אחד בפב ואחד בלב.

עליזה 63

New member
אחד בפב ואחד בלב.

מה דעתכם בנושא?האם נתקלתם בזה במהלך חייכם?ואיך היתה התגובה?

עליזה 63

New member
המשך

לאן לוקח אותכם המשפט הזה? ומה קורה כשפוגשים אנשים שמה שהם אומרים לא תואם את מה שהם חושבים? האם זה שקר? או להיות מנומס? האם כשאנחנו מגלים שמה שאמרו לנו לא היה באמת האמת, האם נפגע? ננתק קשר? נמשיך הלאה? אנשים צבועים האם טוב שיהיו בעולמינו? את הצביעות המקובלת כאשר דורכים עליך בשל הצביעות, כאשר אתה הניזוק מאחד בפה אחד בלב. יש את הפעולות שננקטות כדי לפגוע ולהזיק. דבר שני אני מאמינה שמי שעושה טוב חוזר לו בטוב ומי שעושה רע חוזר לו ברע. גלגל הקארמה בחיים. הנתינה באה מתוך מקום של עזרה מאהבה ממקום נקי. מה הציפיות שלי - בוא נאמר מה הלא ציפיות שלי כי אין לי ציפיות. הלא ציפיות שלי זה שלא ידרכו יפגעו כי יש מינימום של כבוד בין אנשים וכאשר זה נשבר אתה לא מצפה לתודה אבל אתה בטח גם לא מצפה לנזק או פגיעה.

אמממ

כולנו לפחות רובנו נפגשים בזב אפילו ביום יום, אולם אני לא שופטת כאלה אנשים, יש אנשים שמפחדים להגיד באמת מה הם חושבים שמא החברה תנדה אותם. יש כאלה שצבועים כדי לקדם אינטרסים, בקיצור יש לאנשים הרבה סיבות אנחנו כאנשים צריכים לבחור אם אנחנו רוצים בקשר עם אנשים כאלה, יש לי דודה שאף אחד לא סובל בגלל שכול מה שהיא חושבת או כול מה שיש לה בלב יש לה בפה והיא לא מפחדת להגיד את זה ולא איכפת ה מה חושבים או אומרים עליה אבל עובדה שלא אוהבים אותה. בקשר לזה שמישהו מזיק אני פשוט מתרחקת ואומרת בליבי מי שרוצה להזיק לי אני מאמינה שיזוק בעצמו, אבל את צודקת זה נורא אפילו לחשוב על זה שיש אנשים שרוצים להזיק לאחרים במיוחד בחיים שלנו היום בו כמעט כול אדם צריך עידוד וחיזוק בחייו. אולם לפעמים בחיים אנו חייבים שקרים לבנים כדי לא לגרום לנזקים וזה דווקא כן מקובל עליי. (במידה וזה במטרה לא לגרום נזק)

../images/Emo25.gifעליזה היקרה,,נתקלתי המון אבל אי אפשר,,

לחנך אנשים ו/או ללמד דרך ארץ וכוונות טובות. למדתי עם מי להתחבר ועל מי לסמוך,,, כבדהו וחשדהו,,,ככה טוב לי, אני יכולה להתחבר עם כולם ואומר,,כל שכבה,,כל מעמד,,כל עדה,,אבל,,בשורה התחתונה מאד מסננת. שבת שלום אילנה של,,, ניתאי וליאם המופלאים

עליזה 63

New member
אלן אני בגלל שקטע התקשור

שלי מאוד חזק קולטת מי לב טהור ומי רוצה להזיק. אי אפשר לשנות אף אחד אהובתי בקושי את עצמנו. שבת שלום

למעלה