אחד הבלוגים...

רוני13

New member
אחד הבלוגים...

שפורסם היום בעמוד הראשי: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=golatzmi כל כך נכון-אם זה לא היה עצוב המילון הזה היה יכול להיות מצחיק אבל בינתיים הוא על תקן בדיחה שחורה.

antreprize

New member
ורמאכט?! ורמאכט?!

מאיפה באה החוצפה לקרוא לצה"ל ורמאכט?

JackDanyells

New member
../images/Emo45.gifבהחלט הגזים

אז נכון ששניהם גירשו אנשים מבתיהם אבל את אלה השאירו בחיים, ואת אלה הרגו אני באמת לא מצליח להבין אותו בקטע הזה

רוני13

New member
פסדר...

בקטע הזה הוא הגזים. אבל בשאר הוא לא הזגים בכלל...הוא הראה את המציאות שאנשים פשוט אוהבים להתעלם ממנה.

רוני13

New member
אז ככה...

זכריה זביידי-המדינה הפכה אותו לסוג של איש קשר שלה. זוללי הקופה הציבורית-זה לא המשטרה אך הבנקים עושים את העבודה הזאת דיי טוב עם המשכורות עתק לבכירים. זומבי-בהחלט! יש במדינה הזאת אנשים ריקים לחלוטין... ועדת וינוגרד-הועדה הציגה את חלק קטן ממסקנותיה נגד אולמרט וזה כבר חמור מאוד ואולמרט עדיין רוה"מ. הנשיא התשיעי-טוב זה לא רלוונטי יש פה אנשים שמאלנים וזה תלוי בדעה הפוליטית שלך. (אוהדי) הפועל ת"א-באמת התחילו להתנהג כמו פרא-אדם וביישו את ישראל במשחק האחרון שלהם. בדואים-הבעיה הולכת וגדלה הם גונבים רכוש ומשתלטים על אדמות א"י ואף אחד לא עושה כלום.(ואני לא מדבר על זה שהם שוהים בלתי חוקיים). ביבוז-כסף,אוצרות טבע,מים ומזון מבוזבזים פה. בית המשפט-בזיון! הפושעים לא מקבלים עונשים מתאימים. וכל שאר הדברים שהוא כתב שם...(אין לי כוח לכתוב את זה-זה מייאש) בד"ץ-לא הבנתי כל כך את כוונתו אבל אני יודע שאנשים באמת מגזימים ואוכלים רק בד"ץ כאילו הוא האלוקים. דם על היידים-הפקרות של חיי אדם! איפה כל האנשים שמתו בגלל אותם רוצחים מתועבים ששוחררו/ישוחררו? נמחקו כלא היו?! (יופי עכשיו התחלתי לדבר בחרוזים כמו ההוא). דרוש מנהיג-המצב עצוב, כל המושחתים נמצאים בכנסת שלנו והכל בגלל קלות הדעת של העם. דף חדש-כל זבל זוכה להזדמנות שנייה במדינה הזאת. איש שרצח,סחר סמים, או אנס לא יכול לחזור לחיות כאזרח רגיל-כי אף אחד לא יכול להבטיח לנו שזה לא ייקרה שוב. גלגול אחריות - אולמרט מתחמק מהמשפחות השכולות-אין מה להגיד,זה המצב. גונבי התמימות-זה מגעיל מה שהולך כאן! הגיבורי תרבות של ילדות במדינה הם דוגמנית/דוגמניות שעומדים ערומים/ערומות בשלטי חוצות. אין סרט "נקי" והאינטרט מסוכן כי בכל פינה אפלה יש סוטה ואיפה שלא תלחץ גוש בשר ריק ועירום יופיע במסווה של פרסומת. אתיופי משדרות-המדינה בגדה בשדרות. היא הפנתה לה את הגב בשעת צרה. אולמרט לא חושש לשחרר הצעות שלום לפלסטינים על ימין ועל שמאל כשעיר שלמה מותקפת בקסאמים. עד היום אולמרט לא חשב איך "לעצור את הבעיה" הוא הולך מסביב ו"רוצה למגן"(גם לזה הוא לא מוכן לספק תקציב). לא?

antreprize

New member
אני לא מבין מה אכפת לו מהמשכורות של הבנקים.

אם הבנקים היו שייכים למדינה הייתי מבין, אבל הם לא, ובנוסף לזה, הם גם מצליחים ומשגשגים, אז מה הבעיה במשכורות שלהם?

Original DNA

New member
בעל המכולת הוא, במקרים רבים, מיקרוקוסמוס לבעל

הון. בשני המקרים אפשר לראות את הסכנה שבשיטת הכסף וצבירת ההון.

antreprize

New member
אתה עוקב אחרי?

אז מה אם הם עושים כסף על חשבון הציבור? זה מותר וזה בסדר ואם לא שמת לב, כל הבנקים קיבלו רישיון מהממשלה.

Original DNA

New member
זכותי לכתוב איפה שאני רוצה

אני אמשיך להטיף פה לשמאל ולסוציאליזם עד שתחטוף התקף לב. לא מוצא חן בעיניך? עוף מפה

Original DNA

New member
אני לא מגדיר עצמי כ"קומוניסט"

וגם אם הייתי מגדיר עצמי כקומוניסט זאת הייתה זכותי להיות קומוניסט.

S h a y D u

New member
מהפכה מעמדית - באיזה הקשר?

אם זה בהקשר של כסף, כלכלית - אתה קומוניסט. אם זה בהקשר של תדמית - אני יכול להבין אותך, כי בארצנו האליטיסטית והבירוקרטית, רק האליטות הן הנחשבות בחברה ורק הן נהנות מהטבות מסויימות במוסדות המדינה השונים, שאחרים אינם מקבלים.

antreprize

New member
אתה מבין שמה שאתה מדבר עליו

הוא מדע בדיוני? אין שום סיבה בעולם שמהפכת מעמדות דמוקרטית תתרחש.

למעלה