אז

Totally Empty

New member
ממ, אני אמורה לכתוב פה

מתי שמעתי על רונה פעם ראשונה נכון? -כן -יופי. -אז תכתבי כבר -טוב, טוב, אני כותבת, איזה כיף לדבר לעצמי. ממ פעם ראשונה היתה כשהמקום שבו אני לומדת תאטרון [AKA בוסתן,ה] עשה פרוייקט שירי יונה וולך והקבוצת שירה שרה לא אחרים מאשר "ההכרה שלי נמוגה" ו"קסיוס" אבל את השירים שלה בצורה יותר נורמאלית שמעתי פעם ראשונה בביתה של ג'ן חברתי [שכותבת פה אני מנחשת, כן, נראה לי שכן, כן, היא כותבת פה, כמובן, איך יכולתי לחשוב אחרת] שהתלהבה בפניי על כך שהיתה בהופעה שלה וקנתה את דיסקה החדש והשמיעה לי אותו. ממ.. זהו. רונה

מואהה../images/Emo29.gif

האמת אני מזה הרוגה מעייפות עכשיו לא יודעת מה הקשר אבל הרגשתי צורך לחלוק את זה אז... בערוץ 24
אבל לא מיהרתי לקנות את הדיסק והכל התבשלתי קצת וזה... שאלתי חברה שלי אם היא מכירה את רונה קינן היא אמרה לי שכן ושהיא זמרת מעולה ושכדאי לי לקנות את הדיסק אז קניתי אותו מהכסף שלי

אוי, זה היה מזמן

לפני ארבע שנים. הייתי תוך כדי שנת שירות, היה לי יומולדת. קיבלתי דיסק של אביב גפן שכבר היה לשותף שלי. הלכתי להחליף. המממ... מעניין... שירי יונה וולך, ערן צור שר, ו...מי? רונה קינן. מעניין מאוד. קניתי את הדיסק ("אתה חברה שלי") ונשביתי.

FaithNoMore

New member
אווווו... לפני די הרבה זמן...

בסביבות 4-5 שנים הייתי אז בת 16\17 היא וטל התחילו לעבוד יחד והיא נגנה ב"אברהם ויעקוב".

tali_le

New member
די מזמן

כשקניתי את האלבום של טל גורדון עם רונה קינן - הופתעתי לשמוע קול מקסים אחר באלבום חוץ מטל שאני אוהבת מאוד ומאז יצא לי לשמוע עליה מדי פעם אין ספק שהאלבום האחרון הוא שגרם לי להתאהב בה כל כך - לפני זה שמעתי אותה מופיעה רק פעם אחת עם טל גורדון... טלי

dim dim

New member
ערוץ 24 שולט!

הקליפ מבול עשה לי את זה.. חבל שהערוץ חורש עכשיו על מזרחית.. אבל עדין יש תוכניות איכות.

בדרך קצת בנאלית, ובכל זאת..

אז, שמעתי וראיתי את "מבול" ב-24.. אהבתי מאוד גם את השיר וגם את הקליפ. החלטתי להוריד עוד שירים שלה, ובינתיים שיעמם לי אז גם חיפשתי חומר עליה באינטרנט. גיליתי שהיא הלחינה שני שירים של יונה וולך
התאהבתי =] כמובן שכאשר עוד שירים שלה ירדו אז התאהבתי עוד יותר. וכאשר קניתי את הדיסק והלכתי להופעות... בכלל.. המ.. זהו.. זה סיפורי :)

אני...

אני שמעתי את מבול ב-24 ונראה לי שיר ממש יפה. קניתי את הדיסק והשמעתי אותו כל הזמן, ואז נתתי לחברים שלי לשמוע וגם הם קנו את הדיסק...

niromy

New member
אוקיי אז אצלי זה היה

ביום הראשון של ניצנים (שלום חנוך) היא הופיעה ב"במה צעירה" זו הייתה הפעם הראשונה שממש שמעתי שירים שלה, כמובן שלפני כ5 שנים (נראה לי) שמעתי את השיר שלה עם טל גורדון...

A N I g M A

New member
נמ

אממ.. המון אנשים פתאום דיברו על כמה ש"מבול יפה", ונורא רציתי לדעת. ישבתי מול ערוץ 24 בערך שעה וסוף סוף ראיתי. ממש התאהבתי בשיר וברונה
המיוחדת שלי
.

PopPy

New member
אני לא זוכרת איך בדיוק,

אבל שמעתי עליה כמה פעמים קצת לפני שהאלבום יצא, אז הורדתי כמה שירים, ואהבתי נורא. קצת אחרי ש"לנשום בספירה לאחור" יצא- מתישהו בסוף מאי נדמה לי קניתי אותו והתאהבתי בשמיעה ראשונה. זה היה, אגב, האלבום הראשון שקניתי אחרי שנים שלא קניתי דיסקים מקוריים, ולא רק כי אי אפשר היה להשיג אותו ברשת.

donell

New member
ההופעה המשותפת

ששודרה בערוץ 10, עם הדרה לוין ארדי ותמר אייזנמן. שניהן גם זמרות מצויינות לא פחות. למרות שכזכור לי תמר לא תרמה את קולה להופעה אלא רק את צלילי הגיטרה שלה.

oRockGirLr

New member
רדיו. ../images/Emo105.gif

מתי שיצא "לחיות נכון" אחר כך ראיתי את הקליפ, התאהבתי בה ממבט ראשון
ובכלל כשהיא התארחה במבוקשים
נאמ אבל מתי שבאמת התאהבתי זה היה כששמעתי בדרך הביתה ברדיו את החידוש שלה לכולם יודעים

שישיץ

New member
הממ בקליפ של מבול...../images/Emo168.gif

הדלקתי טלויזיה בערוץ 24 והיה קליפ והשארתי את זה המשכתי לשמוע.. נשארתי פעורת פה מהשיר! הוא היה כל כך מרגש ומקסים. והיא כל כך יפה שם.. ואז ראיתי ששרה אותו זמרת בשם רונה קינן ומשם הכל התחיל... מזל שהדלקתי טלוויזיה..

סיפרו לי על פי.ג'י הארווי ישראלית

רציתי לשמוע כדי להאמין, שמעתי את "מבול" ולא האמנתי. לקח לי כמה דקות לעכל את מה ששמעתי הרגע, שיר הרוק היפה ביותר שיצא מפה של זמרת ישראלית. מפה הדרך לקניית הדיסק היתה בדיוק המסלול של קו האוטובוס מהבסיס ועד התו השמיני בי-ם.

justmegit

New member
הפעם הראשונה..

האמת זהלא היה מזמן לפני חודשיים-שלוש ביומולדת שלי שתי חברות שלי ישבו ודיברו עליה ואמרו כמה שהיא אלילה כמה ימים אחרי זה הורדתי את מבול ועוד כמה שירים וכמו כולם-התאהבתי

למעלה