אחד הבד ביטים קרו לי אתמול בערב..לא להאמין.

raphaelgav

New member
אחד הבד ביטים קרו לי אתמול בערב..לא להאמין.

אם לא הייתי רואה את זה במו עיניי לא הייתי מאמין. אני מחזיק A K פרי פלופ פריפלופ רייז, שני קול. פלופ A K 6. אני רייז 40. קול אחד. טורן A. אני רייז 100. קול. ריבר 6. אני אול אין. הוא קול תוך שניה. מראה 6 6 ביד. כואב.

Shaycus

New member
מצדי שיקראו לזה "מנחם"

מה זה משנה איך קוראים לזה, אני אחרי דבר כזה מאבד עשתונות

raphaelgav

New member
איך זה לא באד ביט אם רק

קלף אחד (1) מציל אותו? בטרן הסיכוי שלי לנצח הוא מעל 95%...

boby bobon1

New member
חחח

היה לו סט 6 בפלופ.. הוא גם ככה היה מעל באד ביט זה כשאתה נכנס אול אין מתי שאתה מוביל ובקלפים הבאים הוא מקבל את היתרון

raphaelgav

New member
המשמעות של בד ביט הרבה יותר עמוקה מזה...

אבל ניחא, לא נתווכח.

lirben barnash

New member
קבל באד ביט שקורה אחד לכמה אלפי ידיים...

טורניר הולדם , שולחן גמר 5 נשארו כולל אותי מקבל זוג מלכות אדומות , נותן רייז 5BB , מקבל קול רק מהציפ לידר שמוביל עלי בערך ב20 אחוז פלופ נפתח - Qs Ks Kc אני עם פול האוס מעלה 7BB הציפ לידר חושב ומשווה טרן - Qc - אני עם QUADS !!! דוחף כל מה שנשאר לי . Instant call !!! ציפ לידר יושב עם KK !!!!!!!! זה באד ביט !!!!!

Shaycus

New member
אני חושב

שההסתברות לדבר כזה היא קצת יותר כמו אחת לכמה עשרות אלפי ידיים :)

ד י נ מ י

New member
קשה להאמין

לדעתי אתה לא רע בלהמציא ידיים. ואם אתה רוצה שנאמין לך, תפרסם באיזה אתר זה קרה ומספר הטורניר. יש דרכים לראות שזה אכן קרה. הדבר הראשון שמחשיד אותי זה שהצ'יפ לידר רק משווה לך עם KK ולא עושה לך רייז. אח"כ ההמשך הזוי לגמרי...

lirben barnash

New member
זה גם מה שלא היה ברור לי ....

איך הציפ לידר עם QUADS בפלופ לא דחף אול אין .... בקשר ללפרסם מספר טורניר .... אני משחק לייב ואני יודע שגם הבחור שקיבל את היד הזו קורא כאן בפורום אז מתבקש להגיב , מדובר בטורניר פריזאוט שנערך במסגר יום לפני פורים ! ומי שלא רוצה להאמין זו זכותו ... אני רק משתף מקרה שקרה.

ד י נ מ י

New member
למה לא ברור?

מה לא ברור שהבחור עם רבייעת קינגים לא דוחף ? זה הדבר הכי נכון לעשות - לא להמר. אתה חושב שזה הכי טוב מבחינתו לדחוף הכל ? אם כן, אתה צריך לשפר את ההבנה שלך לגבי הימורים בפוקר. דבר שני, למה אתה בכלל קורא לזה באד ביט ? יש הבדל בין באד ביט לבאד לאק. לא כל הפסד עם יד חזקה יחשב שבאד ביט. באיזה אתר שיחקתם ?

Shaycus

New member
אבל במחשבה נוספת

אני חייב לציין שנניח פיל אייבי שיחק מושלם (!) כשהיו לו קינגים ועל הפלופ הוא קיבל רביעייה (הוא העלה למרות הרביעייה) חיפשתי את הסרטון אבל לא מצאתי לצערי

NuniZ

New member
הנה שני סרטונים אחד עם אייבי

רביעיית קינגים http://www.youtube.com/watch?v=c7nDEBkPN-E&feature=PlayList&p=5F78C5EB37B85714&playnext=1&playnext_from=PL&index=8 הנה יד יפה אמנם לא בד ביט כי הוא יכל לפגוע באס אבל מצחיק http://www.youtube.com/watch?v=GmegEXF-t3k

Harleydude

New member
היה לי פעם רביעייה מול רבייעה

אני 88 פלופ K 8 3 טרן 8 ריבר K אשכרה צחקתי... זה לא באמת באד ביט... אנשים... כשאתם מובילים ואז מפסידים זה באד ביט... ככל שתובילו יותר ככה זה יותר "באד ביט"... כשאתה סט מול סט זה פשוט קולר

למעלה