אז

femme_fatal

New member
אז

מה כבר יכול לקרות לי אם אני אעשה סיאנס לבד? אני יודעת שזה אולי לא הפורום המתאים לשאול ,ושתקשור זה שונה מסיאנס אבל אני מתעניינת בסוגיה הזו כבר זמן רב. מה יכול להוות גורם מרתיע בעשיית סיאנס לבד? למה כל פעם שאני מעלה את הנושא כולם מרימים גבות ומגיבים בסנקציות חריפות כלפי זה? הריי הנפש עצמה לא יכולה למות, היא בת על-מוות. כאב פיזי לא מפחיד ,וגם לא יכול להגרם כתוצאה מרוח. כאב נפשי הוא מושג של העולם הפיזי. נפש לא כואבת ,זה פרדוקס. הזייות ,גם ככה יש לי. אז ממה אני אמורה להרתע בסיאנס? אני מצפה למענה ולא לתשובה מתחמקת..

על מנת תביני ותיזהרי../images/Emo31.gif

את כותבת שהנפש היא בת אלמוורק מראה לך ולכל השאר שאינך יודעת דבר וחצי דבר מכלום- לא מבינה כמה מסוכן לשחק ולהתעסק בעולם המעבר- הנשמה היא ניצחית- הנפש זה גוף האדם והוא חי בזכות- ובחסד- ואם יש לך זמן למשחקים מסוכנים- ואם אינך מפחדת מרוחות שישארו ויהרסו לך ולאחרים את חייהם - ואם כאב פיזי לא מדבר ולא מפחיד אותך- ואת בעצם הבת של אלוהים הכל יכול אז סליחה- אין לך מה לעשות בינינו ואם תמשיכי להכנס לפורום זה- אני מבקשת ממך להתחבר לידע ולאור- לא לצד המסוכן של היקום

femme_fatal

New member
סליחה?!

אין לי מה לעשות בינכם ?! אם זו התגובה שלך למי שחושב קצת אחרת ממך ולא מסכים ללכת בצורה קונפורמית כמו כבש עם העדר אל ה"אור" אז סילחי לי בזמן שאני מגחכת. ואם אנשים "נאורים" כמוך אמורים להיות מדריכים רוחניים ולהוות דוגמא לאהבה, אמפטיה וחמלה אז כולכם גם תגיעו רחוק. אני בטוחה שבודהה ממש היה מתמוגג מגאווה כרגע.

סליחה בחזרה?.!!

שלום לך האם את בודיסטית? כי אני לעומתך בחרתי בגלגול הנוכחי שלי להגיע לעולם כיהודיה לכן אם בודהה צוחק או לא זה שלו ולא שלי- ואם את מחוברת בו- אז שיהיה לך ולעוד כמוך לבריאות כל אחד באמונתו יחיה ועדיין באמונתי- סיאנסים- אסור לעשות- ולא חשוב אם מדובר בדת זו או אחרת- ואם אינך מבינה או יודעת- אני שולחת לך אינסוף חמלה על הבורות- ואם קשה לך להתחבר לשכמונו המחוברים אל האור- ואת כותבת את המילה אור עם מרחאות כפולות כאילו שזו מילה גסה- אז כמו שאמרתי בהתחלה- אין לך מקום בינינו- וזה נאמר ממקום של אורררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר הרשי לי לשלוח לך הרבה אור להתחבר עם האמת הנכונה שלך במציאות שלך בעולם זה אביגיל

morning star

New member
שאלה

האם את יודעת מה המכשול האחרון העומד בדרכו של איש-דעת (לפי קרלוס קסטנדה)? הנווד "מי שעומד קרוב מדי אל האור - מסתנוור"

Paul Even Paz

New member
קצת הבנות לא יזיק

שלום לך, סיאנס הוא קשר הנוצר כתוצאה מפתיחת שערים בין עולם המקביל לנו, בו קיימות נשמות שנכלאו מרצונן החופשי שלא לחזור לאם הנשמה וקיימות בו בבואות של נשמות אשר כבר עזבו את היקום שלנו והתאחדו חזרה עם האור. בשונה מהעולם שלנו, בעולם המטאפיזי הכל ידוע על כולם ולכן תמיד תקבלי תשובות נכונות. הבעיה היא שאף פעם את לא יודעת בודאות עם מי את מקושרת באותה כוס על הלוח. כאשר זו נשמה שנמצאת שם במעבר היא נשארה מפני שעדיין לא רוצה לוותר על מנעמי העולם ותנבה לחזור אליו בכל אמצעי, לרבות פלישה לגוף אחר חי. זוהי הסכנה שבעניין הזה. בנוסף לאותה חבורה, נחמדה
, יש ישויות אשר ינצלו כל מידע לטובתם. שוב שחרור דברים עלול להביא בלתי רצויים. חוץ מזה הכל בסדר. !!!! שיהיה לך יום נהדר פאול

femme_fatal

New member
אבל..

אם הנשמות שנמצאות בעולם המעבר , נמצאות שם כתוצאה מרצון החופשי (כפי שאמרת) אז למה שהן תרצנה לחזור חזרה לעולם. לכל נשמה יש את הזכות והבחירה לחזור לעולם הפיזי אז למה שהיא תרצה להכנס בגוף שלא שלה(ולמה להן בכלל לחזור לעולם כזה?!) העולם בו הן נמצאות לא נכפה על הנשמות האלו, יש להם אפשרות לחזור למציאות הפיזית תמיד, הלא כן?

Paul Even Paz

New member
תזכרי שהן רוצות....

