אז

מיטללל

New member
אז

אני ולירן דיברנו ואז הוא ברח לי מהאייסיקיו
דיברנו על ההודעה שמשקפי שמש פתחה.. הוא טוען שנער, שנראה רע, בן 18, יצליח עם בנות. בגלל הכסף שלו. אני אומרת שבגיל שלנו, הכסף במקסימום אחלה פלוס, אבל ממש לא גורם מרכזי. _ בלי להכניס את האופי שלו למשוואה _ מה אתם אומרים?

טוב, אז אני אישית

לא איכפת לי בכלל מכסף ההפך אני לא נותנת לאף אחד לשלם עליי ובכלל כסף לא עושה עליי רושם

זה ברור שיש הרבה בנות

שהולכות עם בנים שיש להם כסף. אני לא אחת מהן,אבל אני בהחלט מכירה כמה בנות כאלה.... זה סתם מגעיל.

מיטללל

New member
בגילינו???

את רוצה להגיד לי שאת מכירה בנות שילכו עם מישהו, שהן לא נמשכות אליו, שהוא לא מעניין אותן.. רק בגלל הויזה שלו ?

בטח! תקראי את הסיפור הבא ותביני שיש

עוד הרבה מקרים אלה! לפני כשנה נפטרה (מזקנה) אישתו של אחד מהמושב שלי הוא שלא יכול להיות לבד מצא לו רוסיה (וזה גם לא משנה אם היא היתה ערביה או פרסית) ש"תאהב" אותו ותטפל בו היא בת בערך 40-45 הוא בן 70+ כמובן שהיא לא אוהבת אותו ורואים את זה הילדים שלו ניסו הכל- להרחיק אותה לפקוח את עניי אביהם אבל כלום לא עזר... למה? כי הוא לא רוצה להיות לבד...כשהוא ימות היא תלך לשופט ותראה לו שהיא חיה איתו והייתה איתו במערכת יחסים וכך גם היא תוכל לקבל את כל הירושה לעצמה (שזה הרבה!) כן, כולם יודעים שזה מה שהיא רוצה אבל כמובן שהיא תכחיש ואם זה ימשיך ככה היא באמת תזכה בכל הרכוש שלו ואת חושבת שזה המקרה היחידי? יש עוד עשרות אם לא מאות סיפורים כאלה ואחרים

מיטללל

New member
בסדר

בגלל זה הדגשתי שוב ושוב ושוב בגילינו אני יודעת שזה קיים בגיליים יותר מבוגרים ואני בטוחה שבגיל 25 גם את לא תכתבי משפט כמו: "בכלל לא אכפת לי מכסף" :) שוב- בגיל 16,17,18,19 אתם באמת חושבים שזה קיים ?

סביר להניח

שבחור בגיל 18-20 שעוד לא סיים צבא, עדיין לא עשה את המיליון הראשון שלו... אם ההורים עשירים זה כבר משהו אחר אבל זה לא אומר תמיד שגם הבחור יהיה עשיר. בנוגע לשאלה... אני מכיר מישהו מהרצליה פיתוח שההורים שלו עשירים.. הוא אחד מהאנשים הכי מטומטמים שהכרתי ואחד מאלו שהייתי מעדיף לא להכיר... לא רק שיש לו אופי חרא והוא נראה כמו עכבר מעבדה, הוא גם אידיוט מושלם אבל יש לו חברה שהרבה אנשים היו מגדירים כ"כוסית".. אני הייתי מגדיר אותה כבחורה יפה עם הרבה איפור שמחפשת כסף. אבל ככה זה- זבובים נדבקים לחרא.

popistit

New member
אבל לא הבנת למה מיטל התכוונה?

בגיל 18 את לא הולכת לחיות עם מישהו או להתחתן איתו לרוב... אז למה שתהיי עם מישהו רק בגלל הכסף? זו הרי רוב הסיכויים מער' יחסים חולפת.. סתם קשר ...

kbrginski

New member
תתפלאי...

אני מכירה מישהי בת 17 שלומדת איתי ויש לה חבר בן 29 והוא מנגב את התחת עם שטרות!!! אז מה נראה לך שיש לו להציע לה חוץ מכסף? מה יכול למשוך מישהי בגילה למישהו בגילו אם לא הכסף???? זה שיטחי ומגעיל אבל ככה זה..לפחות יש לה בגדים יקרים לא..?

apl

New member
אם כבר-*בגילנו*:)

שנית,מה זה השטויות האלה "בגלל הכסף"? יש בחורות זונ*ת שהולכות עם בחורים (מכוערים כמו הלילה) רק בשביל הכסף-אני לא אומרת שאין..אבל עדיין,אני לא חושבת שכסף הוא אספקט בכלל אצל הרוב. באופן אישי אני לא מכירה בנות שיוצאות עם בחורים רק בגלל מצב החשבון,אבל מנגד,אי אפשר לשלול את מערכת היחסים של זוג כשאחד\אחת מכוער\ת משהו והשני\ה יפה,אולי הם באמת מתאימים ולא הכסף הוא העומד ביניהם? אז להסיק סתם מסקנות..-אני לא מוצאת לנכון.

אני מתנגדת!

הלילה הוא לא מכוער! הלילה מאוד יפה אם מפסיקים לפחד ממנו! אז תמצאי השוואה אחרת

למעלה