חצישלישרבע
New member
אז תגידו לי ../images/Emo2.gif
איפה אתם? שקט פה זוועה. לא הייתי זמן מה, והנה אני חוזרת לגלות דממת אלחוט. לא משנה. מסתובבים כאן לא מעט סטודנטים שתיכף הולכים להתחיל ללמוד (ובאמת לכבוד תחילת שנת הלימודים חשבתי לעשות כמה דברים שקשורים בזה, אבל יש עוד קצת זמן, אז נדבר על זה בפעם אחרת.), ולכן מטבע הדברים אני מגלה עניין גם בפורום סטודנטים. אז בימים האחרונים קראתי פה ושם בפורום סטודנטים, והאמת, נתקפתי דכדוך. חלילה לא בגלל הפורום: קראתי שם אנשים שתיכף מתחילים ללמוד ומתרגשים, או אנשים שתיכף חוזרים ללימודים ודי מצפים לזה, ונזכרתי באיך הרגשתי כשרק התחלתי ללמוד, לפני אי אילו שנים. הכל היה נורא כיף, ונורא מעניין, והאנשים החדשים (שלא לדבר על הבחורים החדשים
). כלומר, אולי לא הכל, אבל אני זוכרת את התקופות הללו בחיבה. השנה תהיה השנה הראשונה מזה זמן ניכר שלא אצטרך להרשם לקורסים, לשבת בהרצאות, להגיש תרגילים, ללמוד למבחנים. מזה אני דווקא לא עצובה בכלל, כבר ממש נמאס עלי הקטע הזה של הלימודים. מה שמעציב אותי (והעציב אותי כשקראתי בפורום) היה שהפסקתי להרגיש את ההתרגשות הזו, בערך. זה לא מאוד דיכא אותי, רק גרם לי להזכר לפרקים באיך זה הרגיש בתחילת שנת הלימודים. אז אחרי כל ההשתפכות הזו, שהיתה סתם בשביל לחלוק, סתם מעניין אותי לשמוע מאלו מכם שתיכף עתידים לפתוח עוד שנת לימודים האם אתם מצפים לחזור ללימודים
או לחילופין, האם הגעתם למן מצב של עייפות ורצון למשהו חדש
איך זה מרגיש בשבילכם לחזור תיכף לאוניברסיטה
איפה אתם? שקט פה זוועה. לא הייתי זמן מה, והנה אני חוזרת לגלות דממת אלחוט. לא משנה. מסתובבים כאן לא מעט סטודנטים שתיכף הולכים להתחיל ללמוד (ובאמת לכבוד תחילת שנת הלימודים חשבתי לעשות כמה דברים שקשורים בזה, אבל יש עוד קצת זמן, אז נדבר על זה בפעם אחרת.), ולכן מטבע הדברים אני מגלה עניין גם בפורום סטודנטים. אז בימים האחרונים קראתי פה ושם בפורום סטודנטים, והאמת, נתקפתי דכדוך. חלילה לא בגלל הפורום: קראתי שם אנשים שתיכף מתחילים ללמוד ומתרגשים, או אנשים שתיכף חוזרים ללימודים ודי מצפים לזה, ונזכרתי באיך הרגשתי כשרק התחלתי ללמוד, לפני אי אילו שנים. הכל היה נורא כיף, ונורא מעניין, והאנשים החדשים (שלא לדבר על הבחורים החדשים