לחזור לחוות את הכיף שהיה להן מבחינתן בעולם הזה, שאחרת היו עוזבות להן. מושג הכיף הוא הנטיות השונות שהיו להן בזמן שהיו בגוף, כמו אלכוהוליזם, עישון, רדיפת בן המין השני וכד´. זיכרי אין שום דבר שהוא סתם, כמו להישאר שם ללא מטרה.

תפסיקי לבלבל תמוח

השיעור שלך זה להפסיק להיות קורבן להפסיק להמציא סיפורים שהופכים אותך לכזאת , באותה המידה את יכולה לימצוא סיבה נהדרת ללהיות כאן , אז תתחילי לעבוד על זה

גריני

New member
חכי ליום רביעי!!

אני ממש עם רגל בחוץ - יוצאת לטיול אין לי זמן להיכנס לזה כרגע, אבל יש לי מידע שונה ממה שקיבלת כאן. להתראות

גריני

New member
על סיאנסים

אז, כמו שהבטחתי, אני כאן, עם דעה שונה בנושא - שנוי במחלוקת - זה! אני לא יודעת מאיפה הגישה הכל-כך שלילית לגבי סיאנסים. ייתכן שיש בזה משהו, ייתכן שלפעמים "נמשכות" לסיאנס נשמות לא כ"כ חיוביות. אבל זה לא תמיד כך! ראו את ההתנסויות של ג´יין רוברטס - כאשר ה"רומן" שלה עם סת´ החל בסיאנס, כך גם סאנאיה רומן - עם אורין. להבדיל מן השתיים האלה ("להבדיל" משום שאינני מתיימרת להשוות בינינו) - לי אישית יש נסיון רב וחיובי מאוד (!) מסיאנסים. עסקתי בזה במשך מספר חודשים, לפני כמה שנים. למזלי הטוב "התגלגל" לסיאנס שלי (אותו ערכתי עם קבוצת חברים) - ישות מדריכה - ברמה גבוהה מאוד - ומה שהחל כסוג של "בידור" או סקרנות - הפך מהר מאוד לכיתת לימוד ממש! את המקום הרוחני הטוב אליו הגעתי - אני חייבת לאותה ישות! הוא העלה אותי, כמו את חברי האחרים, על הדרך הטובה, הנכונה והמאוזנת של התפתחות רוחנית המשולבת בחיי היום-יום שלנו. אשר לשאלתך - למה לא לערוך סיאנס לבד: תשובה פשוטה ביותר: אני מניחה שאת מעוניינת בקשר עם ישות "טובה" - מרמה גבוהה. על מנת ליצור קשר עם ישות כזו - סך כל האנרגיה האנושית שנמצאת מסביב לשולחן הסיאנס צריכה אף היא להיות ברמה גבוהה! וזה לא יושג אם תהיי לבד, פשוט כך! ישות מרמה גבוהה לא תגיע אליך, אם תהיי לבד - פשוט כדי להגן עליך! קשר שכזה (את לבד עם "אביזרי הסיאנס" מול ישות גבוהה) - עלול לגרום לך נזק פיסי רציני ביותר (זה כמו להכניס יד לשקע חשמלי חשוף - בעל מתח גבוה). יש לי השערה לגבי הסיבה לפחד שמנסים לזרוע מסביב לסיאנס, אבל זו רק השערה שלי! אני חושבת שזה קשור עם כל ההפחדות של הדת, וזה סוג של, מה שאני מכנה: "פוליטיזציה של הרוחניות". כלומר - הדת נשענת על עקרונות רוחניים נכונים, אמיתיים. אבל במהלך שנים רבות אנשים החליטו להפוך את העקרונות הללו למכשיר בעזרתו הם יכולים לצבור עוצמה, לשלוט על אנשים אחרים. איך עושים זאת? פשוט ע"י איומים והפחדות. "אסור לעשות זה, אסור לחשוב כך או אחרת"... אותם מאיימים ומפחידים למיניהם הבינו שאם אנשים יעסקו בסיאנסים - ילמדו בהתנסות ישירה ואישית מישויות כמה אמיתות על החיים שלנו ועל העולם שמעבר - יאבד אמצעי הפחד שהיה בידי אותם האנשים. ולסיום, רוצה לחלוק איתכם בשמחה, את 3 העקרונות החשובים שלמדתי מאותו מדריך רוחני, בסיאנסים שלי: 1. צריך לתת ולקבל (זה דבר שידוע ומוכר לכל מי שעוסק ברוחניות, אבל צריך באמת לעשות את זה ביום-יום, וללא "שיקולי רווח"). הנתינה והקבלה מעלות אותנו באנרגיה, ונתינה לקרובים ביותר היא "המתגמלת" ביותר, או במילים אחרות: "עניי עירך קודמים". 2. יש לסגור מעגלים - הכוונה כאן היא למערכות יחסים בעייתיות השואבות מאתנו אנרגיה. אם, למשל, אני כועסת על הורה, או על חבר קרוב, וכל אינטראקציה ביננו מעלה את רמת הכעס שלי, או אפילו מחשבה עליו/עליה - זה גוזל ממני אנרגיה. אנחנו צריכים לפתור מערכות יחסים כאלה - להגיע למצב שלא נכעס וכו´. (מדובר, כמובן, גם בכעסים שמקורם בעבר הרחוק ושעדיין מעוררים בנו תגובות רגשיות שליליות). 3. יש להישאר על האדמה - אדמה = החיים שלנו כאן, חיי היום-יום (לא לנסוע לטיבט, למשל, ולעשות מדיטציות כל היום, זה "לא חוכמה"). אלא, יש לשלב את הרוחניות לתוך החיים הרגילים שלנו.

femme_fatal

New member
גריני

הצלחת להפתיע אותי אני מוקסמת. הייתי רוצה לשמוע עוד על התקשור שחווית עם הישות המדריכה ההיא.

למעלה