אז....

חמדמדת1

New member
אז....

אין הופעות לשלושה חודשים ( זה ים זמן..) נראה לכם שזה אומר שמאיר עובד על דיסק חדש?ואם כן,נראה לכם שיש מצב שהוא ייצא נגיד בשנה הקרובה??

תמרי35

New member
לא רוצה לבאס אבל-אין מצב

שייצא דיסק חדש בשנתיים הקרובות ( זאת תחושת הבטן שלי..שאגב מאוד מתבאסת מהתחושה הזאת..)

odery

New member
אין הופעות כי מאיר נכנס לחזרות

לסבב חדש ושונה.

TEENAGER1

New member
יש ב-14.9 הופעת סולו מיוחדת בלבונטין 7

כך לפחות פורסם בעיתון..

איף

New member
יש ויש

אני תיכף אפרסם את הפרטים
למי שתוהה - לבונטין 7 זה אחלה מקום להופעות. יש שם אווירה מגניבה!

איף

New member
ה-ל-ו-ו-א-י!!!!

אבל לצערי לא חושבת. אני רק מקווה שבתקופה הזו הוא יופיע המון ויעשה דברים מפתיעים, יארח ויתארח - ואולי אפילו יצלם איזה טוק-שואו

Growler

New member
טוק שואו?

יש לי שלוש מילים בשבילכם: Digital Versitile Disk מתי כבר ה-DVD יגיע???? בקשר לחודשים הקרובים, נורא הייתי רוצה דיסק, אבל יש לי תחושה שמדובר יותר בתקופת מנוחה שהוא מאוד ראוי לה.אל תשכחו שגם החגים עכשיו. כמו שאומרים, פסק זמן זה תמיד טוב לגעגועים, זה רק יגרום לנו להינות יותר מההופעה הבאה.

Growler

New member
ההודעה לא נקלטה, אז אנסה שוב - בקשה חשובה!!!

זה שאנחנו נכנסים לתקופה של רגיעה מבחינת הופעות, זה לא בהכרח אומר שאנחנו בהפסקה
בטח שמתם לב שהפורום נהיה פעיל יותר ויותר בזמן האחרון זה מה שגרם לי להתחיל לכתוב כאן אחרי הרבה זמן שלא הייתי פעיל זה גם מה שגורם לי כל בוקר להיכנס ולבדוק אם יש חדש זה פשוט היה מבאס אותי אם עכשיו היינו שוב חוזרים להודעה אחת או שתיים כל שלושה ימים. אני בטוח שיסמין פה תדאג שזה לא יקרה (נכון, אז מה אם אני מתחנף קצת
) אבל בכל זאת אני מצפה מכולם להמשיך לכתוב כאן כמו שעשינו בזמן האחרון
ואם איכשהו ההודעה המקורית תופיע ויסתבר שכתבתי פעמיים את אותו דבר, אז יותר טוב! ככה תפנימו את זה עוד יותר

איף

New member
../images/Emo6.gif

באמת כיף שהפורום פעיל ככה! ועכשיו לרגע דביק, אבל אני חייבת: אנשים, תודה לכם שאתם פה!!!!! זה הכי כיף בעולם!!!!

למעלה