אז שמישהו יספר לי...

ט י נ ה

New member
היי ילדה תראו מי כאן ? ...

אז ככה היה מדהים אבל היה כשל הפקתי ולא הגיעו מספיק קנינים כי השיווק כוון לשני אפיקים מאוד מוקצנים,גג + פארק מוטורי לילדים ומופע שלי על גג אחר באמפי והיה בלבול וחבל מאוד פספסתי מאות קליינטים . אבל כמו שנהוג לומר אצלינו יום אסל יום באסל ... אבל לראות את שגית שיר יושבת ומתופפת לה בקרני השמש היורדות להן על עזריאלי הענק הזה היה שווה הכל ... חוצמזה תמיד עזריאלי יזכיר לי את יום הולדתך יקירתי שלך סי

כן, אישה יפה

הדלקנו שם אש על המים... גם אני, כל פעם שעוברת שם, מביטה למעלה ומחייכת ונעשה לי חם בלב. שלך, הפטל הכי אדום בעיר

leocat

New member
לצערי לא יכולתי לבוא

הייתי בגילוי מצבה של רן, שנמשך עד רדת החשכה כדי להראות את הסרט שהכנתי (אפילו אמרתי הספד ספונטני כי הרגשתי שרן מבקש ממני "לגנוב זמן", כי לא היה מספיק חשוך כדי לראות את הסרט) היה לי קשה מאד, אפילו יותר מההלויה אבל הוצאתי את הכל - ועכשיו אני הרבה יותר שלם.

ט י נ ה

New member
הי ליאו התגעגעתי שמחה שחזרת

כן זוהי תקופה קשה ,אנחנו מרגישים עם שגית המתופפת שלנו את העליות והירידות צריך כל כך הרבה כוח ולהישאר תמיד חבר. בכל מיקרה שמחתי לקרוא על הכל מתי אפשר לראות את הסרט לזכרו של רן ? שלך בהצדעה סי

actress

New member
השילוב בין ציפי גליה וסי פשוט נהדר!

הן קרעו מצחוק וממש מיוחד לראות את כוכבי רגע עם דודלי ופרפר נחמד ביחד עם סי על אותה במה ברימיקסים ובשיר שלה.

למעלה