אז...

nadav1232

New member
אז...

על איזה שיר אתם ממש חורשים בתקופה הזאת? ^_^ או גם שירים אם בא לכם לכתוב~~

GREEN Days

New member
~Sunset ~LOVE is ALL

של איו. בלדה ממש ממש יפה. אני שמח שאיו עשתה את הקטע הזה עם הסינגל. יצא לה ממש יפה. ^^ זה גם הצלצול של הפלאפון שלי ניתן להוסיף. XD

somegirl123

New member
Boa - Meri Kuri

התמכרתי לשיר הזה משו מטורף ואני תמיד רואה את ההופעה שהיא בוכה בה ואני תמיד בוכה איתה ^_^

Hao Asakura

New member
כמה לא צפוי

Kumi Koda - ECSTASY חולה על השיר הזה, הוא פשוט מדהים @#$@#%#@ אני ממש רוצה לשמוע את PHYSICAL THING ~ נקווה שזה יהיה בסגנון דומה

כמה עיקריים...

Angela Aki - Knockin' On Heaven's Door Angela Aki - Tegami ~Haikei Juugo no Kimi e Angela Aki - Never Is A Promise BoA - Eien Chihiro Onitsuka - infection

Sivan 85

New member
../images/Emo79.gifחרוש חרשתי...../images/Emo79.gif

כרגיל אצלי... בעיקר הג'וניז.. בעיקר קאט-טון, איאקה, אוטדה... לאחרונה אני שומעת הרבה את Ikimono Gakari וחברה שלי הביאה לי שיר ממש יפה של אמנית מאוד מוכשרת שלצערי אני לא זוכרת את שמה אבל אני אברר איתה... וכשנמאס לי מכל הדברים המוכרים אני שומעת את זה: http://www.my-music.co.il/station/japanese_pop רדיו עם JPOP מהאינטרנט איפשהו בעולם.. יש באתר הזה גם מלא תחנות מיפן וזה מאוד מאוד נחמד.. (אוטדה בדיוק התחילה להתנגן ברקע
)

nadav1232

New member
הכי כרגע אני שומע את...

~ayumi hamasaki - Sunrise / Sunset ~LOVE is ALL Morning Musume. - Nanchatte Renai ~BoA - Song With No Name ~Namae no Nai Uta Koda Kumi - COME WITH ME GIRL NEXT DOOR - Be your wings -Meisa Kuroki - SHOCK -Unmei Younha - Girl

למעלה