אז...

Snake Bandage

New member
אז זהו, שלא.

מה יש לעדכן לגבי סייברס? יצא פרק 10, היה משעמם משהו פחד, מאסארו הדביל שוב נתן לדיג'ימון אגרוף (והפעם זה היה לדיג'ימון רוח! איך בדיוק נותנים אגרוף לדיג'ימון רוח?), בפרק 11 יופיעו איבלמון (או ויילמון) ופיקו דווימון (או דמי דווימון), ל-WtW עדיין אין זמן להוציא את פרק 7. שום דבר לא השתנה. אבל את פרק 5 של Digimon NEXT הם דווקא כן הוציאו. אבל זו מנגה אז זה לא בדיוק מפתיע שיש להם יותר זמן לזה.

Wolf GiRL™

New member
טוב שהם לא מוציאים!

ככה אין לי עוד הסחת דעת אחת להוסיף לרשימה,כל כך אין לי חשק לבגרות בבביולוגיה, אוף! ><

Wolf GiRL™

New member
זבל אחד! ><

*שונאת את מילי* יש לי עוד בסוציולוגיה ובמתמטיקה 005, אז תפסיק להתלונן ושב בשקט! אוף שיגמר כבר!!!!!!!

קורורו

New member
*נדחפת*

אני במתכונת החדשה - עבודה בלי בגרויות... ופאק, פספסתי את השיעור האחרון (אחרון של השנה והכל!) ואין לי מושג מה צריך לעשות בחופש! וזה ממש חשוב לעבודה! ... נו, ננסה להבין מההסברים של החברים...

Wolf GiRL™

New member
עבודה של 5 יחידות?

האמת גם אצלי עושים את זה וזה נשמע כל כך מטמטם. לשבת שנתיים על עבודה פלוס ניסוי ענק, איכס, כבר עדיף לעשות בגרויות. אה וקיבלתי 96 בפרויקט שלי (שזה יחידה אחת), הניסוי שלי היה כזה מגניב, אוקיי לא אבל האפונה הייתה חמודה!!!

Serf SaN

New member
לי יש מחר מתכונת בתרבות ישראל..

אח"כ בגרות בהסיטוריה, לשון ותרבות ישראל. אז ששששששש. TT

Wolf GiRL™

New member
מצטערת...

אני רק חושבת על מה שאני עוד צריכה לעשות וזה עושה לי רע. שום כוונה להוציא את זה עלייך,
.

Serf SaN

New member
העידכונים היחידים שהיו..

כתבתי עליהם, לפני איזה שבועיים. אבל כולם כמעט התעלמו ממה שכתבתי. XD; אז השרשור למטה למטה.. ._.

למעלה