אז ivf שני נכשל לפני שאיבה מה עכשיו?

jusi1

New member
אז ivf שני נכשל לפני שאיבה מה עכשיו?

היי בנות
Ivf שני נכשל..הורמונים השתוללו כניראה חישוב טועה של המחזור .
חפרתי בפורום וחא מצאתי שרשור של רופאי פוריוצ מבינים באנדו..
אשמח לשמע שוב מכן על ניסיונכן עם הרופאים בivf ואיך הצלחתן?
והאם ברקוביץ טוב באנדו? שמעתי עליו טובות בפורום פוריות...
אני מטופלת אצל אליצור אני יודעת הוא תוצח אצן לו עוד צאנס אבל אם שלישית לא יצלייח אשקול להתיעת עם עוד רופא.כעת ממתינה חמחזור כבר מרגישה כאבים..ואז אתחיל ויזאבל עד לסבב הבא..שבוע הבא יקבע פרוטוקול חדש...
עגב מישהי פה היתה על ויזאבל בין הסבבים והצליחה?
תודה בננות

זואילי

New member
הי, כתבתי לך גם בשירשור הנוסף שלך

כאמור, הייתי מטופלת של אליצור והייתי מאודדד מרוצה ממנו ומהליווי שלו. וגם הייתי מטופלת של פרופ' שיף שגם עליו אני ממליצה מאוד.
אין לי נסיון אישי עם ברקוביץ, אבל מחברותיי האנדואיות - הוא מפגיז בהורמונים, והכי לא מתייחס לאנדו.
אז את יודעת, הכל תלוי בך ובמה חשוב לך וכמובן בחיבור עם הרופא.

jusi1

New member
תודה

מזמן לא הייתי פה
החלטתי ללכת עם אליצור לעוד סבב
והפעם הכין לי פרוטוקול ארוך יותר
התחלתי להזריק דקא במקביל לוקחת ויזאבל(מוכר לכן?) ככה למשך ארבעה ימים ביחד ביום החמישי מפסיקה ויזאבל וממשיך דקא לסהכ שבועיים ..באה לבדיקה ואם אומר להמשיל מתחילה בנוסף לדקא גם מנוםור וגם פוריגן
כולי מםחדת מהסבב הזה אך יחד עם זאת מאמינה שזה יצלייח
למרות שהכי אהבצי את הסבב הראשון צטרוטייד עם מנופור שהיה קלי וכייפי ( אןם אפשר לומר כך) רק שבשאיבה היו שלוש ביציות רייקות ולא מעבר....
כולי מתרגשת ומפחדת נורא.בעיקר מהפוריגון ומנופור יחד עם דקא ועוד וותר ויזאבל עם דקא

leili23

New member
מומחי האנדו' הם לאו דווקא מומחי פיריון ולהיפך...

הבעיה הגדולה של כולנו שמומחי האנדו' הם לאו דווקא מומחי פיריון ולהיפך.
למשל אני מטופלת אצל פרופ' שטוענים שהוא מומחה גדול לפוריות (וחברים שלי כבר בהריון בזכותו), אבל בככל הקשור לאנדו' הוא לא מספיק מגלה רגישות או יצירתי איך להתמודד או להתכונן לסבב הבא. (טרם הצלחתי להכנס להריון). אני כרגע גם על ויזבל אחרי מספר כשלונות של IVF וצורך לעשות לפרסקופיה לפני הסבב הבא...
אני מצאתי את עצמי עוברת בשנים האחרונותבין כמה רופאי אנדו' כדי ללמוד מכל אחד משהו, להצליב אינפורמציה ולהיות מסוגלת לשאול יותר שאלות מפעם לפעם. צריך לזכור שהזמן שהרופא מקדיש בכל ביקור הוא מוגבל ולכן לא תמיד מצליחים בשיחה לכסות את כל הנושאים ולכן חשוב שתכירי היטב את הגוף שלך ואז תוכלי לכוון את רופא הפיריון בהתאם....

אליצור נחשב לרופא טוב ויש גם את שולמן. חברה שלי שגם היא סובלת מאנדו קשה הביאה בזכותו לעולם תאומות לפני כמה שנים.
יש גם את בר חווה שמאמין מאוד במינונים נמוכים של הורמונים (כשזה אפשרי ) כדי לא לעורר את רקמות האנדו........

למעלה