אז......

shelycat

New member
אז......

אחרי שאתמול המחשב החליט להשתגע ונפל (שוב), ורק לא מזמן תוקלה הבעיה.....חזרתי. לכמה כבר נפל המחשב והשאיר אותן חסרות אונים עם חור בלב ובחיים ותחושת נתק? לכמה המחשב שבק חיים בדיוק באמצע כתיבת עבודה (לפני שהיתה אפשרות לגבות), או בדיוק באמצע כל דבר חשוב אחר? איך התמודדתן עם המצב שהמחשב כפה עליכן?

ayush

New member
אוי... אל תזכירי לי את זה ../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif

ממש העברת בי צמרמורת !!! לפני שנה בדיוק כשעבדנו על פרוייקט הגמר - פתאום המחשב שבק חיים... קשה יהיה לי לתאר את הפרצופים שלנו כשראינו שאין מחשב.... וכל מה שכתבנו עד כה הלך לטמיון.... למזלנו הרב היה לנו עותק ישן של הפרוייקט במחשב בעבודה, אז השחזור היה חלקי - אבל עד היום אני מעריצה את כוחות הנפש הרבים שגילה בעלי, כאשר ישב וכתב מחדש הכל... ואיזה פרצוף היה לו אז..
לא נעים !

kisses

New member
מכיוון שאת כל העבודה שלי אני עושה

במחשב וקרה לא פעם שהוא לא עבד וכמעט חטפתי שבץ; היום אני מגבה את הכל; אחרי יום עבודה הכל נכנס לדיסקים ככה שלעולם לא אצטרף להתמודד עם מצב שאין לי כלום בידים.

אתי@

New member
אני התרגלתי ../images/Emo70.gif אחרי החתונה

במשך שבועיים לא היה לי מחשב, ואמנם היה קצת קשה, אבל מהר מאוד התרגלתי וזה כבר לא היה חסר... כמובן שלצרכי לימודים ועבודה, מחשב זה חובה ואי אפשר בלי.

בעבודה שלי אני נתקלת בהמון מצבים עם

לקוחות, שמביאים את המחשב למעבדה שלנו בלחץ היסטרי, ושאנחנו מודיעים להם שכל החומר "הלך" הם פשוט יושבים ובוכים אצלי בחנות, וזה קורה המון לסטודנטים שכל העבודת גמר שלהם נעלמת בן רגע- ורק אז הם לומדים כמה חשוב לעשות גיבוי. אבל גם אני למדתי לקח לאחר שלא עשיי גיבוי לפאלם פיילוט וכל החומר שלי שם נעלם.ישבתי בבית ב- בלילה ובכיתי ללירון.

למעלה