אחד הדברים המעצבנים

DaboR zx6R

New member
אחד הדברים המעצבנים

מה אתם עושים מצב ככה? אני עם סטריט על הפלופ עושה צאק כולם מצאקצקים קלף רביעי יוצא 6 אני שם בט מינמלי רק בשביל לרחרח השחקן שאחרי מעלה 1000 פלוס אני ידעתי 100 אחוז שיש לו 3 מאותו סוג, אני עם היד החזקה אני יודע שאם אנ יישים אול אין הוא יענה, ענה לי ובא הJ שהביא לו פול האוס מה אתם עושים מצב כזה? אני החלטתי ללכת עם הסכויים שלטובתי ולהכפיל את הסכום אבל פגשתי במזל חרא, וכבר יצא לי החשק להתחיל עוד משחק אחרי שאני משחק כל כך טוב דרך אגב מה היחס באחוזים במצב כזה?

b.o.b

New member
דונק בט בפלופ

תן הימור בפלופ, למה לצקצק שיש פלאש דרואו? כל ספייד בטרן או T שנותן סטרייט רק עם מלכה, או שיהרוס לך את האקשן או שיגרום לך להפסיד יותר(מישהו השלים פלאש או סטיירט עם AQ). בכל מקרה אתה גם רוצה לבנות קופה כמה שיותר גדולה וגם למנוע מאנשים לראות עוד קלפים בזול, כי הפלופ מצויין בשבילך אבל הרבה מאוד קלפים נוספים יפגעו בך ולא ישפרו אותך. מבחינתך אחוזים זה כמעט 80% 20 % לטובתך, את הטרן שיחקת מצויין ושוב, עדיין יש לו 20% לפגוע בפול\רביעייה ולנצח.

b.o.b

New member
ד"א בגלל כל מה שרשמתי בפלופ

הימור מינימלי זה נמוך מידי בטרן

DaboR zx6R

New member
אם הייתי שם בט גבוה בפלופ

סיכוי גדול שהוא היה עושה פולד ואני הייתי מרווח רק את הבליינד של הפרי פלופ מצד שני הצאק נתן לו הזדמנות לראות את הטרן והוא קבל 3 מאותו סוג, וזה גורם לו לשים הימור גבוה אחרי הבט הגבוה שלו ידעתי שיש לו 3 אותו סוג, אז הייתה לי 2 אפשריות או אול אין או להשוות אם הייתי משווה הייתי בטוח שיש לו פול האוס במקרה כזה הייתי עושה פולד מה שהיה משאיר אותי עם כמות נמוכה של ציפים במקרה השני זה אול אין שהסיכוי שאני יכפיל את הקופה שלי הוא על 80 אחוז, בלכתי על זה וזה מה שקרה שורה תחתונה הייתי צריך להשוות, במקרה שלא היה מקבל פול האוס האחרי הריבר אם הייתי שם אול אין הוא היה עונה לי

b.o.b

New member
אל תסתכל ספציפית על היד הזאת

תסתכל על הלוח ומה סביר שיהיה לשחקן על לוח כזה. חוץ מזה שכל שחקן שעושה צק פלופ בט גדול בטרן אתה שם אותו על סט? לי באופן אישי מאוד קשה לשים מישהו על סט ולכן גם לא חושב שהייתי מקפל את הסטרייט בריבר, למרות שזה קול מגעיל שאתה יודע שיש סיכוי סביר למדי שאתה מפסיד, בגלל זה במצבים כאלה אני מנסה לא להגיע לריבר.

ראסטה2

New member
את הטורן שחקת מצויין!

אין מה לעשות נגד זה. את המשחק בפלופ לא אהבתי מהבחינה שבוב ציין. עדיף להרוויח בליינדים מאשר להתחלק בהם או להפסיד הכל

Southparking

New member
../images/Emo72.gifעדיף שתשווה

אם אתה משווה ויוצא זוג על הלוח, אתה בטוח שיש לו פול האוס ומקפל, ונשאר עם קצת צ'יפים אם אתה דוחף, הוא מקבל פול האוס ואתה נשאר עם כלום.

למעלה