אז... תוכניות לחג?

Sigal H

New member
אז... תוכניות לחג?

מה מתוכנן לחג?
איזו אווירה יש בחג השבועות שלך?
מוצרי חלב - חבר או צורר?
האם ומה תקראו?
בסרגל הנסבלות של חגי ישראל (החל מ-
ועד ל-
) - איפה הוא מדורג?
ומה תאחלו לכבוד הסופ"ש הארוך והחגיגי הזה?

יאללה, שיהיה לכולנו כמעט-חג שמח, אל תתישו את עצמכן ואל תקפצו מעל הפופיק שלא לצורך

רציתי להוסיף צלמית של טנא -
- אבל הוא נראה כמו המבורגר, אז קבלו תחליף ראוי (לצערי לא זוכרת למי הקרדיט):

סיכום חג

בסולך לקפוץ מעל הפופיק נראה לי שקצת הגזמתי, היום משלמת את המחיר. מקווה לנוח באמת ולא לחשוב שזה אחרי החגים ולכן חייבים להכנס לפעילות שגרתית, כדי לא לסחוב את החולי שלאחר פעילות לשבוע שלם או חלילה יותר מזה.

ולשאלות:

מה מתוכנן לחג? רציתי להגיע לאירוע החג של היישוב. ואכשהו כל הפעילויות היו אמורות לקחת את זה בחשבון. דה עקא עשיתי מאמצי יתר לפני ואתמול הרגשתי ממש לא טוב. ניסיתי לקיים עם עצמי את הדיאלוג של "אני אוותר" כי אני יודעת שרק כשבאמת מוותרים אז המאמץ שבמחשבה על מפסיק להתיש. בכל זאת איכשהו אמרתי לעצמי: נראה, אולי יותר מאוחר. והחלטתי להגיע ברבאק. הצלחתי להגיע. מאד שמחה שעשיתי את זה. אבל הציון על ניהול אנרגיה לא טוב בימים הללו. עכשיו צריכה לשלם את המחיר בכניעה.
איזו אווירה יש בחג השבועות שלך? אנא עארף? אווירה של הולך להיות קיץ ואיך אני אתמודד עם זה, געגועים לסתיו, כבר. אבל הקונספט של חג פגאני חקלאי שחוגג את הטבע חביב עלי מאד. אה, אם לא הזכרתי את זה בנטיות הרליגיוזיות שלי - אז אני פגאנית.
מוצרי חלב - חבר או צורר? טעים אך צורר לבטן. אכלתי ממיטב מאכלי החג. אז אם הבטן שלי תתחרפן גם את זה אצטרך לקבל בהכנעה.
האם ומה תקראו? מבחינת הגדה כאילו? או ספרות כללית? התחלתי ספר עיון נראה אם אצליח לשמור ריכוז. אה, וזה המקום להזכיר שהאייקונים לא עובדים לי, אלי זה רק בדפדפן הזה. צריכה לבדוק. אז לא יכולה לחייך באימוג'ים.
בסרגל הנסבלות של חגי ישראל (החל מ- ועד ל- ) - איפה הוא מדורג? במקום גבוה ומחייך בהחלט, ליד ולצד ט"ו בשבט. להלן חגים פאגאניים.
ומה תאחלו לכבוד הסופ"ש הארוך והחגיגי הזה? שיהיו עוד סופ"שים ארוכים. אוי כמה חוכמה יש בקונספט של "בנק הולידיי" באנגליה. שם אין להם מיליון חגים דתיים כמו אצלנו אז פעם הכמה חודשים יש "גשר" שמאריך את הסופ"ש. כמה חכם וכיפי. סופ"ש של יום וחצי זה לא מספיק, איפה השר לענייני סופי שבוע?

שיהיה שבוע מקוצר נעים, והתמודדות טובה עם השרב הבא שהולך לבוא עלינו.

ואיסרו חג שמח (לא זוכרת כרגע מה המשמעות שלו).

אז חיוכים רבים, כי לא יכולה להדביק כאלה.

למעלה