אז תהיה מלחמה?.......

rolan

New member
אז תהיה מלחמה?........./images/Emo22.gif

כן, תהיה.... אוהי ואני אנשים שלווים ורגועים....
אני לא יודעת אם זה בסדר או לא, אבל, עשינו "הכנות" ממש הכרחיות, יש לנו מזון לכמה ימים, ניילונים לעת הצורך (למרות שברור לנו שלא יעזרו), מסיכות מרועננות והרבה ילדים לדאוג להם..
ומי יהיה איתנו?...... שבלולה שנורא דואגת לחבר שכבר התגייס... סייחה שכלום לא מעניין אותה מלבדה... ואולי אולי בע"ה תבוא גם חתלתולה של אוהי ולמה בע"ה? כי אני מאוד רוצה שתהיה איתנו כמה שיותר וזו הזדמנות קצת להדביק אותה בחומנו... כל השאר - ברווז וטליה הם כבר עצמאיים ולא אומרים להם מה לעשות
כל מה שנותר כעת הוא לקוות לטוב, להישאר אופטימיים ולחייך
השאר יבוא מעצמו... איך אצלכם?....

blonda3

New member
אצלינו-הכל מוכן../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

לא יודעת מי יהיה פה כי אין לדעת מתי תהיה אזעקה אם בכלל... אבל-אנחנו מוכנים. הממ"ד מוכן, מצויד במה שצריך, וזהו. נקווה שלא יהיה צורך.
אנחנו באזור א'.... ואתם?

*יערית

New member
אוףףףףףףףףף../images/Emo10.gif

אצלינו הכל על מי מנוחות.... בחדר הממ"ד של הילד הכנסתי רק הבוקר בקבוקי מים ואת המסיכות, טלויזיה יש כבר..סוניק..מוסיקה.... משחקים..ספרים...מיטה ושמיכה וכרית של הילד. מן שאננות שכזו.... ואם במיקרה חרום ויהייה צורך להיות שם.... הזמנתי את אמא שלי אלינו ... בכללי....כ"כ הרבה שאננות ובמבט לאחור משדרים בטלויזיה עכשיו איך לדסר את החדר האטום...ואני שואלת את עצמי "אם מדברים על כך בטלויזיה יש דברים בגו?" אז למה אני מרגישה שהכל יעבור מעלינו?

blonda3

New member
הודיעו שכנרה שסאדם נפגע

אבל-זאת רק שמועההה והלוואי והכל יעבור מעלינו והלילה-הבת שלי הקטנה ישנה אתי במיטה כי ככה בא לי.....

למעלה