אחד הבטמנים הטובים ואין בו את בטמן

אחד הבטמנים הטובים ואין בו את בטמן

חברים, סיימתי לקרוא אתמול משהו שכלל לא ידעתי שקיים, בטמן במציאות חלופית וזה היה פשוט מלהיב. אני מדבר על Batman SCAR of the BAT שכלל אין בו את בטמן והוא מבוסס כמעט לגמרי על האירועים היסטורים שמתוארים בבלתי המשוחדים ומספרים את סיפור לכידתו של אל קפונה. הבטמן היחיד שיש בסיפור הוא אחד מהויג'ילנטים שלובש חליפת בטמן אבל הוא לא באמת בטמן. העלילה מגניבה, שונה מכל בטמן אחר, הציורים יפים, הסיפור קצר ממש אבל פשוט עושה את העבודה. מומלץ וכדאי ואם למישהו יש עוד המלצות לבטמנים אלתרנטיבים אשמח לשמוע על כך

mulon1984

New member
יש לי יש לי יש לי...

פההההההההההההה!!!

בטמן ללא בטמן?
נסה את זה:
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=539581&blogcode=11677752
זה מספר על פושע צווארון לבן שרימה וגנב המון כסף מאנשים, וכדי לא להגיע לכלא הוא שיחד את חבר המושבעים כדי שיאמינו לו כשהוא יטען לאי-שפיות. השופט, אשר ממנו נגנב כסף גם כן, מחליט כעונש לזרום איתו ולשלוח אותו לארקהאם :)
בטמן מופיע רק לעמודים ספורים ולא לתפקיד מרכזי, כי הכוכב הוא אותו פושע שפוי לחלוטין שמוכנס לתוך מאגר של מטורפי-על שלא מהעולם הזה.
אחד הסיפורים הנהדרים :)

מולון אחזור לבדיחה השחוקה

חיפאי מצדד בך, מה זה אומר עליך. יש לי את הארקהם אסיילום במהדורה של ה-15 שנה. זה הקומיקס סופר גיבורים היחיד שנשאר אצלי באוסף ולא עוזב אותו וזה אומר עליו הכל. (זה שאני מחזיק באוסף משהו של גראנו מוריסון זה בכלל מופרע מבחינתי)

mulon1984

New member
זה לא הארקהאם אסיילום שאני מדבר עליו

חיפאי בור שכמוך!
אני מדבר על קומיקס אחר עם שם קצת דומה.
לחץ על הלינק בהודעה המקורית שלי ובוש לך.
בוש.

Guid

New member
מהכותרת, הייתי בטוח שאתה מדבר על

"עלייתו של האביר האפל"...

לצערי אני לא מכיר שום סיפור כמ וזה שתיארת, כך שאין לי על מה להמליץ לך,
אבל תודה לך ולמולון על ההמלצות! שני הסיפורים נראים מסקרנים

למעלה