אז...

music freakit

New member
אז...

בואו נעשה דברים כאלה שעושים בפורומים... כמו... כמו...בדר"כ משרשרים משהו, לא? בואו..בואו נשרשר! המממ....טוב, שכל אחד ישרשר מה הדיסק האהוב עליו, ואיזה שיר הוא הכי מעריך משם. כמובן שיהיו תשובות של- כל השירים טובים, כל הדיסקים טובים וכו', אפילו לי יהיה קשה לחשוב על משהו, אבל תנסו, טוב? אני בנתיים אחשוב, שמישהו יתחיל..
בהצלחה...

music freakit

New member
נגיד שאני אתחיל?

טוב אז האלבום האהוב עליי הוא the man who נראה לי אצל הרוב זה ככה, והשיר שאני הכי מעריכה משם הוא ההידן טראק, blue flashing light, שזה פשוט שיר מדהים, מרגישים בו איך פראן מרגיש שהוא שר אותו...

אהה... בקשר לדיסק, אני לא יכולה

לבחור, כי באמת כל הדיסקים מדהימים. גם יש לי תקופות.
עכשיו יש לי אובססיה "קלה" ל - Walking Down the Hill...

music freakit

New member
יש לי שאלה

הרי ב- the invisible band יש 2 הידן טראקס לי אין אותם וזה ממש מוזר יש עוד אנשים שאין להם אותם?

SaMaRa 18

New member
אממ...

לי יש רק את the invisable band ואני מאוווד אוהבת אותו....

A N I g M A

New member
זאת פשוט הודעה חמודה :))

רצון טוב לעזור :) אין לי כח לחשוב על דיסק ושיר... אז מה שבנתיים עולה לי זה sing בעיקר בגלל הקליפ :)

music freakit

New member
דווקא

לי sing הוא לא מההכי אהובים, אולי בגלל שהוא היה נון סטופ בטלוויזיה ובאיזהשהוא שלב זה מאוס, ויכול להיות שזה גם בגלל שזה תמיד בא לי באסוציאציה עם side ואת סייד אני יותר אוהבת...

Eowyn of Rohan

New member
שיר שאני הכי אוהבת..

לא יכולה לבחור אחד, יש כמה: why does it always rain on me side flowers in the window{קיטשי אבל טוב} כמובן שאני אוהבת את רוב השירים.. אבל אלה במיוחד.

aniviel

New member
עלי...

הדיסק האהוב עלי הוא The Man Who ושיר זה יותר מדי קשה... מתוך האלבום הזה אני מאוד אוהבת את Driftwood וWriting to Reach You ודרך אגב, תצביעו בסקר לאלבום האהוב עליכם
(גם אלו שלא יכולים להחליט!!)

למעלה