אחד האקווריומים שלי

aqualogic

New member
אחד האקווריומים שלי

אקווריום 120 ס"מ, 240 ליטר. 2 נורות פשוטות של 38W + מקרנים מלוטשים. מי ברז רגילים, ללא אוסמוזה, ללא CO2, ללא כבלי חימום או כל תוספת אחרת. מצע: טוף דישון: יסוד אורגני מתחת למצע, מיקרואלמנטים על בסיס יומי. האקווריום בן 4 חודשים.

אורי-

New member
אני אוהב את הגישה של אקוואלוג'יק

להתאים את הצמחים לתנאים באק' ולא להיפך (הבדל עצום במחיר). אם היית כותב בפורומי צמחיה שזה התנאים באק' ואתה רוצה להוסיף צמחיה - היו מודיעים לך חגיגית שזה לא יאפשר צמחיה בריאה... מה הדגים שבפנים?

ganjaman stound

New member
אשמח לקבל קצת פירוט והסברים

על: -זני הצמחים באקווריום -"יסוד אורגני מתחת למצע"? - מיקרואלמנטים ?

aqualogic

New member
מידע נוסף

גנזהמן, אתה מוזמן לבקר באתר שלנו www.aqualogic.co.il, מעבר לתמונות ומידע פזיולוגי על הצמחים שאנו מגדלים במים קשים, יש גם מידע כללי על גידול צמחים, יסוד, מצעים, מזון צמחים. במידה ותרצה לשאול שאלות נוספות אשמח לעמוד לרשותך, בברכה, ארנון.

ganjaman stound

New member
לתומי חשבתי

שלפחות בפורום זה כוונות הגולשים תמימות אך כאמור גיליתי שגם לכאן הגיעו בעלי הכוונות המסחריות לפחות טוב לדעת שלהבות חביבה התחילו גם להרוויח משהו ממסחר (אולי זה מה שיעזור לשפר את מצבם קצת)

אורי-

New member
גאנג'ה - אמנם אני לא מנהל , אבל :

בכל הפורומים בהם אני מבקר , נהוג לאפשר פרסום כאשר הוא בא בצורה עניינית. כרגע אקוואלוג'יק נוהגים בצורה מאוד הוגנת , ארנון נתן כאן הסברים מפורטים מעבר לפרסום עצמו. אם התשובה היחידה שלו תהיה "כנס לאתר שלנו" אז יש טעם לפגם. בשורה התחתונה - רק המנהל יחליט מה באמת "עובר את הגבול".

kobi10

New member
לא מוצא כל טעם לפגם באינפורמציה

מקצועית . מטבע הדברים הסוחרים והמגדלים המקצועיים מחזיקים הרבה ידע ונסיון. חשיפה מקצועית ועיניינית נמצאת בכל הפורומים בכל עולם האינטרנט. תודה

ganjaman stound

New member
כמובן

שאתה לא מוצא טעם לפגם באינפורמציה כי הוא לא נתן אינפורמציה אני יעשה לו גם פרסומת - אתה מוזמן להיכנס לאתר שלהם ולמצא תשובות לשאלות ששאלתי כי אני לא מצאתי

ganjaman stound

New member
הבהרה

שני דברים ממש בלי קשר ל"מנהל" אין לי בעיה לקבל ביקורת או דעות שונות משלי כך שאתה לא צריך להרגיש שאתה מצדיק את עצמך ב-"אמנם אני לא מנהל" ולסוגיה עצמה - אני עוקב אחרי הפורום כבר זמן מה וכאן אני עד עכשיו עוד לא ראיתי פרסום וזו הסיבה העיקרית שפה אתה רואה את שמי ובפורומים אחרים לא מהסיבה הפשוטה שבעבר כבר ראיתי שאנשים העוסקים בזה כמקצוע נוטים לעזור בתשובות שאם תהיה להם אפשרות יובילו למוצרים שלהם ולא לכלל האפשרויות הקיימות גם אם יש יותר פשוטות,טובות או זולות כלכלית אין לי חלילה שום דבר נגד ארנון הידע שלו או פרסום רק שלדעתי אם פרסום אז הוא צריך לבוא בתור הודעה שמודיעה על פרסום או בחלק מאתר שמיועד לכך הסיבה היחידה שעניתי כמו שעניתי ותקן אותי עם אני טועה היא שארנון הופיע בפורום לפני מספר ימים נתן קצת עזרה מקצועית כדי שאנשים יזהו אותו ואז "בתום לב" צירף תמונה של אקווריום צמחיה בתקווה שאנשים יחוו דעה וכתשובה ישלחו לאתר שלהם במקום לומר בצורה ישירה אנחנו אקווה....לא זוכר את ההמשך של השם ואנחנו מתמחים ב-א,ב,ו-ג לסיום אני מקווה שהצלחת להבין את ההבדל בין פרסום גרדה לבין הגמישות בכוונות וחלילה לא אמרתי שזה "עובר את הגבול"

ostap bender

New member
אם זה לא "עובר את הגבול"...

אז מה אתה רוצה? אני חושב שזה טוב שיש בפורום מישהו סופר מקצועי שניתן ללמוד ממנו. האיש עונה יפה, בצורה מנומסת, ומוסר ידע רחב. זה שהוא שלא בתום לב [אולי כן, אולי לא !] פרסם את האתר שלו אני מוכן לסלוח לו. ומבקש ממנו להמשיך ולהשתתף בפורום. דבר אחרון - אתה פשות לא ח-י-י-ב להכנס לאתר שלו. כל טוב.

למעלה