אז תגידו, בחורים-

schlomitsmile

Member
מנהל
אז תגידו, בחורים- מה המשחק שלכם: פלייסטישן, מכוניות או בנות? או שרק לי הפרסומת הנואלת הזאת עושה ../images/Emo5.gif מה דעתם של האבות לבנות, על הרעיון שמישהו יראה בבנותיהם משחק?

hag70

New member
סליחה על הבורות ../images/Emo163.gif על איזו פרסומת מדובר? אני הולך על מחשבים. אפפעם לא התחברתי ל PS או מכוניות. ולגבי הבנות, אני אפילו לא יודע איך לענות, כדי שלא יקראו לד"ר קדמן ../images/Emo5.gif אבל יש כל מיני סוגי אבאים ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

schlomitsmile

Member
מנהל
יש פרסומת של אורנג'שרצה ב../images/Emo43.gif כל פעם שאני רואה אותה, מתהפכת לי הבטן. הבחורים מוזמנים לעשות 'בחן את עצמך' - מה המשחק שלך? הבחירה היא בין 3 האפשרויות הנ"ל... לא רק בתור אשה, גם בתור אמא של בנים- גברים לעתיד, זה מחליא אותי. משפיל את שני המינים, לדעתי.

ferdinand

New member
../images/Emo12.gif הא?! הבנתי, שלא הבנתי כלום!!! כנראה פיספסתי ת'פירסומת הזו (כמו רבות אחרות) אבל ללא ספק - מעדיף לשחק עם בנות!!! ../images/Emo9.gif

schlomitsmile

Member
מנהל
מה לא הבנת, מה?../images/Emo189.gif(נשמה)../images/Emo8.gif המפרסם (אורנג') מציג בפני הגברבר 3 תמונות של *חפצים* ../images/Emo73.gif../images/Emo44.gif( PS) או../images/Emo68.gif ושואל - לא עם מי, אלא במה- אתה הכי אוהב לשחק? תגידו שאני מגזימה, אבל נדמה לי, שפרסומות כאלה מבטאות, אבל גם מעודדות התייחסות לבני-אדם בכלל ונשים בפרט, כאל חפצים לשימוש. ואח"כ 'הוא' לא מבין למה 'היא' מתלוננת עליו במשטרה על הטרדה מינית או גרוע מזה... הוא בכלל לא שם-לב שעשה משהו לא בסדר...הרי רק שיחק.

ferdinand

New member
נראה לי שעכשיו - את יכולה ללכת לדרוש מחברת אורנג' אחוזים או תמלוגים, או לפחות את שכר טירחתך בתוך פירסומאית! ../images/Emo8.gif אני תוהה עד כמה הפירסומאי או הקופירייטר, שהגה את הפירסומת הזו, היה מודע ל-"תת המסרים" הבעיתיים בפרסומת שלו! (יש לי הרגשה, שבמידה רבה!) ואולי הוא חשב אפילו על כל ה-נשים, שיזדעזעו מהביטוי של הפירסומת הזו, וגם יביעו את הזעזוע הזה בקול רם! והנה, אפשר לראות איך זה עובד: יש לי נטייה להתעלם, לפעמים באופן מודע ואקטיבי משלל הפרסומות האינטרנטיות שקופצות, מהבהבות ומרצדות לי על המסך. להתעלם מתוך החשש לפגיעתן הרעה. ולא - אני לא חושש שלאחר צפייה בלתי מבוקרת אהפוך לחזיר שוביניסת, או חלילה אנס או מטריד נשים סידרתי, החשש הרבה יותר פרוזאי - אני חושש שהן יבצעו בי את זממן כהלכה, ויגרמו לרכוש שלל מוצרים שאין לי כל חפץ בהם! ועכשיו - בכל דף אינטרנט שאפתח, אחפש ת'פירסומת הזו, בשביל לראות "על מה שלומית דיברה"!. ואם בקרוב אמצע בכיס שלי איזשהו גאדג'ט לא נחוץ של אורנג', אני שוקל ברצינות אם לשלוח לך את החשבון!!! ../images/Emo8.gif נכון שזה מאוד "לא יפה". זה ציני עד כדי בחילה. אבל יש לי נטייה להמעיט בפגיעה המוסרית שעלולה להתלוות למבול הזבל התקשורתי שמתקיף אותנו מכל הכיוונים. הסכנה העיקרית לדעתי היא זו - הסכנה לחשבון הבנק. ואולי אני טועה. ../images/Emo3.gif

schlomitsmile

Member
מנהל
כן, יכול מאד להיות שאמא שלי צדקה... היא תמיד אמרה לי שאני "תמימה כמו כפית"...אולי נפלתי ברשתו/ה של איש/אשת הפירסום... ובכל-זאת, אני מאמינה שמודעות לפגעים, היא תנאי הכרחי (גם אם לא מספיק) כדי להתמודד איתם. אני בטוחה שפרסומת כזאת לא תפגע ברמתך המוסרית. לכן כתבתי שהיא פונה לגברברים, לא לגברים. אדם בוגר, שערכיו וסגנונו עוצבו זה מכבר, לא ייפגם בגללה, אבל המוני בני-תשחורת- בנים ובנות- עלולים בהחלט, לדעתי, להיות מושפעים. לא מפרסומת אחת, כמובן. אבל כידוע, זילות האשה אינה מופע חריג בפרסומת. רק שבמסויימת הזאת, היא אפילו לא מנסה להתחבא... כייף לך שאתה מצליח לסנן את הזבל הזה...אני מנסה אבל לא יכולה ../images/Emo122.gif זה מעצבן נורא, למרות שאין למפרסמים סכוי להכנס לי לכיס- או נכון יותר- גם אם ייכנסו, ימצאו שהוא ריק, כך שלא איכפת לי שינסו ../images/Emo192.gif

shno

New member
../images/Emo6.gif בני תשחורת חולה על הביטוי הזה! ../images/Emo6.gif

חבר משק

New member
אין לי מה להגיד בנושא אבל אני מכיר מישהו שיש לו: ביל היקס, אמן סטנד אפ ענק (ז"ל) מבטא הרבה מהרגשות שלי בנושא אנשי פרסום ושיווק ומה שהם מפזרים בעולם: http://www.youtube.com/watch?v=gDW_Hj2K0wo בטח הפרסומאי שהגה את הקמפיין הזה ממש התפלל שיהיו כאלה שיגיבו כמוך כי "פרובוקציה" זה טוב לביזנס לא?

למעלה