אחדות! מה דעתכם על אחדות בין דתיים וחילונים אני מוכן ליתרום ! מי מוכן להיצתרף?
ב באיזי New member 13/7/03 #1 אחדות! מה דעתכם על אחדות בין דתיים וחילונים אני מוכן ליתרום ! מי מוכן להיצתרף?
ב באיזי New member 14/7/03 #7 אתה צודק! אבל צריך משהוא שיגדיר את ההגדרות האלו וזה אמור להתחיל בקבוצה קטנה שנקים!
פ פלסטיק New member 13/7/03 #4 צריך קודם להגדיר אחדות להסביר שאחדות זה לא שלכולם יש את אותה דעה... אם תגדיר אחדות בצורה נכונה יש צ'אנס, אם לא אז כל אחד ינסה למשוך את השמיכה לצד שלו
צריך קודם להגדיר אחדות להסביר שאחדות זה לא שלכולם יש את אותה דעה... אם תגדיר אחדות בצורה נכונה יש צ'אנס, אם לא אז כל אחד ינסה למשוך את השמיכה לצד שלו
ב באיזי New member 14/7/03 #6 אתה צודק! אבל צריך משהוא שיגדיר את ההגדרות האלו וזה אמור להתחיל בקבוצה קטנה שנקים!
V VeNuS123 New member 14/7/03 #8 אני מסכימה אבל אני צריכה לדעת איך תגדירו את האחדות כי אם אני לא אסכים להגדרה לא נראה לי שאני אוכל לתרום
אני מסכימה אבל אני צריכה לדעת איך תגדירו את האחדות כי אם אני לא אסכים להגדרה לא נראה לי שאני אוכל לתרום
ב באיזי New member 14/7/03 #12 אני לא יכול לבד לתת הגדרה לאחדות... וגם אם אני יתן הגדרה זה לא צודק ביגלל שלהגדיר אחדות צריכה לבוא גם באחדות אולי נקים דיון פנים מול פנים! ונקיים את האחדות! פעם אחת ולתמיד!
אני לא יכול לבד לתת הגדרה לאחדות... וגם אם אני יתן הגדרה זה לא צודק ביגלל שלהגדיר אחדות צריכה לבוא גם באחדות אולי נקים דיון פנים מול פנים! ונקיים את האחדות! פעם אחת ולתמיד!