אחד אחד

limors2

Active member
אני, אולי

לפחות עד שאני אסיים תהמבורגר שלי
זה לא ייקח הרבה זמן בעצם
אז נראה

dabel m

New member
אין לי כח לזה ואני לא בטוח שאני

ישאר פה עד הסוף... אבל זאת העבודה שלך
אז... קדימה...

limors2

Active member
זאת ממש לא העבודה שלי.

לאף אחד פה אין תפקיד קבוע, כולם עושים את מה שהם עושים כשבא להם. אפאחד לא חייב לעשות פה שומדבר...

dabel m

New member
אז למה את מנהלת את הפורום הזה?

לא יכולת לעשות איזה עבודה גובניקית אם קצת יותר כבוד? מיילה לשדר... אבל פורום?!!

dragonit12

New member
סליחה..?!

היא בסה"כ המנהלת של הפורום של התחנה הכי טובה בארץ! היא לא חייבת לך סיכומים היא עושה הכל בהתנדבות והוא עושה זה בשבילנו.. היא לא חייבת לעשות סיכומים! היא רק מנהלת הפורום.. אתה רוצה לעשות סיכום תעשה אתה.. רגע.. כל מנהל פורום.. לדוגמא..נינט טייב אז הוא חייב להביא לך את כל הדברים עליה?! האנשים בפורום לא יכולים להביא לבד?! ברור שכן.. אתה לא יכול להגיד לה להביא לך ולעשות את זה.. היא לא חייבת כלום:) היא רק שומרת על הסדר בפורום הזה:)

dabel m

New member
YY ... טוב שלא אכלת אותי...

מה כבר שאלתי?! ובנינו.... כמה היא שילמה לך? להגיד את זה...

dragonit12

New member
לא התכוונתי לתקוף או משהו..

פשוט היה נראה לי שצריך להגיד את זה.. סליחה אם זה היה תוקפני או משהו כזה.. מצטערת.. אתה שאלת אני עניתי.. והיא לא שילמה לי כלום! לא הכל שוחד בחיים האלו! ואם אתה חושב ככה אז אתה טועה! תשנה ת'גישה שלך כלפי המנהלת שלנו!

dabel m

New member
המ...

ליפעמים אנשים מישתמשים בציניות.. ולא באמת היתכוונתי שהיא שילמה לך.... פשות זה היה כלכך דורש להגיד את זה כי גוננת עליה ... היית יכולה.. גם כן ליצחוק על זה או משו ...

dragonit12

New member
גרר לא שלח!תפוז מניאק!

אני יודעת שזה בציניות.. והמנהלת מעולההה!!

dragonit12

New member
כי...

אני שונאת שאנשים חושבים שאחרים צריכים לעשות הכל.. לא זה מתחלק בין כולם.. ומי שרוצה עושה ומי שלא לא.. לא צריך לבוא בטענות לאנשים..

dabel m

New member
אני...

אני מסכים איתך בזה שאנשים צריכים להיתחלק בעבודה אבל חשבתי שזאת עבודה פה להיות בפורום... ואז לא צריך לחפף... אבל מיסתבר שזה לא עבודה...

tkuihehr

New member
אז בסדר

עכשיו אתה יודע
לא ידעתי שאתה לא יודע, מותר לך לחשוב שהמנהלת עובדת ומקבלת תשלום, ואז מותר לך גם לדרוש. עכשיו שאתה מבין ולא דורש כלום, הכל בסדר

dabel m

New member
אני מקווה... בישבילי...

אבל .... אנשים לא להיות כלכך רציניים לכל בדיחה

tkuihehr

New member
אבל היא העדיפה ליישר אותך במקום

*פשוט *לפעמים *משתמשים *התכוונתי *כל-כך *לצחוק *משהו וזה בלי לתקן את התחביר הלקוי.
התפקיד היחיד של המנהלת [וגם אותו היא לא חייבת לעשות כלכך טוב] זה לעשות סדר בפורום, וזהו, רק סדר בין שרשורים. היא לא חייבת שום דבר נוסף, להיפך, ברוב הפורומים המנהל פחות משקיע מהמנהלת שלנו. אז עד שאתה אחי ,לא תהיה מנהל, אין לך הזכות לבוא בדרישות. מקסימום בקשות.
פסיקים, נקודות. דברים כאלה...

למעלה