אז תגידו לי

אז תגידו לי ../images/Emo2.gif

איפה אתם? שקט פה זוועה. לא הייתי זמן מה, והנה אני חוזרת לגלות דממת אלחוט. לא משנה. מסתובבים כאן לא מעט סטודנטים שתיכף הולכים להתחיל ללמוד (ובאמת לכבוד תחילת שנת הלימודים חשבתי לעשות כמה דברים שקשורים בזה, אבל יש עוד קצת זמן, אז נדבר על זה בפעם אחרת.), ולכן מטבע הדברים אני מגלה עניין גם בפורום סטודנטים. אז בימים האחרונים קראתי פה ושם בפורום סטודנטים, והאמת, נתקפתי דכדוך. חלילה לא בגלל הפורום: קראתי שם אנשים שתיכף מתחילים ללמוד ומתרגשים, או אנשים שתיכף חוזרים ללימודים ודי מצפים לזה, ונזכרתי באיך הרגשתי כשרק התחלתי ללמוד, לפני אי אילו שנים. הכל היה נורא כיף, ונורא מעניין, והאנשים החדשים (שלא לדבר על הבחורים החדשים
). כלומר, אולי לא הכל, אבל אני זוכרת את התקופות הללו בחיבה. השנה תהיה השנה הראשונה מזה זמן ניכר שלא אצטרך להרשם לקורסים, לשבת בהרצאות, להגיש תרגילים, ללמוד למבחנים. מזה אני דווקא לא עצובה בכלל, כבר ממש נמאס עלי הקטע הזה של הלימודים. מה שמעציב אותי (והעציב אותי כשקראתי בפורום) היה שהפסקתי להרגיש את ההתרגשות הזו, בערך. זה לא מאוד דיכא אותי, רק גרם לי להזכר לפרקים באיך זה הרגיש בתחילת שנת הלימודים. אז אחרי כל ההשתפכות הזו, שהיתה סתם בשביל לחלוק, סתם מעניין אותי לשמוע מאלו מכם שתיכף עתידים לפתוח עוד שנת לימודים האם אתם מצפים לחזור ללימודים
או לחילופין, האם הגעתם למן מצב של עייפות ורצון למשהו חדש
איך זה מרגיש בשבילכם לחזור תיכף לאוניברסיטה

sobolina

New member
ללמוד או ללמוד-זו השאלה../images/Emo26.gif

האמת חציש',אני עכשיו סיימתי תואר ראשון,לאחר התלבטויות חוזרות ונשנות לגבי המשך הלימודים - אם בכלל,נרשמתי למנהל עסקים. כמובן שה GMAT יצא זוועה - ולכן מראש כבר ידעתי שלא יהיה לי סיכוי שם,אז כרגע אני יושבת מודאגת וסופרת את הדקות והשניות עד שאני אקבל תשובה ממסלול אחר שנרשמתי אליו. לגבי שאלתך האם אני רוצה לחזור ללימודים - כן,אני מאוד נהנת ללמוד,אני אוהבת את חיי החברה הסטודנטיאליים,אני אוהבת לדעת שיש לי עוד טיפה זמן עד שאני אצטרך לעזוב את רשת הביטחון הזו. לפני חודש השלמתי כי תואר שני בשבילי יהיה אחרי שנה של חופש שכביכול נכפתה עליי,אך לאחר שאחד החברים שלי המליץ לי על מסלול תואר שני כהמשך לתואר הראשון שלי - זנחתי את רעיון החופש - והחלטתי ללכת על זה - עד הסוף. עכשיו אני ממש ממש ממש רוצה להתקבל לשם - ואני ממש ממש אתבאס אם לא
בקיצור - תחזיקו לי אצבעות (את כל ה20 בבקשה). הילה

sobolina

New member
לא בטוח גיא - אני מקווה ../images/Emo6.gif

ודרך אגב - שלח לי את הפלאפון שלך - נמאס לי להתכתב איתך כבר
הילה

EyalPolo16V

New member
לחזור? מעולם לא הפסקתי

קצת סטטיסטיקה. בקיץ החולף עשיתי לא פחות מ13 מבחנים ועוד היד נטויה האחרון קצת לפני תחילת השנה.... ואז ישארו לי משהו כמו 3 ימים של שכרון חושים לפני תחילת השנה. לי נמאס מהתואר, נמאס מהאקדמיה, רוצה לגמור עם זה ולהתחיל לרפד את החשבון בנק.

JaneLame

New member
הפסקה.

החלטתי שאני לא חוזרת באוקטובר לביצפר (אונ' ת"א), ולוקחת במקום זה שנה הפסקה מהלימודים כדי לעבוד ולממן שכ"ד. באוקטובר 2005 יהיו לי סיבות לדאוג. מה מרגש בחזרה ללימודים? זה דיכי היסטרי.

ailag

New member
משנה א' לא הרגשתי התרגשות

לחזור ללימודים. בשנה א' הרגשתי נורא רע עם זה שאני חוזרת לבצפר. שנאתי את התיכון ואני שונאת ללמוד (אבל מה לעשות שאני רוצה לדעת פיזיקה ועדיין אי אפשר להטעין את הידע למוח?) בשנה ב' באתי ישר אחרי סמסטר קיץ ומרתון של ששה מועדי ב', בידיעה שאני טיפוס שנכשל במועדי א' ורק עובר מועדי ב'. ומרגישה כמו אחת לא כל כך חכמה. השנה הרבה מהאנשים שאני מכירה, מהפקולטה ומחוץ לפקולטה, עזבו כבר. אני באה לשנה הזאת אחרי מועדי ב' משביזים, כשהשנה הם השביזו כל כך שויתרתי על שניים. באחד כנראה נכשלתי. לא כיף לי. אבל השנה אני עלולה להבין יותר את החומר בשיעורים כי השנה אני גם אשב יותר בהם. בשנה שעברה, ב', הייתי די שבוזה מזה שלא היתה לי הפסקה מתחילת שנה א' אז בקושי באתי לשיעורים. זה אחד מהדברים שגורמים לי לבוא לשנה ג' בהרגשה ניטרלית ולא באנטי או סתם הרגשה רעה.. זה ועיקרון הנבואה שמגשימה את עצמה :) אם אני אגיד שיהיה רע, כנראה יהיה רע.

אני מתכננת לחזור מתישהו אחרי הפסקה

ארוכה. אולי בשנה הבאה. יהיה מאוד נחמד לחזור לאווירה סטודנטיאלית. בטוח אני אתרגש מאוד.

תודה לאל

אני מתחיל את השנה הרביעית והאחרונה בתואר. זה היה מייגע, לעיתים מרדים ובעיקר - משפטים. טוב, סתם נסחפתי. אני למען האמת מאוד מצפה לשנה הקרובה, בחרתי לעצמי קורסים מעניינים במיוחד למערכת השעות. התרגשות? לא הייתי מגדיר את זה כהתרגשות. סתם, ציפייה לעתיד.

למעלה