה אצל הדיאטנית ובכלל - בתהליך הירידה במשקל - כבר דיברנו על זה - אין סיבה שלא תצליחי - כולנו איתך!!! קחי בינתיים
ממני, רומי

רונה 29

New member
שבת שלום לכולם ...../images/Emo24.gif

מה שלומכם ? נכנסתי רק כדי להתעדכן קצת ואני רואה שיש הרבה חדשות. צפרדעית - כל הכבוד לך על ההצלחה במבחן ! באיה- לא הסתדר לי לגשת היום לדיאטנית (יש לי דלקת חריפה באוזן , מלווה בחום ...) אני אקבע תור נוסף. אני חייבת לסיים כרגע , אכנס אח"כ ואמשיך ת´הודעה. שבת שלום !!!

למעלה