אז...של מי התחתונים בשורה הראשונה?

voodoo

New member
אז...של מי התחתונים בשורה הראשונה? ../images/Emo71.gif

כן כן ...זה אני ( וואו איזה כיף ) האמת שאני חייב לרוץ על מתמטיקה עכשיו אבל נניח שנעשה הפסקה, כי יש גבול לטריגו´ והנדסה אנליטית שנאדם יכול לסבול ביום אחד... למה אני פותח את זה כהודעה חדשה ? אופפ אני לא יודע האמת שמכאן ועד סוף ההודעה אני ינסה לחשוב על נושא לדיון, וואו אני מפגר. השבוע התחלתי לשמוע אריק קלפטון ... האמת, לא דיבר עלי, כאילו זה נחמד אבל מוגזם!! זה בלוז או ג´אז ? או רוק אנארף ... טוב נו אין לי כוח למשוך את ההודעה הזאת יותר מידי אז הנה השאלה מה לדעתכם להקת הפאנק הטובה בכל הזמנים?

yaron100

New member
לדעתי

לדעתי הלהקה הכי בת זונה הכי שולטת שמישהו שינה את הפורום שלה היא אופספרינג

Parksons

New member
לדעתי

כן אופספרינג הלהקה הכי שולטת , אם אני לא טועה היה להם פה פעם פורום לא?.. אמממ מעניין למה סגרו אותו..אני רואה שהפורום שעשו במקומו "מצליח מאוד"...

yaron100

New member
ואללה

אני נזכר אחי באמת היה פורום כזה פורום בן זונה ומה עכשיו חרא של פורום על כול מיני SHAMIM מתלהבים אני אומר לך וודו ההצלחה הייתה ביד שלך חבל

Parksons

New member
ואללה 2

כן , הצעתי לשנות פורום שלחתי אי מיילים לתפוז אבל מה אמרו לי? אמרו לי שכבר יש פורום פאנק , אז מה? אז זהו פורום פאנק זה פורום אופספרינג , למה יש פורומים למדונה ולווסטלייף ? יש כבר פורום פופ. מעניין מה אופספרינג היו אומרים על זה שהפכו את הפורום שלהם לפורום SHAM 69

yaron100

New member
אחלה גבר

בואנה אחי תפתח מהר פורום אופספרינג נהיה מסריח בפורום הSHAMIM הזה תפתח אותו מהר ושיבואו רק אוהבי אופספרינג ולא כול מיני להקות SHAM מטומטות וודו תחזור על הטעות הזאת תאהב אופספרינג ולא להקות מטומטות אני אומר פארקסונס הגבר תמשיך הדרך הזאת וניקוס שולט

Parksons

New member
ניקוס

ניקוס אחי אני רוצה לפתוח פורום אבל "יש פורום פאנק" יעני פורום פאנק זה מספיק , אני לא יודע מה ניקוס היה אומר על זה ! גוליבר שולט.

yaron100

New member
שיר SHAM

כתבתי שיר שמתאים לפורום המתלהבים הזה:YOU ARE A VUCTIM AND YOU FUCKED THE SYSTEM שיר מפגר של פורום מפגר

yaron100

New member
יייייייייהההההההההההה

יייייייייייה אני פאנק רוקר מתלהב מישהו אוהב פליימס מישהו אוהב שם 69 מישהו אוהב רוק בריטי יה אני אוהב פאנק אני לא ילך לצבא אני ימרוד בחברה המערכת מטומטת יייייייייהההההההה

Parksons

New member
Birds without socks

מישהו מכיר את הלהקה הזאת.? להקת פאנק אלטרנטיבי מעולה עם דיסטורשינים מעולים אלה סוגי ההודעות בפורום המסריח הזה. סתם חירטטתי להקה דרך אגב

yaron100

New member
אני מכיר

בואנה אני מכיר אותם היה להם פעם דואט עם NO LIFE איזה להקה בת זונה איזה גיטרות בואנה היה להם גם שיר עם שם 69. רק שתיראו איך אתם נראים מתלהבים

Parksons

New member
Kuku kaka

kuku kaka שולטים להקת פאנק בריטי עם הסולן קוקס בתחת אחלה להקה !! פאנק אלטרנטיבי שולט!! אני PUNK ROCKER You are the slave of the system that you live in!!! דפקתי חירטוט פריקים מבסוטים???

Parksons

New member
ANTI HERO

להקת פאנק מעולה!!! אומרים שלסולן שלהם יוצא עשן מהתחת גיטרות מגניבות עם סימפול דק של חרא של ציפור!! שמעתי יש להם דואט עם הנגן כינור של SHAM 69

yaron100

New member
גם אני מכיר משהו טוב

NIKOS WITH KAKI אחלה של להקה אפגניסטנית פאנק אפגני במיטבו יייייייייייייייייייייייייייייההההההההההההההההה אני פאנק רוקר יייייייייייייייייההההההההה אני לא הולך לצבא אני הולך להיות פאנק רוקר כמו שם69

Parksons

New member
שפם עלקום

מישהו מכיר את שפם עלקום ? להקת פאנק יוגוסלבי אומרים שהסולן שלהם נולד בתוך אבטיח ובגלל זה יש לו קול מדהים של חירבון עופות. אני לא הולך לצבא אני פאנק רוקר!!!!!!!1 אני משתין על סוסים גרוזינים

yaron100

New member
AMA SHIG

איזה להקה בת זונה אומרים שהסולן שלהם מחרבן על הקהל יש להם סימפול כמו לאשך הימני שלי הוא עשה שיר עם הזין של המתופף של שם 69

Parksons

New member
האשכים של נודלס

להקה פשוט נהדרת פאנק כורדי בן זונה אומרים שהם SHAM 69 ו GROOVE FOR THE SNAKES עשו דואט עם דני סנדרסון

yaron100

New member
PIG WITH A DICK

להקת פאנק מקזחסטן פאנק קאזחי במיטבו הסולן שלהם מקיא על הקהל וגם הוא אוכל קוסקוס באמצע הופעה ייייייה הוא לא הלך לצבא גם אני

voodoo

New member
אני מתלבט אם למחוק את זה או לא ...

אבל זה מצחיק !! אהבתי! אני יודע שאתם שונאים אותי ...אבל מה זה משנה.. וזה באמת מצחיק!! טוב ..אני לא מוחק את זה זה לא ממש בוטה ...

Manic Subsidal

New member
../images/Emo70.gif בני אדם פה קרועים! ../images/Emo70.gif

ואני אוהב את זה!
זה מה שנקרא דיון על רמה... (
) (יאאאאאא אני פאנק רוקר!!! יאאאאאאא אני לא הולך לצבא!!! יאאאא אני שומע ציפי שביט בפול ווליום בין 2 ל 4 יאאאאא!!!!

למעלה