אז..

ne ro

New member
אז..

אירופה אנטישמית או לא?

enzim

New member
בקרוב תוכל לענות על השאלה בעצמך,

מניסיון אישי...

ne ro

New member
עכשיו באמת,

חלק גדול של האירופאים היה נאמן לנאצים.. לא חולני? אפילו מיטראן פעם נאלץ להודות שבתחילת המלחמה היה אוהד של הנאצים.. שלא לדבר על הבלגים האנטישמים שבזזו בצרפת את רכוש היהודים.. על הקרואטים, הפולנים והנורווגים שגם שיתפו פעולה עם הנאצים..

ne ro

New member
אתם עדיין לא יכולים להתעלם מהשנאה

של ישראלים לאיחוד האירופי.. ומה גרם לדעת הקהל באירופה - במיטוחד בבלגיה ובמדינות סקנדינביה להיות כל כך אבל כל כך עויינת כלפי ישראל? שאלה לדיון...

ne ro

New member
למה?

ואם כבר- אני חושב שלישראלים יש בהחלט סיבות לשנוא את אירופה.

ne ro

New member
נו באמת..

כמה תיירים ישראלים כבר מגיעים ליוון?

ne ro

New member
מאז תחילת שנות ה- 2000 זו גם נהייתה

מדינה שנואה בישראל.. כמו שאר אירופה.

JiyuuKi

New member
אני חושב שהיא פשוט רוצה נפט זול..

כנראה שאיכשהו הסכסוך הזה מעלה להם את מחירי הנפט, ובניגוד לארה"ב אין להם אינטרס נוסף פה, ככה שהסכסוך הזה רק פוגע בהם. זה ברור שלא באמת אכפת להם מחיי אדם או מהצדק, כי אם כן היה אכפת להם הם היו קודם כל הולכים למדינות עניות כמו אפריקה, שם מתים עשרות אלפי אנשים כל יום רק בגלל שאין להם אוכל ומנסים לעזור להם. ואולי אפילו לבטל את החובות שהמדינות האלה נותנות להם ואשר מגיעות לסכומים של כ90 מליון דולר ביום - כסף שהיה אפשר להאכיל בו אנשים רעבים. ככה שלפי כל העדויות, הדבר היחיד שאכפת לציבור האירפואי ממנו (או למי שקובע את דעת הקהל שם) הוא כסף.

ne ro

New member
אותי הכי משעשעים

יהודי צרפת יוצאי צפון אפריקה,שמאוד חששו מעלייתו של הימין הקיצוני בצרפת בסוף שנות ה-90. הם עדיין לא יודעים מה עלה בגורל קודמיהם... איזה פחד רק לחשוב על זה...

ne ro

New member
אירופה

אירופה סוחבת עד שיימאס להם מהזרים. מתוך נסיון, היהודים יהיו הראשונים. אירופה זקנה ומנוונת ושלא יספרו סיפורים. אלו סיפורי גסיסה אחרונים שלה ( האיחטד האירופי) - עד שהאיסלם ישתלט עלייה וזה לא מאוחר בכללללל.

ne ro

New member
הבעיה עם אירופה ../images/Emo168.gif

שהיא מוצפת מהגרים מוסלמים ואלה הם כוח פוליטי. אירופה נכבשת באופן דמוגרפי, זו הסיבה לאנטישמיות והאנטי ישראליות שלה. אירופה פשוט משנה את צבעה ואת טיבה.

נראה לי שעסקנו בכך כבר יותר מידי

זה לא משנה... הם לא מתים עלינו אך גם לא אנטישמים, הם בעיקר לא מבינים ולא יודעים עלינו כלום חוץ ממה שהם רואים בטלביזיה.

למעלה