אחד הדיונים המענינים והחשובים

אחד הדיונים המענינים והחשובים

יש לי הרגשה שזה הולך להיזכר כדיון אולי הכי פופולרי מאז שאני כותב פה או לפחות מאז שדניאל התמנה לניהול הפורום. יש 3 מפלגות : העבודה, ליכוד וקדימה. מה דעתכם שנגיד מהיום מפלגת קדימה עבודה ליכוד? אני חושב שכן ,צריך להגיד מפלגת קדימה עבודה ליכוד. כוונתי שנפסיק להתייחס אליהן כאל יישויות נפרדות, אלא כאל יישות אחת. אז מהיום אומרים מפלגת קדימה עבודה ליכוד, מה אתם אומרים?

זאת באמת לא הייתה תגובה לעיינין אופיר וחבל

זה לא יפה מצידך, עכישו אני פותח את הדיון שניסיתי אותה עליך, בפניי כולם! אני רוצה לשנות דברים אני רוצה שכולם ישתתפו!

antreprize

New member
אני מצטער אם פדעתי בך.

אבל אלו מפלגות שונות שמורכבות מאנשים שונים, אי אפשר לקרוא להם בשם אחד ולהתייס אליהן כמפלגה אחת.

JackDanyells

New member
זה לא בדיוק אותו דבר

ליכוד אמורים להיות ימין מתון ועבודה שמאל מתון אבל להגיד את האמת? ביבי יותר שמאל מברק, ככה שהדימוי של המפלגה לא בהכרח מה שהמפלגה באמת

מזה אמורים להיות?1 מזה ההגדרות הללו?

הליכוד אמור להיות ימין נקודה. העובדה אמורה להיות שמאל נקודה. ושוב אני מבקש תתיחס להודעה הראשונית שלי, לא שאלתי מה הליכוד או העבודה אמורים להיות.

Fleddermaus

New member
ימין נקודה או שמאל נקודה הן לא הגדרות ריאליות

ימין נקודה, עד הסוף, הוא פאשיזם. שמאל נקודה, עד הסוף, הוא קומוניזם. בין לבין יש כל מיני דברים. בגלל שהעבודה נוטה שמאלה והליכוד נוטה ימינה, השליבו הוא לא הגיוני ואין לו שום תכלית.

אני מוכרח לנפץ טענות שלך

1. העבודה לא נוטה שמאלה 2. הליכוד לא נוטה ימינה. יותר נכון העובדה נוטה ימינה-למרכז!!! הליכוד נוטה שמאלה למרכז!!!! ואני בידיוק מחזק את הטענה שלך רק הפוך, ולכן השילוב מאוד מתאים, ושוב אני חוזר כן או לא? ולמה?1 מ ההבדלים?!

JackDanyells

New member
אני אסביר לך.

מבחינה כלכלית: הליכוד קפיטליסט. העבודה סוציאליסטית. מבחינת היחס לערבים: היחס של העבודה הוא יותר סובלני מזה של הליכוד. ויש עוד כל מיני דברים

JackDanyells

New member
אוקיי טעות קטנה

העבודה סוציאל-דמוקרטים. אבל הליכוד בהחלט קפיטליסט.

לקצץ קיצבאות לפני שזה קפיטליסטי

זה קודם כל נכון, וכן לקצץ קיצבאות ספציפסית זה מעשה קפיטליסטי.

למעלה