"אז תלכי לפנימיה של דתיים"

"אז תלכי לפנימיה של דתיים"

היום עמדתי בתחנת האוטובוס, ולידי עמדה אישה חילונית אולי אימא אולי אימא חורגת לילדה בת 6 או 7. האישה קראה לילדה לבוא איתה, והילדה לא רצתה לבוא (אולי הילדה מפונקת קשה לדעת). האישה צעקה על הילדה: "את תבואי איתי לאן שאני אומרת לך, שמעת!", והילדה אמרה: "לא רוצה, אני אבקש מאבא שיבוא לקחת אותי", נשמע כאילו ההורים פרודים. האישה צעקה על הילדה: "לאבא שלך אין זמן אליך" וכמעט הכניסה לילדה אגרוף באמצע הרחוב, זה היה מפחיד. הילדה לא צעקה ולא פחדה, ראיתי בעיניים של הילדה שהיא יודעת, שאף אחד במשפחה שלה לא רוצה אותה, ראיתי את העצב, את התסכול, ואת היאוש, בסוף האישה הטיחה בילדה: "אז תלכי לפנימיה של דתיים". והן עלו לאוטובוס ונסעו. כמה מוזר שבדיוק היום פגשתי אדם שאמר לי: "את יודעת, אנחנו חיים בשביל הילדים", גם אני חושבת כך. הורים יקרים, לפני שאתם מביאים ילדים לעולם, בבקשה תבדקו אם אתם מסתדרים עם עצמכם, אחרי זה תבדקו אם אתם מסתדרים עם בני זוגכם, אחרי תבדקו אם אתם מסוגלים לגדל ילד מבחינה כלכלית, אם אתם אוהבים ילדים ומכבדים אותם, אתם יודעים ילד זה לא חפץ שמחליפים או זורקים. אתם יודעים הורים יקרים, לא חייבים להביא ילדים לעולם............

abs7

New member
כל כך עצוב לי לשמוע על הסיפור הזה.

במיוחד בימים האלה שאני מרגישה שאני לא מעניינת את אבא שלי.

אני כ"כ מסכימה איתך!

חבל שלא כל ההורים עושים את השיקולים שהעלת....הרבה בעיות היו נפתרות.....

כמה שאני מסכימה איתך.):

לצערנו יש כל כך הרבה הורים שלא מגיע להם להיות הורים. פשוט לא מגיע להם.

למעלה