אז..... מה הכלי הריגה שהכי אהבתם בסרט אימה
T Thestral New member 17/6/04 #1 אז......./images/Emo176.gif../images/Emo108.gif מה הכלי הריגה שהכי אהבתם בסרט אימה
I i love usa New member 17/6/04 #3 אמ..יש כמה המסור מהמנסרים מטקסס הכפפה של פרדי הסכין מיום שישי ה-13 אמ...באיזה עוד סרטים היה כלי הריגה??
אמ..יש כמה המסור מהמנסרים מטקסס הכפפה של פרדי הסכין מיום שישי ה-13 אמ...באיזה עוד סרטים היה כלי הריגה??
D DAN1EL New member 17/6/04 #6 .... הכי קלאסי - הסכין של מייקל מיירס ב"ליל המסיכות", שגם דומה לסכין ב"פסיכו". וגם את הדבר הזה שקוצרים איתו תירס והקלישונים, בסרט "ילדי התירס".
.... הכי קלאסי - הסכין של מייקל מיירס ב"ליל המסיכות", שגם דומה לסכין ב"פסיכו". וגם את הדבר הזה שקוצרים איתו תירס והקלישונים, בסרט "ילדי התירס".
ש שוקולטה השולטת New member 17/6/04 #9 חחחחחחחחחחחח בטח שהכפפה של פרדי ... והקרס.. ב"אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" זה פשוט קרע אותי שהוא בא לאיש הזה במקפיא של הדגיםן ותוקע לו את הקרס בצוואר.... וסרטים של פרדי זה בכלל לא מגעיל עם כל הדם כי הם עשו הגזמההה
חחחחחחחחחחחח בטח שהכפפה של פרדי ... והקרס.. ב"אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" זה פשוט קרע אותי שהוא בא לאיש הזה במקפיא של הדגיםן ותוקע לו את הקרס בצוואר.... וסרטים של פרדי זה בכלל לא מגעיל עם כל הדם כי הם עשו הגזמההה
E elenwee New member 17/6/04 #11 בואו נראה המסור החשמלי של אש מ"מוות אכזרי" וגם את האקדח שלו שהוא קורה לו בום סטיק...